تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مشکل وحشتناک امنیتی در یاهو مسنجر!!!

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با nod32 يا با kasper يه سرچ كن
    شما كدوم يكي از راههايي كه بچه ها گفتن رو امتحان كردي؟
    من تا الان فقط یاهو مسنجرم رو پاک کردم و فعلا اینستال نکردم تا مطمئن بشم تروجان و ویروسی تو کامپیوترم نیست که حالا یا با کسپر یا یه برنامه دیگه اسکن می کنم.
    من از شما دوستان می خوام که من رو کمک کنین برای اینکه دیگه این هکر یا هر کسه دیگه ایی نتونه من رو هک کنه، یعنی من باید چیکار کنم و چیکار نکنم که دیگه همچین اتفاقایی نیفته و آیدی یاهوی من در امنیت کامل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز بزرگترین مشکل تو اینه که داری از یاهو مسنجر استفاده میکنی کلا همه سیستم های Instant messaging این مشکلو دارن که IP کاربرارو به هکرا میدن به همین راحتی !
    تو میتونی بورتای آزادو ببندی همه میگن اینترنت بدون proxy بهتره ولیproxy نه تنها سرعتو بالا میبره تا حدودی جلوی هکرارو میگیره البته fire wall هم بد نیست که توی یاهو میتونی فعالش کنی
    من از Zone Alarm استفاده میکنم اگه برنامه ای بخواد ردوبدل بشه تذکر میده هیچکس هم تا تو نخوای نمیتونه به سیستمت وصل شه
    راههای ساده ولی کاربردین
    یه سوال :تازگیا از یاهو برات ایمیل نیومده که passwordبخوان ؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

والا نمی دونم چی بگم راجب نرم افزارها هر کی یه چیزی می گه!!!! آدم گیج می شه!!! یکی می گه Norton یکی می گه Kasper یکی می گه NOD32 یکی می گه BitDefender، نمی دونم واقعا کدوم بهتره.
    TORNADO جان حالا با همین XP می شه امنیت رو بالا برد؟ با آپدیت کردن XP مشکلی پیش نمی یاد؟ یکی می گفت Licenseش می پره به مشکل می خوری.
    دوستان لطفا بیشتر راهنمایی کنین که چه کارهایی باید بکنم و نباید بکنم که دیگه هک نشم.
    مرسی از همگی.
    سلام
    بزار اصل ماجرا رو بگم ،

اگه ویندوزت مهم نیست ، ویندوزت رو فرمت کن

یه ضد ویروس به اسم بیت دفینتر یا ناد 32 نصب کن !

و به روزش کن،

با جرات میگم 90% یا 99% راحتر توی اینترنت گشت میزنی

و این تروجان هایی که این نیو چتر های کافی نتی استفاده می کنند اکثرا پابلیک شده هستش

یا حق.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز بزرگترین مشکل تو اینه که داری از یاهو مسنجر استفاده میکنی کلا همه سیستم های Instant messaging این مشکلو دارن که IP کاربرارو به هکرا میدن به همین راحتی !
    تو میتونی بورتای آزادو ببندی همه میگن اینترنت بدون proxy بهتره ولیproxy نه تنها سرعتو بالا میبره تا حدودی جلوی هکرارو میگیره البته fire wall هم بد نیست که توی یاهو میتونی فعالش کنی
    من از Zone Alarm استفاده میکنم اگه برنامه ای بخواد ردوبدل بشه تذکر میده هیچکس هم تا تو نخوای نمیتونه به سیستمت وصل شه
    راههای ساده ولی کاربردین
    یه سوال :تازگیا از یاهو برات ایمیل نیومده که passwordبخوان ؟

Zone Alarm برنامه سنگینیه و خیلی زور کامپیوتر رو می گیره، برنامه دیگه ایی مد نظرت هست که پیشنهاد بدی و در حد همون Zone Alarm باشه!؟

از یاهو؟ برای من؟ اگه قبل هک شدنمو می گی که نه، اگه بدشم می گی که نه فقط یه ایمیل اومد به Alternate Email که زده بود پسووردت عوض شده.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از یاهو؟ برای من؟ اگه قبل هک شدنمو می گی که نه، اگه بدشم می گی که نه فقط یه ایمیل اومد به Alternate Email که زده بود پسووردت عوض شده.
    جديدا يه سايتايي اومده كه آدماي ساده لوح ميرن توشو هك ميشن
    يه سيستمي مثل سايت taggedmail كه از طرف دوستت يه پيغام ميده كه تو آيا با من دوست هستي؟پايينش هم نوشته اگه جواب ندي يعني با من دوست نيستي.تازه بعد چند وقت ايميل ميده كه هنوز منتظرم و اگه آدم حواسش نباشه و عضو شه ميبينه كه تو عضويت پسورد ايميلت رو هم ميخواد و باقي ماجرا.
    بعدش شما چرا آيديتو به اون شخص ميدي؟؟!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جديدا يه سايتايي اومده كه آدماي ساده لوح ميرن توشو هك ميشن
    يه سيستمي مثل سايت taggedmail كه از طرف دوستت يه پيغام ميده كه تو آيا با من دوست هستي؟پايينش هم نوشته اگه جواب ندي يعني با من دوست نيستي.تازه بعد چند وقت ايميل ميده كه هنوز منتظرم و اگه آدم حواسش نباشه و عضو شه ميبينه كه تو عضويت پسورد ايميلت رو هم ميخواد و باقي ماجرا.
    بعدش شما چرا آيديتو به اون شخص ميدي؟؟!!

