تشكر...........
تشكر...........
خيلي خوب شده شهاب جان راستي از كمرا مچ استفاده كردي ديگه نه مي گم كه يه ذره براقيت ماشين كمه و اينكه در آخر تركوندي راستي ميگم از چه نوري استفاده كردي؟
عجب چیز قشنگی شده.آقرین اما نور آفتاب خورده بدنه خیلی سفید شده.
ترکوندی شهاب آفرین.
خیلی ناز شده
ممنون...نه لاستیکش اتفاقا کلی آج داره ولی اینجا چون تاریک شده معلوم نیست....
لطف داری بهزاد....
چرا من بهش بازتاب دادم ولی فکر کنم خیلی کم بود...از Hdri هم استفاده کردم.... ولی اصلا معلوم نیست...
ممنون....
ممنون...
برای سایه انداخت رو کار دوبعدی باید اول جاهایی که میخوای سایه بیافته یه پلان بذاری...مثلا اینجا من یه پلان زین ماشین و یه دونه Box جای جدول گذاشتم تا سایه تو اون نقطه بشکنه...
بعد اگه قرار نیست سطح بازتاب داشته باشه ماده Matte/shadow رو به پلان ها بده و رندر کن... فقط باید زاویه دوربین رو خوب تنظیم کنی....
این عکس رو بهزاد برام گذاشت الان برات میفرستم....
ممنون...استفاده کردم ولی اشتباها بازتاب رو خیلی کم کردم...الان یه رندر دیگه میگیرم...
هادی از اول هم بد سلیقه بودی
شوخی کردم... من از این کارها برای این خوشم میاد که یکم طبیعی تر میشه....همین...
ماده ماشین هم اینبار همون کارها رو که گفتم با Arch & Design انجام دادم...فقط بازتاب رو محو نکردم....
Camera match یا Camera map...از هیچ کدوم استفاده نکردم....اولیش به این دلیل که اصلا اندازه های این خیابون رو نداشتم که بخوام تطبیق بدم...
دومیش هم چون بازتاب نداشتم دیگه از همون Matte/shadow استفاده کردم..
ممنون از نظرت....
آره رنگش خوب نیست....
ممنون...
تو نگو این حرفو دیگه....
راستی تو آرامگاه رو که ساختی یادمه نور غروب بهش دادی... رنگ نورت چه رنگی بود؟؟؟؟ میتونی RGB برام بذاری....
ممنون........
شهاب جون خیلی عالیه یعنی راستش رو بخوای خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیــــــ ــــــــــــــــــــلــــ ــــــــــــــــــی عــــــــــالیه
برو بابا.... اصلا هم خوب نشده... سر کنکور هی میرفتم تو فکر یه رندر جدید...اصلا نذاشت بفهمم چه جوری دارم کنکور میدم...
میخوام ایندفعه نارنجی کنمش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)