این نوکیا فقط داره 2 مگاپیکسلی میده بیرون...
همش هم اکسپرس موزیک...اخه چندتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا دیگه به فکر رقابت و نو اوری نیست...
با این حساب بازی رو به دیگر رقبا واگذار میکنه...
این نوکیا فقط داره 2 مگاپیکسلی میده بیرون...
در عنوان تاپیک هم نوشتم.
هنوز وارد بازار نشده دوست عزیز
دوستان لطفا با گوشي هاي ديگه مقايسه نكنيد. نوكيا با توليد اين گوشي ها بيشتر به فكر به دست گرفتن بازار هست.
شما فكر كن با كمتر از دويست هزار تومن يه گوشي با همه اين امكانات رو بخري. امكانات كمي نداره دوربين با فلاش، نميدونم سيستم عامل و Ngage اينا كم نيست. شما انتظار نداشته باش كه نوكيا گوشي هاي جديدش هميشه بالاتر از مدل هاي قديمي تر باشه.
اشتبا گرفتی ! کمتر از 200 تومن کجا بود ؟ این قیمتش همون هول و حوش 5700 خواهد بود...!شما فكر كن با كمتر از دويست هزار تومن يه گوشي با همه اين امكانات رو بخري. امكانات كمي نداره دوربين با فلاش، نميدونم سيستم عامل و Ngage اينا كم نيست. شما انتظار نداشته باش كه نوكيا گوشي هاي جديدش هميشه بالاتر از مدل هاي قديمي تر باشه.
به شخصه هیچ دلیلی نمیبینم که این گوشی رو با یه گوشی همردش که اختلاف فاحشیم از نظر امکانات ندارن ( مثل 5700 ) مقایسه نکنم... اصلا کلوپ یه گوشی برای همین کاراس ( توی تمام فروم های دنیا هم همین رواله ! ) و فکر میکنم اتفاقا مقایسه گوشی ها بتونه به کسایی که ممکنه قصد خریدشو داشته باشن کمک کنه... ( به شرطی که رده ی گوشی هایی که با هم مقایسه میشن یکسان باشه...)
موافقم... نوکیا یه مقدار به تحول و تنوع تو گوشی های به خصوص اکسپرس موزیکش نیاز داره... به خصوص که سامسونگم داره حضورشو تو سری موزیکش گسترش میده سونی هم که کماکان تو این رده برتره...این نوکیا فقط داره 2 مگاپیکسلی میده بیرون...
کلا این 5320 به نظر من برعکس 5700 گوشی موفقی نخواهد بود...!
موافقم منم اصلا از ریخت 5700 خوشم نمیاد ولی این یکی چون بر اساس 6300 ساخته شده هم قشنگه هم کارائیش عالیه
کی میگه 5700 موفق بود ؟
آمار دقیق فروششو من نمیدونم و فقط شرکت نوکیا میدونه... ولی تو هر فرومی که رفتم جزو پرطرفدار ترین گوشی ها بود ( حتی تو سایتهایی مثل Gsmarena ) میزان بازدید ها و پستهایی که راجع به این گوشی گذاشته شده ... و کلا افراد زیادی این گوشی رو تهیه کردن و به بحث در موردش پرداختن...( یه نگاهی به کلوپ 5700 فروم خودمون بد نیست... در فرومهای دیگه هم وضعیت کم و بیش به همین صورته )کی میگه 5700 موفق بود ؟
ضمن اینکه تو خیابون و دانشگاهم زیاد دیدم این گوشی رو به خصوص دست تین ایجرا...!
به هر حال این یه گوشیه تین ایجری و اسپرته ( هم از نظر دیزاین هم امکانات... منظورم پخش موسیقی با کیفیته.... ) که خوب البته بین نوجوونا و جوونا طرفدار زیادی داشته و این چیزیه که من از دیدن این گوشی دست مردم و همینطور از بحثایه گرم تو فرومهای مختلف دیدم...
من کلا رو هیچ گوشی خاصی تعصب ندارم... این گوشی رو همون اول که اومد ( حدود 1 سال پیش ) 270 خریدم و 1 ماه بعد 230 فروختم چون اصلا راضی نبودم ازش ( بگذریم از دلایلش ) ولی خوب واقعیت اینه که طرفدارایه خاص خودشو داره که کم هم نیستن و من نمیتونم این واقعیت رو در نظر نگیرم...
و صد البته شما میتونین بگین موفق نبوده... نظرامون فرق داره... به همین سادگی...
من فکر میکنم این گوشی یه گوشیه اسپرته و گوشی های اسپرت اصولا نقطه ی مقابل گوشی های کلاسیکی مثل 6300 هستن ! و کاربراشونم معمولا فرق دارن ! تنها شباهتش با 6300 بار بودنشه که اونم بیشتر 85% گوشی های نوکیا بار هستن ولی طراحی و بخشی که در اون قرار میگیرن مثل اسپرت , کلاسیک , بیزنس و....! اونارو متمایز میکنه !موافقم منم اصلا از ریخت 5700 خوشم نمیاد ولی این یکی چون بر اساس 6300 ساخته شده هم قشنگه هم کارائیش عالیه
بازم نظرمون فرق داره... پلورالیسم به همین میگن دیگه !![]()
معمولا گوشی ها چند نسخه دارن برای شبکه های مخابراتی مختلف. خیلی از گوشی های دیگه نوکیا هم همینطور هستند و نسخه Gsm اون ها توی ایران کار می کنه. این گوشی هم قطعا نسخه Gsm خواهد داشت که توی ایران کار می کنه!5320 تو ایران کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)