تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشکل با رستارت ناگهانی ( سیستم رو یک هفته نیست که خریدم )

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب دوست عزیز فعلا که مشکلی نیست , بازم اگه بود , راهکار های دوستان رو امتحان کن

احتمالا همون رم هست که اونم فعلا اذیت نکرده , تا بعد چی بشه

==

Cd Rom توی ویندوز شناخته میشه ؟؟ و توی بوت شناخته نمیشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمالات شما:
    1- صددرصد رمت مشكل داره اصلا رم نبايد داغ كنه بايد سردسرد باشه حتي ما واسه اوركلاك 0.2 ولت به رم اضافه ميكنيم باز يخ يخه.
    2-پاورت خوبه
    3-حرارت داخل كيس انقدرا هم ديگه مهم نيست كه اين مشكل پيش بياد
    4- مودمت زولتريك هست ممكنه از اون باشه با بعضي مادبردها مشكل داره. جاش رو عوض كن
    6- يه مدت درش بيار

و اما يه احتمال ديگه مادبردهاي گيگا يه گزينه هائي دارند تو ستاپ كه اتوماتيك اوركلاك ميكنند مثلا Robut Graphic Booster ببين اينحا فعال هستند يا نه.

رمها هر دوشون داغ ميكنند يكي يكي درشون اوردي ببيني مشكل از اون يكي هست يا نه؟

سلام دوست من

در مورد رم خودم چندتا دعلت داغ بودن رو حدس میزنم :
    1. همونطور که شما میگین مشکل دارن ( یکم بعیده چون تو تست ویستا مشکلی رو نشون نداد )
    2. دقیقا زیر و نزدیک کارت گرافیکم هستن که تمام چیپ های اطرافش رو داغ میکنه ، خود پایپش با اون بزرگیش فوق العاده داغ میشه .
    3. رم اولی که نزدیک پردازنده و کارت گرافیکه گرم تر از اونیه که دورتره . من واسه امتحان اسلات هاشون رو عوض کردم
    4. سازگاری با مادربورم ندارن ، ولی جالبش اینجاست که گاهی ریستارت میشه سیستم و نه همش . حتی تو کارای گرافیکی سنگین هم نمیشه .
    5. رم های من فرکانس 1066 دارن که مادربوردمم سوپورت میکنه . شاید علت داغ بودنشون هم همین باشه .

در مورد مودم هم با شما کاملا موافقم ، خیلی بهش مشکوکم . اسلاتش رو تغییر دادم .

اما مشکل اصلی که شاید بتونید کمکم کنید . من درایور استاندارد کارت گرافیکم رو نصب کردم و مشکل ریستارت تا امشب برطرف شد . اما دوباره امشب که ----Dream رو باز کردم و از ماهواره داشتم فیلم میدیدم و همینطورم به اینترنت وصل بودم و سرچ می کردم ، دوباره سیستم رستارت شد . اینبار دامپ سیبستم میگه مشکل از ----dream هست و علتش رو Driver_Fault می دونه . قبلا هم رستارت داشتم وقتی که با اسکای نت کار می کردم و به اینترنت وصل میشدم . جالبه که همیشه وقتی به اینترنت وصل بودم سیستم رستارت شده ، ولی نه مواقعی که فقط اینترنت بود ، بلکه وقتی که اینترنت و فعالیت --- با هم بوده .

راستی شما هم نمی دونید چرا بوت داس DVD-Rom منو نمیشناسه ؟ علتش چی میتونه باشه ؟ ( با توجه به اینکه تو اونیکی سیستمم همین Dvd-rom رو میشناسه .

بازم ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

دوستان حدود دو روز میشه که هنوز مشکلی برای سیستمم رخ نداده . نمی دونم از آپدیت درایور کارت صدام هست که دیگه BSOD ندارم یا از عوض کردن مودم زولتریکس با LUCENT مودم . احتمال دومی خیلی بیشتره .
    در صورت بروز مشکل با جزئیات پست میدم ، دست هموتون درد نکنه . امیدوارم برای کسانی که مثل من مشکل براشون پیش اومده هم این صتاپیک بدرد بخوره . به هر حال مودم زولتریکس 3chip برای من امتحانش رو پس داد . نسبت به مودم هایی مثل US.Robotics یا lucent فکر می کنم هیچ باشه .

بازم ممنونم

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام رم های منم داغ میکنن ژل 4 گیگ باس 800
    مادربرد هم p5qc هست 4 باری هم ریست شده با صفحه ابی
    2 ماهی میشه خریدم چیکار کنم ؟ رم ها خرابن؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •