تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: نحوه بهره گیری سیستم عامل از هسته های Cpu

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ايا يك cpu ‎‏ كه دو تا هسته داره دو برابر cpu ‎‏ با همون فركانس كه يك هسته داره قدرت داره?

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Multi Processor یعنی پردازنده چند تایی و خیلی جاها استفاده میشه به نوعی همون Multi Core هست کلا Multi Core رو اصطلاحا chip-level multiprocessor یا CMP هم میگن در اصل CMP به این معنی هست که چند Core در یک Die یا مثلا پردازده Xeon که رویه یه مینبورد 2 تا یا 4 پردازنده هم هست میگند MultiProcessor و کلا مفهوم خاصی رو نمیروسنه همون چیزی هست که معنایه کلماتش هست . ولی مفهوم دیگه ای هست به نام multiprocessing که اون فرق میکنه یه مفهوم هست که چندین تعریف هم براش وجود داره من فکر میکنم منظور دوستمون همین بود البته اینم اون چیزی نسیت که فکر میکنید . حالا اگر فکر میکنید لازمه بیشتر بحث کنیم ولی کلا اینا یسری مفاهیم پایه ای هستن و مربوط به پردانزده خاص یا مدل خاصی نمیشه .
    این مطلب رو بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم که یه پردازنده چند هسته ای چطوری کار میکنه لازمه که تا حدودی بدونی معماری اون پردازنده بر چه مبنایی هست هرچند که اکثر پردازنده های چند هسته ای الان مثل هم کار میکنن شاید فقط تکنولوژی های بکار رفته در اونهاست که بیشتر متمایزشون میکنه .
    Last edited by Bracket; 20-06-2008 at 13:49.

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از اینجا شروع می کنم فرکانس تو انجام محاسبات مهمه
    این که یه پردازنده 4 هسته ای هست بدین معنا نیست که 4 تا هسته با فرکانس مثلا 2.4 داره نه این یه پردازندس که فرکانس کاریش 2.4 هست که 4 هسته داره
    اگه بگیم پردازنده 4 هسته با فرکانس 2.4 داره اشتباه هست چون این میشه مالتی پروسسور در صورتی که این پردازنده ها مالتی کور هستن پس این که بگیم این پردازنده از یه 2 هسته با فرکانس بالاتر بهتره در سیستم عامل و اون نرم افزار هایی که استفاده می کنیم برتری ثابت میشه
    پس به این پردازنده ها بگیم مالتی کور نه مالتی پروسسور چون کلی با هم فرق می کنن
    سلام ..
    خوب بنده با استناد به پست شما یک سوال دارم :

شما اشاره کردید که یک پردازنده چهار هسته ای با فرکانس 2.4 بدین معنا نیست که هر هسته اش فرکانس 2.4 داره .
    خوب سوال من اینه :
    فرکانس کاری هر کدوم از هسته ها چند هست ؟ و چطوری حساب میشه ؟

ممنون ..

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ايا يك cpu ‎‏ كه دو تا هسته داره دو برابر cpu ‎‏ با همون فركانس كه يك هسته داره قدرت داره?
    اینکه بگیم قدرتش بیشتره درست نیست
    بستگی به نوع استفاده داره

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام ..
    خوب بنده با استناد به پست شما یک سوال دارم :

شما اشاره کردید که یک پردازنده چهار هسته ای با فرکانس 2.4 بدین معنا نیست که هر هسته اش فرکانس 2.4 داره .
    خوب سوال من اینه :
    فرکانس کاری هر کدوم از هسته ها چند هست ؟ و چطوری حساب میشه ؟

ممنون ..
    سوالت جالبه بحث ما هم همینجاست
    Q6600 رو در نظر بگیریم فرکانسش 2.4 هست و 4 تا هسته داره به اعتقاد خیلی از دوستان که میگن این معنیش یعنی 4*2.4 = 9.6 که کاملا اشتباه هست
    مطالبی که هست اشاره کرده به فرکانس پردازنده و من جایی ندیدم که گفته باشه فرکانس پردازنده با هسته ها برابره
    بیان مطالب یه جورایی برای من مشکل آخه نمیتونم مفهوم جمله ای که می خوام بگم رو بیان کنم
    در سیستم های توزیع شده یعنی توسط یه سیستم عامل خاص 10 تا پردازنده که هر کدوم یه مادربورد, رم, هارد, گرافیک مخصوص خودشون رو دارن که میان و یک پردازش رو با هم انجام میدن که سرعت خیلی بالا میره
    اگه ما یه سیستم توزیع شده 4 پردازنده ای رو در نظر بگیریم از یه سیستم با یک پردازنده 4 هسته ای به مراتب قدرت بیشتری رو شاهد هستیم

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب اون جمله اول که 4 تا 2.4 میشه 9.6 غلط هست درست ..
    اما این وسط شما یه مفهوم را در نظر نمی گیری و همین باعث میشه که فکر کنی هر هسته با فرکانس 2.4 کار نمی کنه. در صورتیکه هر هسته با فرکانس 2.4 کار می کنه. اما معنیش این نیست که چهار تا 2.4 با هم جمع بشن ..
    حالا ببین اینو با دانش خودت می تونی تحلیل کنی .. اگر بری جلو و همینطور یکم به پست های قبلی نگاه کنی اون مفهومی که من در ذهن دارم رو متوجه میشی .
    یه مثال خیلی ساده هم برات می زنم .. فکر می کنی پردازنده های سه هسته ای Amd چطور شد که بودجود اومد ؟
    اگر بری جستجو کنی به پاسخ می رسی ..

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

خوب اون جمله اول که 4 تا 2.4 میشه 9.6 غلط هست درست ..
    اما این وسط شما یه مفهوم را در نظر نمی گیری و همین باعث میشه که فکر کنی هر هسته با فرکانس 2.4 کار نمی کنه. در صورتیکه هر هسته با فرکانس 2.4 کار می کنه. اما معنیش این نیست که چهار تا 2.4 با هم جمع بشن ..
    حالا ببین اینو با دانش خودت می تونی تحلیل کنی .. اگر بری جلو و همینطور یکم به پست های قبلی نگاه کنی اون مفهومی که من در ذهن دارم رو متوجه میشی .
    یه مثال خیلی ساده هم برات می زنم .. فکر می کنی پردازنده های سه هسته ای Amd چطور شد که بودجود اومد ؟
    اگر بری جستجو کنی به پاسخ می رسی ..
    فنوم 3 هسته ای زمانی بوجود اومد که در بعضی از مدل های 4 هسته ایش 1 هسته مشکل داشت و کار نمیکرد

نمیدونم اینو درست گفتم یا نه

بحث هسته ها هم که نمیدونم چی بگم من هنوز به حرف خودم اعتقاد دارم آخه منبع درستی براش گیر نیاوردم اگه داشته باشی بهم بدی ممنون میشم

من فکر می کنم این فرکانس مربوط به هر هسته نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دقیقا در مورد فنوم ها درست گفتی .. اما اشکال اینکه این پردازنده ها سه هسته ای شدن همین بود که یکی از هسته ها نمی تونست تو فرکانس مشابه هسته ای دیگه عمل کنه . برای مثال سه تا هسته 2.6 کار می کردن ولی یکی 2.0 کار می کرد.. اون موقع هم AMD دو تا حرکت داشت : یکی اینکه بیاد این پردازنده را Downgrade کنه و یه پردازنده چهار هسته ای با فرکانس کاری 2.0 بده بیرون یا اون هسته خراب رو غیر فعال کنه و پردازنده سه هسته ای با فرکانس 2.6 بده بیرون. ( که راه دوم رو انتخاب کرد )
    این مثال دقیقا می رسونه که هر هسته در فرکانس 2.6 کار می کنه .
    خوب اینجا از نظر من بحث تموم هست . یعنی در یه پردازنده چهار هسته ای 2.6 گیگاهرتزی هر هسته با این فرکانس کار می کنه . علت هم همین مثالی هست که برات زدم . حالا اگر برات اوکی شده بریم سر بحث بعدی ..

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دقیقا در مورد فنوم ها درست گفتی .. اما اشکال اینکه این پردازنده ها سه هسته ای شدن همین بود که یکی از هسته ها نمی تونست تو فرکانس مشابه هسته ای دیگه عمل کنه . برای مثال سه تا هسته 2.6 کار می کردن ولی یکی 2.0 کار می کرد.. اون موقع هم AMD دو تا حرکت داشت : یکی اینکه بیاد این پردازنده را Downgrade کنه و یه پردازنده چهار هسته ای با فرکانس کاری 2.0 بده بیرون یا اون هسته خراب رو غیر فعال کنه و پردازنده سه هسته ای با فرکانس 2.6 بده بیرون. ( که راه دوم رو انتخاب کرد )
    این مثال دقیقا می رسونه که هر هسته در فرکانس 2.6 کار می کنه .
    خوب اینجا از نظر من بحث تموم هست . یعنی در یه پردازنده چهار هسته ای 2.6 گیگاهرتزی هر هسته با این فرکانس کار می کنه . علت هم همین مثالی هست که برات زدم . حالا اگر برات اوکی شده بریم سر بحث بعدی ..
    هنوزم حل نشده برام ولی خودم جداگانه تحقیق می کنم باز خبر می کنمت

خب بحث بعدی چی باشه خوبه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب اگه حل نشده که می تونیم راجع بهش صحبت بکنیم ..
    بحث بعدی هم اینه که حالا که هر هسته با فرکانس 2.4 کار می کنه عملیات پردازش به چه شکل میشه و اصولا چه تفاوتی هست بین یه پردازنده مثلا دو هسته 1.8 گیگاهرتزی و یه پردازنده تک هسته ای 3.6 گیگا هرتزی و چرا اون دو هسته ای بهتر عمل می کنه .. ( با وجود فرکانس کاری کمتر )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •