تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: مقایسه فنی جدید ترین گوشی های 5 Mpix

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای بابا !!!

هرکی از راه میرسه گیر میده به نرم افزار .

اول به MAC گیر دادن حالا هم به Linux . نکنه UIQ از Linux بهتره

Linux حرف نداره . هرچی باشه از جاوا و سیمبیان بهتره . کلا موتو حرف نداره . من که با گوشیهاش واقعا حال میکنم . اگه قیمت ZN5 خوب باشه احتمالا میخرمش .

Apachi جان 8 موتو هم کداک زده ؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

شما فکر میکنی ، لینوکس آش دهن سوزی نیست.........!!! این مسئله هم به نظرم همونطور که در خط آخر اشاره کردی ، سلیقه یی هست.......!! این گوشی به نظرم ، از هر نظر ایده عال هست...!! هم سیستم عانل عالی داره ، هم امکانات خوب...................!!!
    یکی مثل شما ، دوربین و جی پی اس و .......... براش مهمه......... یکی مثل من ، مست لینوکس هست.........!!!!
    سیستم عامل لینوکس
    دوربین کداک
    لنز کارل زایس
    نتیجش میشه چارت های بالا که از همه یک سرو گردن بالاتره...

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

ای بابا !!!

هرکی از راه میرسه گیر میده به نرم افزار .

اول به MAC گیر دادن حالا هم به Linux . نکنه UIQ از Linux بهتره

Linux حرف نداره . هرچی باشه از جاوا و سیمبیان بهتره . کلا موتو حرف نداره . من که با گوشیهاش واقعا حال میکنم . اگه قیمت ZN5 خوب باشه احتمالا میخرمش .

Apachi جان 8 موتو هم کداک زده ؟
    اره سامسونگ عزیز قراره اوکتبر 2008 معرفی بشه اسم این پروژه هم Alexander هستش

برای اطلاعت بیشتر میتونی به لینک زیر سر بزنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

شما فکر میکنی ، لینوکس آش دهن سوزی نیست.........!!! این مسئله هم به نظرم همونطور که در خط آخر اشاره کردی ، سلیقه یی هست.......!! این گوشی به نظرم ، از هر نظر ایده عال هست...!! هم سیستم عانل عالی داره ، هم امکانات خوب...................!!!
    یکی مثل شما ، دوربین و جی پی اس و .......... براش مهمه......... یکی مثل من ، مست لینوکس هست.........!!!!
    داداش انقدر که شما از لینوکس تعریف میکنی وسوسه شدم یه گوشی با این سیستم رو هم تجربه کنم
    چه گوشی هایی این سیستم عامل رو دارن؟
    هرچند میدونم هیچی ویندوز موبایل نمیشه...
    ____
    راستی دمت گرم با این امضاهات.هر بار که ویرایشش میکنی چند Min خنده رو رو لبام مینشونی(عجب جمله ای گفتماا)

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض مقایسه کیفت عکس ها

عکس های اول توسط N82 گرفته شده و دومی ZN5

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Apachi; 26-06-2008 at 11:30.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

