دوست گرامي عكس از ايشون بزارين بهتر نيست؟؟؟؟
دوست گرامي عكس از ايشون بزارين بهتر نيست؟؟؟؟
درود
اولین عکس شادمهر در آتلانتا سال 2006.قبل از کنسرت در حال تمرین بر روی ویولن.
شادمهر در آتلانت سال 2006.کنسرت در حال نواختن گیتار الکتریک.
شادمهر در کنسرت در حال نواختن ویالن.2006 آتلانتا
شادمهر در پشت پیانو.آتلانت 2006
شادمهر بدون ساز در حال خواندن.
مردم.چند عکس آخر مربوط میشه به ویدیو می خواستمت که شادمهر 2 سال پیش پر کرده بود و در واقع نمایشی کوتاه از سازهایی است که شادمهر توانایی نواختنشو داره.قابل توجه دوستان شادمهر در تمام آلبوم های خارج از کشور تمام سازهای آهنگش رو خودش می نوازد و تمام سازهای این ویدیو مربوط به خود شادمهر است و یک نمایش مسخره نیست.هر چند شادمهر خودش رو با این تیپ ها مسخره کرده و بعدا هم از پخش این ویدیو منصرف شد و به صورت مخفی به بیرون درز کرد.در ضمن شادمهر اولین سازی که می آموزد ترموپت بوده.و تنها دلیلی که تمام این سازهات را در کنسرت هایش نمی زند.علاقه ی شدید ی به ویولن گیتار و پیانو دارد و سپس ماندولین. و خب فکر نکنم جای واسه این سازها بماند.به زودی مصاحبه خوانندگان داخل ایران را که گفتند با یک وانت ساز می آمده برای شما قرار خواهد گرفت.بهتر است به جایی این که شادمهر رو بکوبیم سعی در بزرگ کردنش داشته باشیم چون هرچند خیلی ها از ویدیو هایش ناراضیند اما او هر چه باشد.در هنر بی نظیر است و باعث افتخار ایرانیان.
قربانتون
شهداد
مرسي دوست گرامي ! عالي بودن!
در ضمن يكي از خوانندههاي مورد علاقهء من Andrea Bocelli هم ميشه گفت يكي از يكه تازان هستش.. به ليست سازهايي كه ميزنه نگاه كنين:
Piano
Vocals
Keyboards
Saxophone
Flute
Trumpet
Trombone
Harp
drums
جداي از اينكه اين خواننده ايتاليايي نابينا دكتراي حقوق هم دارن![]()
پس اينم يه نمونه كه خواسته بودين بدونين كسي ديگهاي توي جهان وجود داره يا نه...![]()
درود
عرض شود ممنون من شمردم ایشون 9 تا ساز میزنند،ولی شادمهر 16 تا.همینه دیگه اگر فردی رو میشناسید که بیشتر از شادمهر میزنه معرفی کنید.هر چند این فرد با نابینایی کولاک کرده.ایشون اگر کنسرت دارند در کنسرت ها چند ساز رو میزنند؟
قربانت
شهداد
ميشه دقيقا اسم سازهاشون رو بگينتوي عكسها كه آثاري از 16 تا نيست!
![]()
درود
عرض شود از این که این 16 تا ساز رو میزنه هیچ شکی نیست چون کنسرت گذار آرنا اوبر هازون و مدیر شبکه ی تی وی پرشیا چنین حرفی زده و خب چنین فرد ی نمیاد حرفی مفت بزنه.شادمهر اگر به خودش بود شاید ما هیچ وقت این موضوع رو نمیفهمیدیم،چون به شدت از شهرت متنفره و واقعا دیدی که جدیدا با کلیپ هاش چقدر به محبوبیت خودش صدمه میزنه اما این ها براش مهم نیست.من یک سری از سازها رو میدونم،دلیلم نیمشه شادمهر این 16 تا ساز رو جلوی دوربین یا جلوی چشم مردم بزنه و شادی خیلی سازها رو اصلا تو آهنگاش استفاده نکنه اما من یک سریشو میدونم:
پیانو
کیبورد
ویلن
گیتار الکتریک
گیتار کلاسیک
گیتار آکوستیک
ساکسیفون
سنتور
ترومپت
ماندلین
من همین ها رو میدونم حالا اون 6 تای دیگه چیه،والا نمیدونم.اما مطمینم که میزنه و فکر کنم تا حالا کسی 4 ساز یا 5 ساز رو یک خواننده در کنسرتش استفاده نکرده باشه.
قربانت
شهداد
شهداد عزيز جالبه كه نميدونين به يكه تازي مشهورش كردين اونوقت ليستي از سازهايي كه من از مشهورترين خواننده جهان بهتون دادم كه اونا رو ميزنه رو بازم كمتر از شادمهر دونستين اونم بر طبق آمار شما فقط يكي كمتره![]()
درود
پیریما جان یادمون نره یکه تاز با زدن 16 ساز هست،شما نگفتید این استاد ایتالیایی 9 ساز میزنه در حالی که شادمهر 16 ساز میزنه،در ضمن من 1 ساز دیگه رو هم نگفتم که در تصویر میبینید اسمش یادم رفته.
این که من نمیدونم شادمهر کلا اون 16 ساز چی هست.مشکل از منه نه شادمهر اما دلیل نمیشه یکه تازیش با 16 ساز رو منکر بشیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از حضور گرم دوستان
شهداد
دوست عزيز آخه شما حتي اسم سازهاي ايشون رو هم نميدونين اونوقت يكه تازش كردين! من منكر شاهكارهاي شادمهر نيستم ولي واسه يكه تاز كردنش دليل ميخوام كه متاسفانه تا الان قانع نشدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)