والا من آیدیم رو بهش ندادم اون خودش من رو پیدا کرد، وقتی داشتم با یه آیدی دیگه باهاش چت می کردم که رازیش کنم Pass رو بده اون آیدی رو هم هک کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بزار اصل ماجرا رو بگم ،

اگه ویندوزت مهم نیست ، ویندوزت رو فرمت کن

یه ضد ویروس به اسم بیت دفینتر یا ناد 32 نصب کن !

و به روزش کن،

با جرات میگم 90% یا 99% راحتر توی اینترنت گشت میزنی

و این تروجان هایی که این نیو چتر های کافی نتی استفاده می کنند اکثرا پابلیک شده هستش

یا حق.
    مرسی TORNADO جان
    نظرت راجب Kaspersky Internet Security چیه؟؟؟ قدرت بیت دفندر و ناد رو داره؟ نصبش کنم خیالم راحته یا نه؟
    خیلی دوست داشتم یه هکر پیدا می شد این یارو رو هک می کرد آخه خیلی ادعاش می شد و راستش من هم چون می خواستم Pass رو ازش بگیرم هیچی بهش نمی گفتم. آخرشم Pass رو بهم نداد.
    دارم سعیم رو از طریق Yahoo می کنم که Pass رو بهم بدن اگه این حافظه لعنتی یاری کنه و Security Question یادم بیاد اینجور که می گن به جز این دیگه هیچ راه دیگه ایی نداره.
    کسی تو Yahoo آشنا نداره؟؟؟

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه آيديتو پس نميده بيخيال شو به كسايي كه باهات در ارتباطت آي دي جديدو بده و طرفاي يارو نپلك.هرچند اگه تروجان باشه خودش ميفهمه.

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام .
    اجازه بدین یه سری توضیحات بدم شاید مفید باشه .
    اولاً به طور کل platform ی که شما از اون استفاده میکنم یک پلتفرم ریسک پذیر و آسیب پذیر هست یعنی windows
    دوماً : با وجود انقلابی مثل Open Source استفاده از نرم افزارهای Close source عملی کاملاً اشتباهه .
    با وجود نرم افزارهای Open source و سطح امنیت اونها عملا نرم افزارهایی که Open source نیستن جائی نداره در نتیجه بهتره که از نرم افزارهای Instant messaging که open source هستن و بهترین نمونش PidGIN هست استفاده کنین .
    در مورد سیستم های آنتی ویروس : الان با وجود تکنیکهای کاملاً جدیدی که توسط نفوذگران برای مباحث Polymorphic - Metamorphic , Obfuscation code اومده تکنیکهای قدیمی آنتی ویروسها مثل Signature Based ها کارائی خودشون رو از دست دادن و در نتیجه استفاده از یک سیستم آنتی ویروس به همراه فایروال نمیتونه جوابگوی جلوگیری از ورود malware ها به سیستم های شما باشه .
    در نتیجه اکیداً توصیه میکنم در کنار استفاده از آنتی ویروس و فایروای قوی از سیستم های IPS - Intrusion Prevention system و همچنین IDS - Intrusion detection system استفاده کنین .
    و اما بحث آنتی ویروس . آنتی ویروس Kaspersky تنها آنتی ویروسی بوده که تونسته گواهینامه Cirtix رو دریافت کنه و از لحاظ شناخت کدهای مخرب و بد افزارهای ناشناخته در بالاترین سطح قرار داره .
    در نتیجه آنتی ویروس های kaspersky و همچنین nod32 (بدلیل وجود منطق فازی و هوش مصنوعی) برای استفاده توصیه میشه .
    و اما در مورد فایروال ، ZoneAlarm فایروال خوبیه ، ولی دیگه با فعالیت فایروال خوبی مثل Outpost دیگه جایگاه خودش رو نداره در نتیجه توصیه میشه از outpost استفاده کنین .
    همچنین خواهشاً توصیه میکنم مثل یک روبات عمل نکنید که انتظار داشته باشید یک نرم افزار تمام کارها رو براتون انجام بده ، توی تنظیمات برین و تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنید و در قسمت access rule فایروالها سایتهای مخرب و مراکز مخرب رو block کنید .
    و اما نکته آخر ، در کنار تمام توصیه هایی که کردم و کاملا جنبه علمی داره توصیه میکنم برای خلاصی از دست بد افزارها ( malware ) حتما لینوکس را به جای ویندوز جایگزین کنین .
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

مرسی TORNADO جان
    نظرت راجب Kaspersky Internet Security چیه؟؟؟ قدرت بیت دفندر و ناد رو داره؟ نصبش کنم خیالم راحته یا نه؟
    خیلی دوست داشتم یه هکر پیدا می شد این یارو رو هک می کرد آخه خیلی ادعاش می شد و راستش من هم چون می خواستم Pass رو ازش بگیرم هیچی بهش نمی گفتم. آخرشم Pass رو بهم نداد.
    دارم سعیم رو از طریق Yahoo می کنم که Pass رو بهم بدن اگه این حافظه لعنتی یاری کنه و Security Question یادم بیاد اینجور که می گن به جز این دیگه هیچ راه دیگه ایی نداره.
    کسی تو Yahoo آشنا نداره؟؟؟

سلام
    من چیزی که تجربه داشتم گفتم ،

کاسپر هم بسیار عالی هستش ! من ازش استفاده نکردم

چون منابع سیستمم رو زیادی مشغول می کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •