تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: فرستادن ایمیل در فلش(تست شده)کسی داره؟

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چون تو ایران واسه کسی تنظیم شده نیست،اونقدر کاربرد نداره،وگرنه چیز خوبی بود
    البته تنظيمش که کاري نداره. من خودم خيلي از outlook استفاده کردم. در حال حاضر هم به جاي outlook از IncrediMail استفاده ميکنم.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خوب آره...تنظیمش کاری نداره...اما تو خیلی از خونه ها و مخصوصا کافی نت ها تنظیم نیست...و معمولا بعد تغییر ویندوز آدم یادش میره تنظیم کنه...به نظرت کدی وجود داره که وقتی کاربر وارد سایت میشه و وقتی میخواد ایمیل بده،اون کد ببینه اگه outlookش تنظیم نیست...اقدام به تنظیمش کنه؟البته خیلی فکرم خنده داره..یه چیز دیگه،این پروژه ها رو نمیشه از تو خود کامپیوتر تست کرد،درسته؟حتما باید تو سرور آپ شه...در حال حاظر دارم دنبال یه سرور میگردم که مطمئن باشم PHP رو ساپورت میکنه...

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خوب آره...تنظیمش کاری نداره...اما تو خیلی از خونه ها و مخصوصا کافی نت ها تنظیم نیست...و معمولا بعد تغییر ویندوز آدم یادش میره تنظیم کنه
    درسته

به نظرت کدی وجود داره که وقتی کاربر وارد سایت میشه و وقتی میخواد ایمیل بده،اون کد ببینه اگه outlookش تنظیم نیست
    نمي دونم ولي اگه بخواد ايميلي بفرسته يا دريافت کنه به راحتي متوجه ميشه که تنظيم هست يا نه و نيازي به کد نيست. البته خوبي اينکردميل اينه که هم بعنوان نرم افزار دريافت ايميل پيشفرض قرار ميگيره و هم اينکه براي تنظيمش کافيه فقط ايميل و پسوردت رو بهش بدي و مثل اوتلوک اذيت نميکنه. البته سرويس POP ايميل بايد فعال باشه.

یه چیز دیگه،این پروژه ها رو نمیشه از تو خود کامپیوتر تست کرد،درسته؟حتما باید تو سرور آپ شه
    فکر کنم. البته ميشه بصورت مجازي هم تو سيستم PHP راه انداخت. البته در اين مورد من اطلاعي ندارم ولي پسر عموم (Hamed) مدير جي تي پي لند بلده. خواستي ازش بپرس.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خب تو اینترنت خیلی گشتم و این کارها رو پیدا کردم...اما هنوز امتحانشون نکردم...اگه کسی اومد و خواست که ازشون استفاده کنه،بعده تست یه خبری هم بده...ممنون میشم... تا همه مطلع بشن
    با تشکر

روش زیرoutlook رو باز میکنه و اطلاعات داده شده رو در قسمت های مورد نظر در outlook قرار میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روش زیر با استفاده از فلش و PHP فرم ایمیل درست میکنه...در ضمن تا زمانی که فیلد ها رو پر نکرده باشین به مرحله ی بعدی هم نمیره...و اخطار میده
    کد:
    روش زیر هم به مانند بالایی هست...در بعضی موارد بهتر(تک تک فیلد ها رو وارثی میکنه و بهتون اطلاع میده)
    کد:
    روش زیر(روش که نمیشه گفت،فقط میتونید دان کنید آموزشی در کار نیست)
    کد:
    امیدوارم یکیشون کار کنه...
    Last edited by ho0rezam; 29-06-2008 at 11:52.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •