سلام به همه دوستای عزیزم که اینقدر منو مورد محبت و لطف خودشون قرار دادن و جوابمو دادن!
راستش همین الان قیمت گرفتم گفتن N73 قیمتش 345 تومنه! یکی از بچه ها گفت گوشی همتراز اون هم
هست...اون چیه؟ تو این رده باشه...
مرسی![]()
سلام به همه دوستای عزیزم که اینقدر منو مورد محبت و لطف خودشون قرار دادن و جوابمو دادن!
راستش همین الان قیمت گرفتم گفتن N73 قیمتش 345 تومنه! یکی از بچه ها گفت گوشی همتراز اون هم
هست...اون چیه؟ تو این رده باشه...
مرسی![]()
ان 81 مدل عادی بی گارانتی
البته اگه یه خورده بزاری روش
N81 8GIG
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT 16000 رنگ با ابعاد ميليمتر - حافظه داخلي 8192 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 102*50*17.9 ميليمتر - وزن 140 گرم
قيمت: 375000 تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی پیشنهاد من:Samsung G800
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 5 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 2.4 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي - مگابايت - حافظه داخلي 160 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 101*51.1*18.8 ميليمتر - وزن 134 گرم
به هر حال هر دوتاشون عالی هستند.
بچه ها سلام!
بابت این همه راهنمایی هاتون ازتون ممنونم...
همونطور که گفتم قیمت N73 تو گنبد کاوس 375 تومنه! حالا اگه بخوام یه گوشی دیگه ای انتخاب کنم و اونم تو این قیمت که عالی باشه،شما چی رو پیشنهاد می کنین؟ نوکیا باشه بهتره
بازم ممنون
اگه نوکیا دوست داری,N81 8gig بهترین گزینه است.
ضمن سلام
پیشنهاد من به شما نوکیا ان78 است
سلام
ممنون از محبتتون!
می شه از خصوصیات و قابلیتهاش هم برام بنویسین؟
مرســــی![]()
Nokia N78
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي - مگابايت - حافظه داخلي 70 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS, S60 rel. 3.2 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 113 *49 * 15.1 ميليمتر - وزن 101.8 گرم
قيمت: 498000 تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------
فقط n81 8 gig
ن81 گوشی خوبیه البته اگه دوربین واست مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)