دست شما درد نکنه که وقت گذاشتین! خیلی خیلی ممنون
دوستم ! مگه من چی گفتم؟ آخه خوشم نمیاد وقتی بهمون میگن دوست دختر یا دوست پسر ! این بود که ناراحت شدم.
هر چی بوده ببخشید !
============
خیلی متشکرم بابت طرحتون !
دست شما درد نکنه که وقت گذاشتین! خیلی خیلی ممنون
دوستم ! مگه من چی گفتم؟ آخه خوشم نمیاد وقتی بهمون میگن دوست دختر یا دوست پسر ! این بود که ناراحت شدم.
هر چی بوده ببخشید !
============
خیلی متشکرم بابت طرحتون !
بیخیال .....دوستم ! مگه من چی گفتم؟ آخه خوشم نمیاد وقتی بهمون میگن دوست دختر یا دوست پسر ! این بود که ناراحت شدم.
هر چی بوده ببخشید !
خواهش میکنم
==
هومن جان سند اصلی در سایز 21 - 29.5 هست , فقط برای اینکه توی سایت دیده بشه به این سایز کوچیک کردم , راستش اول اومدم سایز اصلی رو با 96 DPI گذاشتم , دیدم سایت رو بیریخت کرد , دوباره رفتم و این سایز کوچیک کردم که کسی فحش نده تو دلشمن که ناراحت نمیشم ... ولی سما خانوم و شما چرا اینطور حرف میزنید ؟!!! در ضمن سعی کن دوباره کاری نکنی تو زندگیتیه بار برو قال قضیه رو بکن !!!
این دوباره کاری نیست
متوجه نشدم , پیش نمایش به هر گندگی ممکنه باشه , تا جایی که که هر کس دوست داشته باشه ...فقط اینو رو به این دلیل گفتم که پیش نمایش به این گندگی نمیشه
من یه چیزی گذاشتم که طرح کلی دیده بشه , همین
در هر صورت این بحث از نظر من تموم شده است و فکر میکنم تاپیک باید توی مسیر خودش باشه
سلام
ببخشید شما تو چه مایه هایی می خواین.
تو مایه های فانتزی باشه یا مثل اینیکه huti جان زده می خواین.
فانتزی رو بیشتر دوس دارم
می خوام یه پوستر سنگین و جذابی باشه که بتونه به دیوار اتاق یا خونش بزنه
=======
قبلاً از شما متشکرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خوشت اومد یه سری تغییرات باید روش انجام بشه ،
ببینید این چطوره خوبه یا نه؟
البته به خوبی کارهای دیگران نیست فقط خواستم کمکی کرده باشم
![]()
خیلی ممنون سعید آقا
واقعاً زحمت کشیدین
سلام ...
اين رو ببين ...
اگه خوشت اومد يه سري تغييرات ديگه ميخواد ، بگو تا مطابق علاقه خودت تغييرش بدم ...
![]()
دستتون درد نکنه آقا فرشاد ! خیلی عالی شده !!
1)اگه ممکنه، بنویسید 29 تیرماه 1387
2) "ک" در مبارک رو یه خورده کشیده تر بشه
3) تولدت، نقطه های "ت" نیستش
4) کل شعر فاصله ابیاتش بیشتر بشه، چون بقیه صفحه خالیه
5)کلمه "عزیزم" هم ایراد داره
6) به نظر خودتون اگه بجای اون دو مدل فرشته، از این مدلی ها استفاده کنین، بهتر نیست؟!
بازم مرسی و متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)