دوست عزيز مگه مهلت تست هم بهت ميـــــدن خودشون هم تست نميكنن ميگن ميخواي يا نــــهبابا اينجا
ايــــرانه !!
موفق باشيد!![]()
دوست عزيز مگه مهلت تست هم بهت ميـــــدن خودشون هم تست نميكنن ميگن ميخواي يا نــــهبابا اينجا
ايــــرانه !!
موفق باشيد!![]()
خوب دوستان نکته های خوبی گفتن.منم یه تاکیدی دارم روشون:
1-باطری به صرف تولید و پایان کجا بودن رو نمیشه بگی خوبه یا بد.تو سایتش خودش گفته باطری استاندار باطری هست که made in chine finished in chine باشه.پس اصلا این نوع باطری غیر اصل نیست
فقط میشه گفت تجربه نشون داه فلان باطری کارایی بهتری داشته.ضمن اینکه باطری که من تجربه ام میگه بهترین جواب رو میده اینه:made in korea finished in malesia
2-در مورد برایتنس و صدای زنگ هم که گفتن دوستان.اصلا خوب نیست اینجوری بخواهیم مثلا 2 ساعت مصرف باطری بهتر داشته باشیم.بچه ها پول میدن که گوشی با ال سی دی با کیفیت داشته باشن.نه این که به خاطر مصرف باطری رو کم کردن بیان و ال سی دیش رو کم کیفیت کنن.صدای زنگ هم که معلومه.همین جوریش خیلی گوشی ها صدای زنگ کمی دارن
3-در مورد باطری ها که دوستمون گفتن.این بحثها خیلی وقته برچیده شده.الان باطری های لیتیومی رو هر جور میخواهید شارژ کنید.البته اینم بگم روی باطری های حتی نیکلی قدیمی هم پیشنهاد نمیشه بگذارید باطری تموم شه بعد شارژ کرد تو اون باطری ها این کار اصلا درست نیست
راستی مهمترین نکته.فقط باید از جای مطمئن خرید کنید وگرنه لیبل خیلی راحت و با تکنولوژی مناسب داره کپی برداری و استفاده میشه!!!
شاد باشید
باتری سونی اریکسون هم دردسره ! ممنون از کمک همه شما .
باتری جدیدی که گرفتم خیلی خیلی عالیه حرف نداره . 10 برابر باتری قبلیم که تقلبی بود کار می کنه . فکر کنم باید اصل اصل باشه .![]()
Last edited by sinacracker; 03-07-2008 at 21:42.
یه روش جدید برای شناختن باتری اصل : هنگامی که موبایل رو خاموش شارژ می کنید شکل موبایلتون بابای صفحه میاد .
r u sure?...- اينم قديما بود الان جريان فرق كرده. در باطري هاي جديد (ليتيمي) مهم نيست كه كي بزاري شارژ چقدر شارژ باشه و يا موقع شارژ گذاشتن ميزان شارز كم باشه يا زياد . خلاصه به هر نحوي شارژ كني آسيب نميرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)