تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: چرا دکمه تشکر رو توی سایت راه نمیندازید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هزرا بار تا حالا پرسیدن و هزاران بار دیگه خواهند پرسید
    شماها یو آر ال ندارید بعد دکمه ی تشکر می خواید
    در کل یه پاسخ وجود داره مسئولین اینجا هم مثل مستر پرزیدنت فقط به دنبال انرژی هسته ای هستن و با تکنولوژی مشکل دارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

نه پاچه خواري راه مييوفته هركي زاه مييوفته هي دكمه ميزنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نبودش خیلی بهتره ...
    اگه باشه همه هی میرن از سایت های دیگه کپی میکنن آخر پستشون هم مینویسن تشکر یادتون نره ....

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

به نظر من اگه این مورد فعال بشه خوبیش اینه که از ارسال پستهای خیلی ممنون و دستتون درد نکنه و غیره که اصلا مفید نیستن جلوگیری میشه...
    در ضمن با فعال کردن این دکمه دیگه مدیران حق دارن از تشکر های بیجا که به عنوان پست ارسال میشه جلوگیری کنند و اونا رو پاک کنند.
    دقيقا با اين حرف موافقم حداقلش اينه كه كسي ديكه براي تشكر پستي نميده

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نبودش خیلی بهتره ...
    اگه باشه همه هی میرن از سایت های دیگه کپی میکنن آخر پستشون هم مینویسن تشکر یادتون نره ....

اولا مگه همین الان شما وقتی یک خبری رو در بخش اخبار میزنی نقش خبرنگار رو خودت بازی کردی؟
    یا مثلا آهنگ و فیلمی رو که واسه دانبود دوستان قرار میدی خودت خوندیو در فیلم بازی کردی و همچنین برنامه کاربردی رو که بر ای موبایل یا کامپیوتر قرار میدی خودت ساختی واخبار فیلم ها و سینما ها و چندین مثال قابل توجه دیگه ؟؟!!!
    دوست عزیز اگه بخوای کمی عمیق تر نگاه کنی میبینی که ماهیت همه این بخش ها کپی/پیست از جاهای مختلف هستش و در واقع خاصیت انجمن ها اینه که با توجه به درخواست های اعضا این مطالب در اختیارشون قرار میگیره و به سوالاتشون درباره مطالب توضیح داده میشه...

حالا من نمیدونم شما چطور فکر میکنید که با اضافه کردن یک دکمه تشکر مطالب کپی/پیست در سایت به وجود میاد که الان نیست!!!شاید درست بفرمایید که ممکنه درخواست تشکر بعد از مطلب به پستهای دوستان افزوده بشه ولی آیا واقعا این تغییر اینقدر آزار دهنده است؟
    در حالی که به نظر من حتی اگه چنین درخواستی هم اعضا بعد از مطالب هر پست خودشون کنند بسیار بهتر از اینه که دیگر اعضا با ارسال یک پست خالی از محتوا از وی تشکر کنند و احتمالا در پستی جداگانه هم طرف به تشکری که ازش شده جواب بدهاین طوری که پستهای بدون محتوا و غیر مفید بسیار بیشتر هستش تا اضافه شدن یک جمله در انتهای پستها...
    ضمن اینکه شما خودت با توجه به مطلبی که در اون پست قرار گرفته تشخیص میدی که ارزش تشکر داره یا خیر و شاید از کسی که جمله تشکر یادتون نره رو اضافه نکرده تشکر کنی و از شخص دیگه ای که مطلب مفیدی نداشته و چنین درخواستی رو هم اظهار داشته تشکر نکنی،دیگه به هر حال تصمیم با خوانندگان مطلب هست و فکر نمیکنم اون جمله تاثیر زیادی در تصمیم گیری بزاره...

موفق باشید...
    فـــــــــــــرزاد

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

به نظر من اصلا خوب نیست!
    اینجوری بعضی ها به دنبال جمع کردن تشکر میرن ، دو دستگی ایجاد میشه ، صمیمیت کم میشه

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اصلا خوب نیست!
    اینجوری بعضی ها به دنبال جمع کردن تشکر میرن ، دو دستگی ایجاد میشه ، صمیمیت کم میشه

دوست عزیز آخه مگه تشکر کردن درچه راستایی به وجود میاد؟
    اگه یک عده به دنبال جمع کردن تشکر برن اتفاقا انگیزه ای به وجود میاد برای دادن پست های مفید و مطالب ارزنده چرا که جمع آوری تشکر تنها با مفید بودن پست ها امکان پذیر هست پس به نظر من این امکان نه تنها دو دستگی ایجاد نمیکنه بلکه برای انجمن میتونه مفید هم باشه...

موفق باشید...
    فـــــــــــــرزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اولا مگه همین الان شما وقتی یک خبری رو در بخش اخبار میزنی نقش خبرنگار رو خودت بازی کردی؟
    یا مثلا آهنگ و فیلمی رو که واسه دانبود دوستان قرار میدی خودت خوندیو در فیلم بازی کردی و همچنین برنامه کاربردی رو که بر ای موبایل یا کامپیوتر قرار میدی خودت ساختی واخبار فیلم ها و سینما ها و چندین مثال قابل توجه دیگه ؟؟!!!
    دوست عزیز اگه بخوای کمی عمیق تر نگاه کنی میبینی که ماهیت همه این بخش ها کپی/پیست از جاهای مختلف هستش و در واقع خاصیت انجمن ها اینه که با توجه به درخواست های اعضا این مطالب در اختیارشون قرار میگیره و به سوالاتشون درباره مطالب توضیح داده میشه...

حالا من نمیدونم شما چطور فکر میکنید که با اضافه کردن یک دکمه تشکر مطالب کپی/پیست در سایت به وجود میاد که الان نیست!!!شاید درست بفرمایید که ممکنه درخواست تشکر بعد از مطلب به پستهای دوستان افزوده بشه ولی آیا واقعا این تغییر اینقدر آزار دهنده است؟
    در حالی که به نظر من حتی اگه چنین درخواستی هم اعضا بعد از مطالب هر پست خودشون کنند بسیار بهتر از اینه که دیگر اعضا با ارسال یک پست خالی از محتوا از وی تشکر کنند و احتمالا در پستی جداگانه هم طرف به تشکری که ازش شده جواب بدهاین طوری که پستهای بدون محتوا و غیر مفید بسیار بیشتر هستش تا اضافه شدن یک جمله در انتهای پستها...
    ضمن اینکه شما خودت با توجه به مطلبی که در اون پست قرار گرفته تشخیص میدی که ارزش تشکر داره یا خیر و شاید از کسی که جمله تشکر یادتون نره رو اضافه نکرده تشکر کنی و از شخص دیگه ای که مطلب مفیدی نداشته و چنین درخواستی رو هم اظهار داشته تشکر نکنی،دیگه به هر حال تصمیم با خوانندگان مطلب هست و فکر نمیکنم اون جمله تاثیر زیادی در تصمیم گیری بزاره...

موفق باشید...
    فـــــــــــــرزاد
    منظورمو اشتباه فهمیدید ...
    من با کپی پیست مشکلی ندارم , چون بیشتر از 90% تاپیک هایی که اینجا برای معرفی درست میشن کپی شده از یه جای دیگن ...
    من منظورم اون قسمت قربون صدقه رفتن برای جمع کردنه تشکره ...

و اینکه الان این همه فروم فارسی با دکمه تشکر هست پس چرا هیچ کدومشون مثل اینجا پرطرفدار نیست ...

به نظر من اگه کسی بخواد با یه پست از یه نفر تشکر کنه هیچ اشکالی نداره ...

...موفق باشی...

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولان بودنش معنایی نداره ...
    کسی که استفاده کرده پست میده دیگه ..

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

صد تا سایت که دارای این دکمه بوده دیدیم .

همه اش شده وسیله ی شوخی و کرکر خنده !

همه هم عادت می کنن هر چی می نویسن فوری زیرش اضافه کنن « تشکر یادت نره »

وقتی هم تشکر ها کم باشه فوری دلگیر بشن و ....

نبودنش خیلی بهتر از بودنشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •