من که ایرانسل گرفتم راحت شدم از دست اینا!
من که ایرانسل گرفتم راحت شدم از دست اینا!
شايد فكر كردن ملت يكم ديكته شون ضعيف شده خواستن بيشتر كار كنيم...
اي خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا ینی چی؟؟
مگه خود شماها نمیگفتین حاضرین برای هر اس ام اس 500 تومان بدین ولی به مقصد برسه!!!؟؟
مگه خود شماها از ایرانسل انتقاد نمیکردین که با تعرفههای ارزونش بی کلاسه...
خوب اینکه الان کلی کلاس براتون گذاشته
توی این سایت بچه ها گفتن حاضرن 500 بدن اس ام اس برسه به مقصد؟خنده داره یکی نیست بگه گوشی هایی که توی آمریکا داره تولید میشه delliverd نداره برای اینکه 2 دلیل داره هم اینکه اس ام اس نمی فرستن و با ایمل و اینترنت کار میکنن هم اینکه اگه بفرستن بی برو برگرد به مقصد میرسه نه اینکه باید زانوی غم به بقل بگیری تا ببینی کی sms به مقصد میرسه.از ماست که بر ماست ما پروشون کردیم مایی که پارسال 100 میلیارد ( بر اساس حرفی که خودشون زدن ) از طریق پیامک به مخابرات سود رسوندیم ما پروشون کردیم این موضوع هم حل میشه یکی دوروزش سخته بزار یک ماه بعد ببین اصلآ کسی از این موضوع چیزی یادشه؟هرچی بگن گوشی میدیم پس باید با ما این کارا بشه دمشون گرم!!
من که از امروز یه روش یاد گرفتم اس ام اس انگلیسی میدم پول فارسی میدم وقتی که شرکت پرو تشریف دارن باید باهاشون همین طوری برخورد کرد.
شديدا تاييد ميشه
بعد از حدود 15 سال
حتما بايد يك شركت خصوصي افريقايي بياد
و به بزرگترين منبع در امد دولت ما تلنگر بزنه
كه اقايون تازه برن اسم پيدا كنن بعد از 15 سال
تازه بفهمن از نظر OPERATOR بودن كجاي دنيا هستن
و چپ و راست طرح هاي OPERATOR دوم رو تقليد كنن
اخرش هم براي خود شيريني و مسخره بازي بيان فارسي رو ارزون كنن و انگليسي رو گرون
مطمن باشيد اوضاع از اين هم بدتر خواهد شد
اون هم با ورود OPERATOR سوم
به قول اين دوستمون
از ماست كه بر ماست
اگه میتونی اون روش رو به ما هم یاد بده![]()
سلام این کار رو به خاطر این کردند که تازه بعد از ان سال فهمیدند که مخابرات روزی 600 میلیون از اس ام اس در میاره.
فهمیدند که هزینه نیست درآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآمده................ ....
چه عجب ، بلاخره سرو صداي همه درومد . البته كلاهبرداري هاي همراه اول ( يا همون همراه آخر ) به اينجا ها ختم نميشه.
كيفيت پايين ارائه خدمات نوين !! اين شركت هم هست همزمان با افزايش تعرفه ها . يعني از دو جهت سود ميكنن ، هم نرخ رو گرون ميكنن هم كيفيت خدمات رو پايين ميارن . چقدر پر رو تشريف دارن . تازه الان هم عملا" دارن ميگن خبري از Gprs و mms و غيره هم نيست .
کسی نمیدونه Picture massage فارسی حساب میشه یا انگلیسی؟
آخه هر کدومش 3 تا sms حساب میشه و اگه انگلیسی حساب بشه(که به احتمال زیاد همین طور هم هست) 66-67 تومن خرجش میشه.
یک سوال مهم تر اینکه اگه sms خالی بفرستیم چی؟
نظر خودم اینه که چون در حالت عادی پیامکها از استاندارد معمولی استفاده میکنند انگلیسی حساب میشند و قیمت 222 ریال حساب میشه.
Last edited by iman_s; 22-06-2008 at 03:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)