من نگرفتم چی گفتی . ولی 32 مگابیت سرعت یعنی 4 مگابایت سرعت دانلود در هر ثانیه
من نگرفتم چی گفتی . ولی 32 مگابیت سرعت یعنی 4 مگابایت سرعت دانلود در هر ثانیه
واقعا برای خودمون متاسفم که توی هم چنین کشوری زندگی میکنم. کشوری که در آن همه چیز جرم است حتی اینترنت پر سرعت. داریوش یه آهنگی داره توی اون میگه :
زبانت را میبرند اگه چه گفته باشی دوستت دارم.......
و در جای دیگه یگه :
خدا را در پستوی خانه نهان باید کرد.
ما هم باید ایترنت پر سرعت رو در پستوی خانه پنهان کنیم. البته اگه کسی بده.
اگه هم داشته باشیم نباید به کسی بگیم چون زبانمون رو میبرن .
فط اینو میتونم بگم که خیلی بدبختیم...
بجز سرعت قیمتی که میدن هم جالبه .از قیمتی که میدن میشه فهمید قیمتی که مخابرات ایران برای فروش پهنای باند گذاشته از قیمت بین الملی و واقعی کلی بیشتر است و دارن پولی تقریبا 10 برابر از شرکت ها میگیرن برای پهنای باند
شما چرا فكر ميكنيد ايران بايد از تركيه جلوتر باشه . در حالي كه 4 تا از دانشگاههاي تركيه تو ليست 500 دانشگاه برتر دنيا هست . دانگاه شريف چنده؟
ايران سال 86 2800 تا مقاله داشت ولي تركيه 16000 تا. اين آمارهايي كه من دادم تو درستيش شك نكنيد و فكر هم نكنيد من طرف تركيه رو نگه ميدارم. اينها و اقعيت دارند.
شرکت گلوبال دو ساله داره سرویس 16 مگابیت را در غرب ترکیه ارائه می ده. ماهی 30 یورو. بدون محدودیت + مودم.
این شرکت یک شرکت تورکیه ای - آلمانیه.
بسه دیگه دوستان بیشتر از این مارو حرص ندید . . . .![]()
64 kbps کجا گفتی چند!!!!
Last edited by iammahdi; 12-07-2008 at 17:01.
دیروز رفتم کافی نت محلمون که مثلاً Adsl هم اشتراک میده بپرسم ببینم چیکارس ... ( ساکن شهرستان رباط کریم هستم )
کمترین سرعتش که 64 باشه رو با محدودیت یک گیگ ، ماهی 23 هزار تومن میداد !
256 میرفت بالای 100 هزار تومن !
128 ماهی 80 هزار !!
تکون بخوری هم هزینه ی اشتراک نصب و از این جور مزخرفات ازت می گیرن .
30 کیلومتر بیشتر با تهران فاصله نداریم ولی ببینید چه ظلمی داره میشه در حق من و امثال من تو این خراب شده .
سرویس دهنده های بزرگ تهرانی هم از آوردن سرویس به این خراب شده خودداری می کنن.
من بی چاره باید در هفته یک روز کلی هزینه کنم برم تهران از کافی نت X ، کلی چیز دانلود کنم .
واقعاً این حق منو شماس ؟
از ما که بهتره پس . 64 با محدودیت 6 گیگ ماهی 20 هزار تومن . ولی باز اینم گرونه . پس این اعتراضای ما به چه دردی خورد ؟
الهی آه شما جوونا این وزیر ارتباطات رو بگیره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)