بابا جمع تون جمه !
این رو هم فقط نوشتم که اگه خبری شد منم در جریان باشم !
بابا جمع تون جمه !
این رو هم فقط نوشتم که اگه خبری شد منم در جریان باشم !
لينک دانلود از تورنت . بعد از اين که از تورنت دانلود کرديد فايل رو اکسترکت کرده . سايز فايل از 1.59 گيگاباين تيديل مي شه به 4.5 گيگابايت . اونايي که سرعت بالا دارند حتما دانلود کنند چون اين ور آب خيلي تبليقش رو مي ده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان شرمنده . میشه یکم در مورد این فایل توضیح بدین ؟ که اصلا چی هست !!!
احسان جان شما براي دانلود اين بازي نياز به يکي از برنامه هاي تورنت داري. حالا تورنت چيه ؟ تورنت يه شبکه بسيار بزرکيه که تمام فيلم ها - بازي ها- موزيک ها - برنامههاي روز رو روي سرورش قرار مي ده . اين سرورش اين قدر قويه که ميليون ها نفر تو کل دنيا در يه وقت ازش دانلود مي کنند . در واقع يه p2p هستش ولي براي خودشه . فايل هاش هم معمولا 1 گيگ به بابا هستند.
بهترين برنامه براي اين کار هم azureus هستش که مي توني اون رو از download.com دانلود کني . برنامه رو که نصب کردي اين فاي رو که من گذاشتم رو با اين برنامه باز کن و بعدش هم محل دانلود رو مشخص کن .معمولا سرعت دانلود تو دقايق اول 0 هستش ولي بعد خوب مي شه.سرعت هم معمولا بين 5 kps تا 50 kps (بعضي موقع ها تا 150 kps ) متغيير هست .
من تمام باري هايي رو که قبلا ايران بودم از بازار مي خريدم ولي حالا که اين ور ابم تمام بازي ها رو از تورنت دانلود مي کنم . مدت دانلود هم بين 1 تا 3 روزهستش. بايد حوصله کني , ولي خداييش حال مي ده.بازم سوالي داشتي بگو , اين برنامه رو هم از بس باش دانلود کردم خوراکم شده!!!
موفق باشي
رضا
Last edited by ReZa.Duff; 04-12-2005 at 13:14.
با سلام
یک خبر تپل رو به دوستداران بازی بدم.
این بازی فردا دوشبه 14 آذر 1384 ساعت 12 ظهر در بازار تهران پخش خواهد شد.
البته این تاریخ فعلی پخش بازی هست و احتمال دارد که عقب بیفته ولی احتمال 99درصد توی همین تاریخ عرضه میشه.
این بازی 3 سیدی شد و قفلش هم starforce 3 هست.
خوش باشین![]()
ایول ! پس این هم اومد .
امید جان . یک سوال . چه شرکتی این بازی رو پخش میکنه ؟
رضا جان . یک سوال . این بازیهایی که اینجا پخش میشه دیگه قفل و کرک ندارن ؟نوشته شده توسط ReZa.Duff
![]()
اگه ندارن که این بازی رو از اینجا بگیریم به صرفه تره !![]()
سلام
ما كه تو تهران نيستيم چيكار كنيم. مردم از بس دنبال اسپلينتر سل گشتم اما پيدا نشد كه نشد. يكي هم گفته بعد از ظهر سر بزن.
به هر حال ممنون از خبري كه دادي![]()
تشكر
چرا احسان جان اين ها هم دارن.
تو کل دنيا که بازي ها به صورت غير قانوني پخش مي شه حتي تو ايرانش هم از همين تورنت دانلود مي کنن.
نديدي تا فايل هاي تورنت مربوط به اين بازي اومد , اميد عزيز گفت که اين بازي فردا تو بازار مي ياد ....![]()
![]()
بروبچ بازاري که بازي ها رو پخش مي کنن از اين جا دانلود مي کنن و بعد تو بازار پخش مي کنن. در واقع کار مردم را با 2 . 3 هزار تومن راحت مي کنن.![]()
احسان جان شرکت مدرن فردا پخش میکنه البته تکین هم همون موقع پخش میکنه.نوشته شده توسط EhsanHF
========================
مهدی جان بگو کجایی که من یه آمار بگیرم ببینم توی شهرتون کجا میتونی گیر بیاری خبرش رو بهت به صورت پیغام خصوصی میدم عزیزنوشته شده توسط marge_moosh
![]()
=======================
رضا جان درسته که همه این بازی ها به این صورت وارد بازار ایران میشه ولی من این بازی رو از دیشب داشتم.نوشته شده توسط ReZa.Duff
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)