شما لطف دارين اما من يه pass list كه 40GB بودو تست زدم باز نشد !!! ...
درسته روش zip كردن تاثير داره اما ايا XP sp2 يا sp3 روش zip كردنشون همونه ؟ ... همينطور winrar ؟ ...
تا 3-4 روزش رو خودم رفتم نشده ! ...
شما لطف دارين اما من يه pass list كه 40GB بودو تست زدم باز نشد !!! ...
درسته روش zip كردن تاثير داره اما ايا XP sp2 يا sp3 روش zip كردنشون همونه ؟ ... همينطور winrar ؟ ...
تا 3-4 روزش رو خودم رفتم نشده ! ...
دوستان از همتون تشكر ميكنم.
يعني اگه پسورد فايل رو نداشته باشيم. بايد بي خيال بشيم؟؟؟!
یه جورایی آره !!!
اول بگم من چیزی بلد نیستم بعدا نگید....
در مورد سرویس پک ها اطلاعی ندارم ولی تا جایی که میدونم متد و شیوه فشرده سازی نرم افزار ها با هم فرق داره.(برای مثال حجم یک فایل فشرده شده توسطwinrar و winzip متفاوته)
در مورد اون فایلتون شاید بهتره اول از روش plaintext attack استفاده کنید بعد Dictionary بعد Mask بعداBrute forceو ...(تو ARCHPR انواع حملات لیست شده.)
شما یک فایل(یا قسمتی از فایل) encrypt نشده از همون فایل رو دارید؟ به عبارت دیگر یک عکس nfo readme یا هر چیز دیگر که به اون دسترسی داشته باشید (هرچه حجم فایل بیشتر بهتر)
اگر داشته باشید فایل رو با همان نرم افزاری که فایل پسورددار رو با اون رمزنگاری کرده اند، فشرده کنید(برای اینکه checksums ها باید برابر باشد). دو فایل رو به برنامه بدید، بعد از چند دقیقه (؟) و رمز رو تحویل بگیرید.(اگر رمز رو نداد حداقل میتونید به فایل هاتون دسترسی داشته باشید)
اگر چنین فایلی ندارید میتونید از روش "Guaranteed WinZip Recovery" استفاده کنید.
(البته اگر فایلتون با winzip ورژن 8.0 به پایین (یا نرم افزار های مشابه اون) ایجاد شده باشد.)
برای اطلاعات بیشتر به راهنمای برنامه مراجعه کنید.
خواهش میکنم.
همونطور که جناب huti_421 فرمودند یه جورایی بله.
من برنامه Cproxy البته Full رو از تورنت گرفتم اما متاسفانه فایل ZIp پسورد داره . نمیدونم چیکار کنم خیلی هم بهش احتیاج دارم
البته با این صحبت هایی که شد فکر نکنم راهی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)