خب دوست عزیز فعلا که مشکلی نیست , بازم اگه بود , راهکار های دوستان رو امتحان کن
احتمالا همون رم هست که اونم فعلا اذیت نکرده , تا بعد چی بشه
==
Cd Rom توی ویندوز شناخته میشه ؟؟ و توی بوت شناخته نمیشه ؟؟؟
خب دوست عزیز فعلا که مشکلی نیست , بازم اگه بود , راهکار های دوستان رو امتحان کن
احتمالا همون رم هست که اونم فعلا اذیت نکرده , تا بعد چی بشه
==
Cd Rom توی ویندوز شناخته میشه ؟؟ و توی بوت شناخته نمیشه ؟؟؟
سلام دوست من
در مورد رم خودم چندتا دعلت داغ بودن رو حدس میزنم :
1. همونطور که شما میگین مشکل دارن ( یکم بعیده چون تو تست ویستا مشکلی رو نشون نداد )
2. دقیقا زیر و نزدیک کارت گرافیکم هستن که تمام چیپ های اطرافش رو داغ میکنه ، خود پایپش با اون بزرگیش فوق العاده داغ میشه .
3. رم اولی که نزدیک پردازنده و کارت گرافیکه گرم تر از اونیه که دورتره . من واسه امتحان اسلات هاشون رو عوض کردم
4. سازگاری با مادربورم ندارن ، ولی جالبش اینجاست که گاهی ریستارت میشه سیستم و نه همش . حتی تو کارای گرافیکی سنگین هم نمیشه .
5. رم های من فرکانس 1066 دارن که مادربوردمم سوپورت میکنه . شاید علت داغ بودنشون هم همین باشه .
در مورد مودم هم با شما کاملا موافقم ، خیلی بهش مشکوکم . اسلاتش رو تغییر دادم .
اما مشکل اصلی که شاید بتونید کمکم کنید . من درایور استاندارد کارت گرافیکم رو نصب کردم و مشکل ریستارت تا امشب برطرف شد . اما دوباره امشب که ----Dream رو باز کردم و از ماهواره داشتم فیلم میدیدم و همینطورم به اینترنت وصل بودم و سرچ می کردم ، دوباره سیستم رستارت شد . اینبار دامپ سیبستم میگه مشکل از ----dream هست و علتش رو Driver_Fault می دونه . قبلا هم رستارت داشتم وقتی که با اسکای نت کار می کردم و به اینترنت وصل میشدم . جالبه که همیشه وقتی به اینترنت وصل بودم سیستم رستارت شده ، ولی نه مواقعی که فقط اینترنت بود ، بلکه وقتی که اینترنت و فعالیت --- با هم بوده .
راستی شما هم نمی دونید چرا بوت داس DVD-Rom منو نمیشناسه ؟ علتش چی میتونه باشه ؟ ( با توجه به اینکه تو اونیکی سیستمم همین Dvd-rom رو میشناسه .
بازم ممنونم
دوستان حدود دو روز میشه که هنوز مشکلی برای سیستمم رخ نداده . نمی دونم از آپدیت درایور کارت صدام هست که دیگه BSOD ندارم یا از عوض کردن مودم زولتریکس با LUCENT مودم . احتمال دومی خیلی بیشتره .
در صورت بروز مشکل با جزئیات پست میدم ، دست هموتون درد نکنه . امیدوارم برای کسانی که مثل من مشکل براشون پیش اومده هم این صتاپیک بدرد بخوره . به هر حال مودم زولتریکس 3chip برای من امتحانش رو پس داد . نسبت به مودم هایی مثل US.Robotics یا lucent فکر می کنم هیچ باشه .
بازم ممنونم
سلام رم های منم داغ میکنن ژل 4 گیگ باس 800
مادربرد هم p5qc هست 4 باری هم ریست شده با صفحه ابی
2 ماهی میشه خریدم چیکار کنم ؟ رم ها خرابن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)