سلام هادی جان
باشه دیگه اعصابمو ریختن بهم دیگه منم هر چی از تو دهنم اومد بیرون آوردم ولی این انتقاد بود همراه با عصبانیت
ممنون
بای
سلام هادی جان
باشه دیگه اعصابمو ریختن بهم دیگه منم هر چی از تو دهنم اومد بیرون آوردم ولی این انتقاد بود همراه با عصبانیت
ممنون
بای
آقاي ولي زادهنوشته شده توسط valizadeh4
من متاسفم كه يك جنوبي اينقدر حرف ركيك مي زند حتي اگر به دشمنش باشد .
از پدرت بپرس بگو يك بوشهري بخاطر چه چيزي دوست داشتني است ( مطمئنا به شما خواهد گفت بخاطر محجوب بودنش )
تمام مراكز مخابراتي شيراز ADSL را ارائه مي كنند و شركت هاي اينترنتي هنوز نتوانسته اند خودرا هماهنگ كنند
شما با شماره تلفن هاي : 2350721-1304408 شركت فارس آنلاين نمايندگي آسياتك در شيراز تماس بگيريد
من درحال حاضر از 128Kbps استفاده مي كنم و مودم راهم خريده ام همش پول 10 پاكت سيگاره زياد نميشه !!
ضمنا پائين شهري ها علاوه بر كامپيوتر پيشرفته - به اندازه كافي معرفت هم دارن .
سلام زودیاک جان
منو می بخشید ولی به خاطر این ........ رییس جمهور که عدالت رو رعایت نمی کنه اعصابم خرده می دونی چرا همش می گه عدالت آخه این عدالته که یک منطقه ای از شهر کاری به بالا و پایین ندارم رو وصل کنه مال بقیه منطقه های شهر رو 5 یا 6 ماه بعد وصل کنه آخه این انصافه این باعث سوء استفاده بعضی منطقه هایی می شه که سرعت بالا دارن و من روزی 2000 تومن دارم برای همین سرعت بالا به کافی نت سرعت بالا می دم این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توهین به پایین شهری ها نکردم به هر حال هر پی باشه پایین شهری ها هم دل دارن و پشت کامپیوتر مدل بالا می شینن ولی یه نکته و از خودتون سوال می کنم
آیا تعداد کسانی که در بالا شهر پشت کامپیوتر می شینن با پایین شهر که پشت کامپیوتر می شینن یکی هست؟
پس عزیزم من به پایین شهر توهین نکردم منظورم این بود امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی و هر جا به نیاز خود باید براش کاری بکنن اینو قبول داری که؟
در ضمن من آدم بی شعوری نیستم و این فحش ها که دادم به شما نبود بلکه به بعضی کسانی هست که مملکت رو اداره می کنن و روزی میلیون ها از مردم کش می رن ولی کو مردمی که بیدار باشن
ممنون
بای
با دوستاني كه ميگن اينكار نميشه موافقم
سلام دوستان
حق با فرید جان هست
منم می گم نمی شه من که اشتراکم رو از این تاپیک هم بر می دارم کسی سوالی داشت پیغام بزاره
ممنون
بای
فرق ای دی اس ال با دی اس ال چیه؟
ای دی اس ال نباید خیلی چیز خوفی باشه؟
128کیلوبیت؟
ارزششو نداره
تاييد ميشه 100%نوشته شده توسط valizadeh4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)