داداش انقدر که شما از لینوکس تعریف میکنی وسوسه شدم یه گوشی با این سیستم رو هم تجربه کنم
    چه گوشی هایی این سیستم عامل رو دارن؟
    هرچند میدونم هیچی ویندوز موبایل نمیشه..
    راستی دمت گرم با این امضاهات.هر بار که ویرایشش میکنی چند Min خنده رو رو لبام مینشونی(عجب جمله ای گفتماا)
    سامان جان.............. باید کار با لینوکس رو تجربه کنی..........!!! الان تو ایران آ1200 موتو راحت میشه پیدا کرد... من یه چند وقتی دستم بود.........!! هر کاری کردم یه هنگ اساسی کنه......... مثل انقلابی در طراحی گوشی ها (ان 82 .دی.!) ، کار نکنه....... مثل PDA پیفام باگ بده......... مثل ان 95 تو گالری ریپ بزنه....... نشد....!! من همین جا شرمنده شما شدم.دی.!!
    لینوکس عالمی داره ، که فقط عشاقش میتونن بفهمن.......... الان ، همین زد ان 5 ، لینوکس داره ، توپ با امکانت توهم برانگیز........... ولی من بیشتر رده A مخصوصا 1800 رو میپرستم........... ، خلاصه هر کی یه چیز دوست داره ، خودت همش داری راه میری ، میگی "ویندوز موبایل.........!!!دی.!" ، منم میگم جاست لینوکس.
    امضای منم قابل نداره.............. تازه وقتی بن شدم بیشترم میخندی.
    تو عکسهای بالا هم ، عکس اول به نظرم ZN5 بهتر از 82 هست ، تو عکس دومی نه (عکس 82 روشنتره ، که شاید تنضیمات موتو رو دست عوض نکردن ، اگر نه پس تو نور کم خوب عمل نمیکنه) ، تو عکس سومی هم باز موتو بهتره.
    آپاچی جان مرسی.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سامان جان.............. باید کار با لینوکس رو تجربه کنی..........!!! الان تو ایران آ1200 موتو راحت میشه پیدا کرد... من یه چند وقتی دستم بود.........!! هر کاری کردم یه هنگ اساسی کنه......... مثل انقلابی در طراحی گوشی ها (ان 82 .دی.!) ، کار نکنه....... مثل PDA پیفام باگ بده......... مثل ان 95 تو گالری ریپ بزنه....... نشد....!! من همین جا شرمنده شما شدم.دی.!!
    لینوکس عالمی داره ، که فقط عشاقش میتونن بفهمن.......... الان ، همین زد ان 5 ، لینوکس داره ، توپ با امکانت توهم برانگیز........... ولی من بیشتر رده A مخصوصا 1800 رو میپرستم........... ، خلاصه هر کی یه چیز دوست داره ، خودت همش داری راه میری ، میگی "ویندوز موبایل.........!!!دی.!" ، منم میگم جاست لینوکس.
    امضای منم قابل نداره.............. تازه وقتی بن شدم بیشترم میخندی.
    تو عکسهای بالا هم ، عکس اول به نظرم ZN5 بهتر از 82 هست ، تو عکس دومی نه (عکس 82 روشنتره ، که شاید تنضیمات موتو رو دست عوض نکردن ، اگر نه پس تو نور کم خوب عمل نمیکنه) ، تو عکس سومی هم باز موتو بهتره.
    آپاچی جان مرسی.

در هر صورت تنها سیسیتم عامل مبایل که بر اساس X86 هستش لینوکس حالا جالبه بدونید این X86 اصلآ به جه معنی هست؟
    X86 یعنی دقیقآ استاندارد و الگوریتم مشترکی که برای ساخت کامپیتور های دارای سیستم عاملی از 8086 CPU تا الان که CPU های چهار هسته ای به وجود آمده که همه از یک قانون استفاده کنند تا در زمان اجرای سیستم عامل دچار مشکل نشن
    در صورتی که سیمبین و جاوا و... تمامآ مخصوص مبایل هستن و کاری فراتر از اجرای برنامه های مبایل نمی تونن بکنن
    اگه لینوکس بد بدود روی PlayStation 2, PlayStation 3 and XBox و Google Android نبود

حلا برسیم به بحث اصلی perjixen جان به نظر من باز باید تا Release منتظر موند ولی بازم خیلی نتیجه خوبی داده.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

در هر صورت تنها سیسیتم عامل مبایل که بر اساس X86 هستش لینوکس حالا جالبه بدونید این X86 اصلآ به جه معنی هست؟
    X86 یعنی دقیقآ استاندارد و الگوریتم مشترکی که برای ساخت کامپیتور های دارای سیستم عاملی از 8086 CPU تا الان که CPU های چهار هسته ای به وجود آمده که همه از یک قانون استفاده کنند تا در زمان اجرای سیستم عامل دچار مشکل نشن
    در صورتی که سیمبین و جاوا و... تمامآ مخصوص مبایل هستن و کاری فراتر از اجرای برنامه های مبایل نمی تونن بکنن
    اگه لینوکس بد بدود روی PlayStation 2, PlayStation 3 and XBox و Google Android نبود
    حلا برسیم به بحث اصلی perjixen جان به نظر من باز باید تا Release منتظر موند ولی بازم خیلی نتیجه خوبی داده.
    آپاچی جان............... هر وقت پستات رو میخونم ، گیج میشم..........!!! نیمدونم ، نقد میکنی ، ضربه میزنی ، چی.............؟؟؟؟!!!
    راستی بابت اطلاعات هم مرسی ، من که نمیدونستم.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

4

آپاچی جان............... هر وقت پستات رو میخونم ، گیج میشم..........!!! نیمدونم ، نقد میکنی ، ضربه میزنی ، چی.............؟؟؟؟!!!
    راستی بابت اطلاعات هم مرسی ، من که نمیدونستم.
    ضربه احتملآ ماله اواتوره ورگرنه من آدم ملایمی هستم فقط خداییش این لینوکس زیادی حرفه ای هستش
    تنها شانسی که اوردیم مدتیه که کمرنگ شده...
    Last edited by Apachi; 26-06-2008 at 14:36.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

از Apachi ممنون بابت اطالاعاتت !!!
    عکسها هم جالبه
    واقعآ خیلی خیلی قوی عکس میگریه
    ببینیم 8 اش چی از آب در بیاد
    Waiting ...............................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •