تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: آموزش نوشتن یک کنترول در vb2008

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید من چون اول اول کارم هست این مورد برایم پیش اومد من اول vb2008 را باز می کنم بعد روی file کلید کرده و new project را کلیک می کنم بعد class library را کلیک می کنم بعد کد شما را در آن می نویسم ولی زیر اون ها خط می کشد این هم عکسش ببخشید تازه کارم اگه می شود از همان اول که vb2008 را باز کردم تا آخر توضیح دهید
    Last edited by ahsanjan; 26-06-2008 at 12:58.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    شما refrence اسمبلی System.Drawing را ندارید.
    این مرجع به صورت پیش فرض به WinApp ها اضافه میشود ولی به library ها نه.
    چون library را انتخاب کرده اید باید دستی مرجع ترسیمات را اضافه کنید.
    یعنی به کامپایلر VB اعلام کنید که میخواهید از System.Drawing.dll در کدهایتان استفاده کنید.
    Project->Add Refrence->.Net->System.Drawing

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام من تمام کارهایی که شما گفتید انجام دادم بعضی از کلماتی مه زیر آنها خط کشیده شده است خطشان ناپدید شد ولی بعضی ها هنوز هست ببینید من مراحل کار را درست انجام می دهم
    File->New Project->Class Library
    بعد هم refrence اسمبلی System.Drawing را اضافه می کنم خواهش می کنم نگین دیگه نمی دونم چون تو بعضی از تایپیک ها در سایتهای دیگه آخرش می گفتند دیگه ما نمی دونیم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    میبخشید من دفعه قبل تصویر را بزرگ نکردم، و تا دیدم فهمیدم اسمبلی Drawing موجود نیست و اصلاً هم به فکرم خطور نکرد که....
    اسمبلی System.Windows.Forms را هم اضافه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خط های زیر آن ها رفت ولی وقتی f5 را می زنم این عکس می آید و وقتی Build->Rebuild Solution ld می زنم کنترولی اضافه نمی شود و نمی دانم در کدام پوشه ساخته نمیشود ساخته می شود من در c نصب کرده ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خط های زیر آن ها رفت ولی وقتی f5 را می زنم این عکس می آید و وقتی Build->Rebuild Solution ld می زنم کنترولی اضافه نمی شود و نمی دانم در کدام پوشه ساخته نمیشود ساخته می شود من در c نصب کرده ام

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    این که دیگر واضح است، شما که پروژه library میسازید، باید شرایط این پروژه را بدانید، خروجی این پروژه یک فایل dll میشود، و اصلاً قابل اجرا نیست، یعنی اصلاً در پروژه های dll به صورت عادی f5 معنی ندارد.

شما در پوشه System32 روی یک dll دبل کلیک کنید چه میشود؟؟؟؟؟ هیچ!

بعد هم که میگویید به Toolbar اضافه نشده! خوب کجا باید اضافه شود و نمایش داده شود، اصلاً از این کنترلر بگذریم، الآن در Toolbar شما Button و TextBox و ComboBox و... چرا نمایش داده نمیشود؟؟؟!!!!

آیتم های Toolbar در مکانی که اجازه استفاده از نوع منطقی را داشته باشید ظاهر میشود، شما باید در مد طراحی باشید تا آیتم های کنترلری ویندوزی نمایش داده شوند، یعنی یک Form یا UserControl ویندوزی داشته باشید و در نمایه Design باشید تا کنترلرهای ویندوزی نشان داده شوند.

این مطالب دیگر از اصول بسیار ابتدایی کار در VS هستند.

1- اگر میخواهید در toolbar ببینیدش باید حتماً در حالت desgin یک Form یا UserControl باشید.
    2- اگر میخواهید برنامه را اجرا کنید باید پروژه exe داشته باشید، مثل Windows Forms Application.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکرکنم یک نکته را یادتان شد بگویید که فایل من در کجا ذخیره شد من طبق تنظیمات پیش فرض در c ویژوال را نصب کرده ام خداییش که به این زیبایی توضیح دادن جایی ندیدم شما سایتی ندارید تا من در سایت خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوندتان دهم به عنوان یک تشکر کوچولو

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    فکرکنم یک نکته را یادتان شد بگویید که فایل من در کجا ذخیره شد من طبق تنظیمات پیش فرض ....
    درست متوجه نشدم، سوال بود؟! فایل نهایی و کامپایل شده exe یا dll را پیدا نمیکنید؟!

سایت دارم، ولی کوزه گر از کوزه شکسته.... هیچ چیز خاص و با اهمیتی برای دیدن ندارد، بیشتر جنبه یک میزبان برای فایل های آپلودیم را دارد.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من وقتی روی دکمه Rebuild Solution کلیک می کنم برای همین مثال مگه فایل exe هم ساخته می شود اگر ساخته می شود شما مکان هم فایل exe و هم فایل dll را لطف کنید بگویید اگر هم فایل exe ساخته نمی شود فقط مکان فایل dll را بگویید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •