قبلا کلا dvd نمی خوند ولی بعد از این کاری که اقا محسن گفت و انجام دادم. یه سری dvd ها رو می خونه ولی یه سریش رو نه!!!!
نمیدونم مشکل از چیه!!
قبلا کلا dvd نمی خوند ولی بعد از این کاری که اقا محسن گفت و انجام دادم. یه سری dvd ها رو می خونه ولی یه سریش رو نه!!!!
نمیدونم مشکل از چیه!!
من کیس رو باز کردم چک کردم . منظور از کابل 8 سیمه همونه که از پاور پشت dvd میخوره؟
اگه اینطوره که واسه من اصلا 16 سیمه نداره . همش 8 سیمه هست که یکی به پست سی دو رام خوره یکی هم پشت دی وی دی .
چیکار باید بکنم؟ باید پاور رو عوض کنم ؟ یعنی پاوری بگیرم که اتصال 16 سیمه داشته باشه؟
اخه از من قبلا خوب بود بعد از نصب مجدد ویندوز اینطوری شد.!!!!
امین جان در مورد lock شدن درايو بیشتر توضیح بده.
در ضمن چطوری باید نام درایو رو تغیر بدم!
دوست گلم دی وی دی رامت ابتیک ضعیفی دارد باید لنز یا ابتیک رو عوض یا با الکل پاک کنی
مشکل از dvd رایتر نیست چون امروز سیدی رایترم هم اینطوری شد.![]()
![]()
حالا من چه کار کنم!!![]()
سلام مجدد .
اقا اين رايتر من چرا اينجوريه ؟!!! خونه خودمون دي وي دي باز نميكنه ( هيچ جور باز نميكنه . ديتا - فيلم و ..) ولي سيستم رو با كيس بردم جاي ديگه ولي بدون مشكل دي وي دي رو خوند .
يعني مشكل از برق خونه يا پاور كامپيوتره؟ اگه اينطوره چجوريه تا الان اينجوري نشده بود . گيج شدم . دوستان راهنماييم كنين .
شما سیستم رو بدون پاور بردی؟ که خوب بوده؟![]()
نه بابا كلا همين سيستم خودم رو با پاور و تشكيلات بردم جاي ديگه زدم به برق قشنگ دي وي دي رو ميخوند ولي همون سيستم رو برگردوندم خونه دوباره مشكل قبليه و دي وي دي نميخونه .
كلافه كرده منو![]()
سلام
مال منم اصلاً cd و dvd نمیخونه فقط رایت میکنه.
نمیدونم چشه.![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)