همون E65 بهتره به خاطره این که 5610 حدود 10000 تا باگ داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بستگی به سلیقه و بودجه هم داره ها.
E65
5610
همون E65 بهتره به خاطره این که 5610 حدود 10000 تا باگ داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بستگی به سلیقه و بودجه هم داره ها.
آره میدونم انتخاب اولمم همین گوشی بود که دیگه بعید میدونم حالا حالاها گیرم بیاد!!! انتخاب بعدیمم 5610 بود که کلا کمتر کسی ازش تعریف میکرد!!! والا من دیگه نمیخواستم پولی بدم گوشی هم قیمت E65 میخواستم N81 هم گوشی واقعا خوبیه و ولی خوب به دلایلی نمیتونم بگیرمشاین گوشی i450 سامسونگ چطوره؟!!! خیلیا ازش تعریف میکنن!! البته راستش من هیچوقت از گوشیا سامسونگ خوشم نیومده!!!! (البته هر کی این گوشی رو داشته نظر بده لطفا) مرسی
I450 گوشی خوبیه(در صورتی که N81 انتخاب نشه این مورد میتونه مناسب باشه)
باید بهت بگم که خیالت راحت باشه
این گوشی بحثش با گوشی های دیگه سامسونگ فرق داره(همونایی که میگی ازشون بدت میاد)
همونطوری که میدونی این گوشی سیمبینه و تجهیزات خوبی رو در اختیارت میذاره
از گوشی های ارزونتر 5310 چطوره؟ کلا این گوشی بهتره یا کوشی های سونی اریکسون تو این رنج؟!!
5310 بد نیست ولی من بهت پیشنهاد میکنم که یا همون 5610 رو بگیری یا کا810
دوست عزیز کی گفته 5610 10000 تا باگ داره ؟
نام ببر
منم همون 5610 تو دلمه ولی از بس که ازش بد گفتن که ... راستش من توی تاپیک مخصوص 5310 خوندم که بالای 1 مگ برنامه نمیشه روش نصب کرد!! که البته یکی گفت من یه دیکشنری 3.2 مگ روش نصبیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (5610 هم باید مثل 6310 باشه دیگه آه؟!!!) یه چیز جالب دیگه دیدم این بود که گفته بودن برنامه های سیمبین سری S40 هم روش نصب میشه!!!!!!!! درسته؟!!!! اگه اینجوری باشه که دیگه مشکلی نداره!!!!!!!!
دوست عزیز 5610 برنامه های بالای یک مگ روش نصب میشه راحت هم نصب میشه
برنامه های سیمبین 40 همون جاواست
ایراداتی که داره اینان :
1- گاهی اوقات ( خیلی خیلی کم ) ریست میشه ولی در عرض 10 ثانیه دوباره مثل قبل میشه ولی ریستش هم خیلی کم هست مثلا ماهی یک بار ! که البته با آپدیت کردن خیلی هم بهتر میشه
ولی در کل ریست توی اکثر گوشی های نوکیا هست
2- کلید بالای جوی استیکش که برآمده هست اگه زمین بخوره ممکنه بشکنه
من هنوز منتظرم تا 10000 تا باگ رو بدونم
Last edited by salarnight; 03-07-2008 at 17:55.
من که با 5610 قبلا یک برنامه بالای یک مگ امتحان کردم نصب نشد!
pcsuite نصبش نمیکنه
باید برنامه رو بریزی روی مموری کارد بعد با گوشی بری بازش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)