دماي همه قطعات رو هم چك كن .
سلام دوستان عزیز:
رم پاتریوت جز پنج رم برتر دنیا هستند و من بعید میدونم که مشکل از رم باشه به نظر من مشکل از ویندوز ویستا هست چون من هم دقیقا همین مشکل رو دارم رم دستگاه من هم corsair 1066 dominator 2*1g هست پس نباید از رم باشه..من دستگاه هم فقط تو ویستا اینجوری میشه گندی هست که آقایون در مایکرو سافت زده اند.
مشخصات سیستم من از این قرار هست:
cpu:core 2duo 8400
main:asus striker Exterme
Ram:corsair 1066dominator 2g
hard:500sata2 western dijital_320sata western dijital
v.g.a:hd3850 256m asus
power:700w cooler master
من فکر می کنم مشکل شما از SATA Driver های چیپستهای NVIDIA باشه! (درایور چیپست مادربورد رو کلا Uninstall کنید خیلی در پایاداری سیستم شما اثر مثبت داره!)
steam جان یعنی کلا درایور چیپست مادربرد را نصب نکنم و این تداخل ازدرایور چیپست مادربرد هستش ؟
چون وقتی که ویندور بار اول ریخته میشه درایور چیپ را در آتوران سیدی مادربرد جزو درایور های مورد نیاز برای نصب میاره
یه مورد دیگه این که ممکنه این مشکل از ورژن جدید درایور انویدیا باشه (175.16) باشه و تداخلی اییجاد کرده باشه
چون جدید ترین درایوی که واسه سیستم عوض کردم درایور کارتم بوده !!!! نمیدونم شاید هم بی ربط باشه
ممنون میشم کمکم کنید
Last edited by ali65; 18-06-2008 at 08:02.
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم این مشکل و دارم
من اصلا درایورا رو نصب نکردم که بخوام Uninstall کنم
ريست شدن ناگهاني سيستم به احتمال خيلي زياد از رم هست!!
من هم دقيقا با همين مشكل مواجه بودم!! جاي رمها رو عوض كردم با هم درست شد!!
این مسئله ای که گفتم فقط در مورد درایور چیپستهای مادربورد NVIDIA وجود داره... (BSoD خیلی علتهای مختلفی می تونه داشته باشه، این فقط یکی از علتهاست...)
باشه همین کار و میکنم ببینم درست میشه!
البته hdd s.m.a.r.t یکی از امکانات داخلی مادربوردهاست که خطاها و یا مشکلات احتمالی هارد رو قبل از اینکه اتفاق بیفتن تشخیص میده و به شما اعلام میکنه(اخطار میده).
البته خیلی از مواقع اخطاراش درست نیستند و به همین خاطر خیلی ها این ویژگی رو غیر فعال میکنن.
Last edited by kayvankoohi; 06-07-2008 at 09:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)