تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: سوال در مورد معدل کتبی امتحان نهایی سوم و تاثیر آن بر نتیجه کنکور

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

15درصده ولی قراره بشه 20 درصد

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان ریس سنجش گفت تاثیر وزنی داره ولی پارسال خطی بود یعنی مثلا ریاضیتون برای ریاضیتون حساب میشه و اینا.من با معدل کتبی 15.01 و همینطور حسابان 10 میتونمک ئامید به زیر 200 داشته باشم اگه خیلی خر بزنم؟

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

الان ریس سنجش گفت تاثیر وزنی داره ولی پارسال خطی بود یعنی مثلا ریاضیتون برای ریاضیتون حساب میشه و اینا.من با معدل کتبی 15.01 و همینطور حسابان 10 میتونمک ئامید به زیر 200 داشته باشم اگه خیلی خر بزنم؟
    واسه چی نا امید ؟؟
    همون 10 از 15 درصد فقط 7-8 درصد رو کم میکنه , یعنی 92-93 درصد دست خودته اونم تو کنکوری که همه 30 درصد میزنن

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اخه اين اعصابم خورد شد که شب امتحان مریض شدم و زود اومدم بیرون بعدشم کجا همه این درصدا نیزنن بیا مدرسه ما ببین همه میگن 70 60 درصد ریاضی رو زدن.

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اخه اين اعصابم خورد شد که شب امتحان مریض شدم و زود اومدم بیرون بعدشم کجا همه این درصدا نیزنن بیا مدرسه ما ببین همه میگن 70 60 درصد ریاضی رو زدن.
    درصدای معمولی رو گفتم , تازه برو درصدای بچه های امسال رو نگاه کن ...
    اصلا شما 60 بگیر کو تا 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تاثیر نمرات امتحان نهایی چه جوریه برای کنکور 88 ؟

هر درس برای خودش تاثیر داره یا معدل تاثیر داره ؟؟

لطفآ یه نفر کامل توضیح بده.
    ممنونم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه. اصلا نمره ها هیچ ربطی به دانشگاه نداره.

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اول بگم پیچیده ترین و مزخرف ترین کار همین تاثیر معدل هست
    من اکثر سوال ها رو خوندم هر چیش که یادمه توضیح می دم اما اگر بخواهید بدونید هیچ کسی تا کارنامه کنکورش نیاد و خودش حساب نکنه نمی فهمه چه جوری معدل رو تاثیر می دند
    اول از همه معدل تاثیر داده نمی شه و نمره درس تاثیر داده می شه و برای بچه های ریاضی (مثه خودم ) می یان حسابان هندسه 2 و جبر رو با ضریب هاش حساب می کنند و یه نمره میانگین می گیرند این می شه نمره شما برای درس ریاضی
    حالا تا سال 87 درصدش 15 درصد بود برای ما چیز هایی که من شنیدم 20 یا 25 درصد هست(هنوز جای امید هست و خوش بختانه به ما به احتمال بسیار زیاد پیش نهایی نمی شه)
    حالا نحوه تاثیرش چه 15 باشه چه 20 چه 25 و.... این جوری هست البته راستش من خودم توی شک هست که تاثیر مثبت می دند یا نه کلا تاثیر می دند(چون دوستم از آموزش و پرورش پرسیده بود بهش گفته بودند حداکثر 15 درصد یعنی برات حساب می کنند که چه درصدی که سقفش 15 هست حساب کنند بیشترین سود رو می بری کلا می گم تا کارنامه نگیری نمی شه مطمئن بگی چه جوری حساب کردند 15 هم چون برای سال 87 بود گفتم و گرنه ما اون چیزی که احتمالش زیاده 20 درصد هست)

ما فرض می کنیم برای کنکور 88 درصدش 20 % باشه(چون هم احتمالش زیاد تره و هم راحت تر می شه توضیح دادم و حساب کتاب و این چیز ها نداریم دیگه)

خب شما یه امتحان کنکور می دید با یه تناسب ساده می شه هر چی از 100 % باشه رو نسبتش به 80 درصد حساب کرد(دیگه این کار رو بچه های ابتدایی هم که بلدند)
    حالا چون ما 20 درصد حساب کردیم و نمره هم از بیست هست دیگه همون تناسبه رو هم نمی خواد و نمره کتبیتون رو به همون درصد که از 80 بود اضافه می کنید این هم شد نمره کنکور شما

یه مثال ساده یکی توی کنکور 20 درصد مثلا عربی می زنه و نمره عربیش هم شده 13
    درصد تستش از 80 می شه 16 و نمرش هم که 13 بوده پس نمره کلش در عربی می شه 29 درصد (برای چنین فردی این تاثیر معدل خیلی خوب شد نه؟!)

یکی از دوستان فکر کنم گفته بودند معدلشون شده بود 15 و خورده ای و حسابانشون 10
    نگاه اصلا غمیت نباشه اگر بخوای بخونی هیچ مشکلی هم نداره برای رتبه زیر 200
    یه آمار دیدم از بچه های صنعتی شریف و دانشگاه های تاپ و رشته های تاپ
    درصدشون خوب توی ریاضی زده بودند 60 - 70 درصد بود توی همین درس ریاضی اگر برات حتی فرض محال هندسه 2و جبر هم حساب نکنند شما انگار 10 درصد رو جواب ندادید و می تونید 90 درصد رو بزنید این جا رو خوب توجه کنید امسال نفر اول تونسته ریاضی رو 100 بزنه هر سال من نگاه می کردم ریاضیشون حدود 95 می زدند
    اصلا شما توی کنکور 80 درصد ریاضی بزن و نمره کتبی رو هم برات 10 حساب کنند نمرت توی درس ریاضی می شه 74 درصد فقط 6 درصد کمتر می شه پس اصلا به این فکر هم نکن و درس بخون و بخون بخون

و نکته آخر اینکه نمره اصلا ربطی به دانشگاه نداره فقط دانشگاه شریف یه چند صفحه ای چاپ کرده بود برای اون هایی که چرا نمره اول ها شریف می روند و گفته بود ما به دانش آموز هایی که نمره کتبیشون زیر 15 هست توصیه می کنید(توجه کنید توصیه نه این که قبولشون نمی کنیم) که به شریف اگر پایه علمی ضیعفی دارند نیاییند

همگه توی کنکور موفق باشید
    بای

9. 2 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستی ، اگر که هر درس جدا تاثیر داره و معدل کل تاثیر نداره پس چرا تو کارنامه های کنکور امسال معدل رو نوشتن ؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •