شاید برای انتخاب کلاس یک کمکی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی هست که بدونه این 4 ترمی های بعثت کیفیت تدریسشون چه جوریه
شاید برای انتخاب کلاس یک کمکی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی هست که بدونه این 4 ترمی های بعثت کیفیت تدریسشون چه جوریه
حالا میشه یه 13 -14 روز استراحت کنیم بعد یکم از فکر این امتحانا بیایم بیرون بعد سفت بشینیم بخونیم برای زیر 1000
به نظر من کلاسای بعثت زیاد خوب نیست فقط اسم در کرده همین ...همونطور که گفتم من ودوستام 6ساله علاف بعثت شدیم
اخرشم هیچی ...شاید کلاسای 4ترمیش خوب باشه که اونم بعید میدونم
شما هم موفق باشيد
ولي بهتر اينه كه يه برنامه ي متعادل داشته باشيم ; به نظر 4 روز مدرسه باشه بقيه رو هم خونه بخونيم خيلي خوبه![]()
حالا بذارید یواش یواش اگه بخوای از این روز ها برای کنکور درس بخونی که اسفند از درس و زندگی خسته میشید کلا حداقل 1 هفته به درس فکر نکنید و کاملا خوش بگذرانید بابا بذارید مخمون یه خرده باد بخوره
دوستان سلام
من يه كنكوري 87 هستم كه البته چون مطمئنم توي 87 نميتونم اونجايي كه دوست دارم قبول شم پس ديگه كنكوري 88 به حساب ميام.
يه چيزي بگم كف كنيد:ما پارسال 23 خرداد امتحانامون(نهايي)تموم شد.من از 26 خرداد با 12 و نيم ساعت خوندن شروع كردم.بعدش هي كم شد.تابستونم داغون شد.از اول مهر دوباره جو گرفت و خوب خوندم.يه مشكلي پيش اومد و داغون شدم از اون موقع تا الان كه در خدمت شمام.
نتيجه ي اخلاقي:در مورد خوندن واسه كنكور جوگير نشين.توي دهه ي اول تير شروع كنين خوبه.اونم با ساعت كم.هي زيادش كنيد
در مورد آموزشگاه هم بايد بگم اگه قصد خوندن جدي داريد بريد كانون.برنامش واسه درسخونا فوق العادست.ولي اگه ميخواين درست و حسابي درس نخونين نريد اونجا خيلي بهتره.چون نااميد ميشين
من از اين يه سال تجربيات زيادي بدست آوردم.اميدوارم بتونم كمك كنم
رشتم هم رياضيه.
در ضمن يه سوال:آيا درسته كه تو شهريور هر كي بخواد ميتونه دوباره امتحان نهايي رو بده و معدلشو افزايش بده؟
آقا راستی برای تابستون از چه قدر درس خوندن باید شروع کنیم و به چقدر باید رسوند؟
راستی برای درسهایی مثل جبر و حسابان و هندسه برای اینکه مسلط بشم باید چه کرد؟
حالا ما یه چیزی گفتیم بچه ها تحریک شن شما به خودت نگیر که ما مخلصیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)