سلام دوستان
پس نسخه جدید جذاب است
می گم یه سوال ایا قابلیت مرحله داره دیگه؟؟؟؟؟؟؟!![]()
سلام دوستان
پس نسخه جدید جذاب است
می گم یه سوال ایا قابلیت مرحله داره دیگه؟؟؟؟؟؟؟!![]()
اين بازي ورژنش 1.2e هست.سرباز جديدي هم نداره.درجه سختيش هم خيلي بالا رفته. يه زمين جديد هم داره كه داخلش 20 تا مرحله ي سخته!گرافيك هم همونه.
نتیجه گیری:
1:اینطور که دوستان گفتن بازی هیچ فرقی نداره و تنها فرقش اینه که مپ جدید و مراحل جدید و درجه سختی بیشتر رو داره.
2:بازی به نظر میرسه که میخواد فقط دوباره بعضی ها که این بازی رو مث من دوست داشتند به یاد قدیما بیندازد و تمام.
اما یه تحلیلی به سریهای قبل اون:
سری 1:بازی فوق العاده بود با اون موزیک معرکه که داشت و من همینجا میگم هرکه اون موزیک رو داره خواشن واسم بذاره و اینکه به نظر من بهترین بازی استراتزیک بود که من بازی کردم خیییلی عالی بود و ادم برای اینکه اون رو تمام کنه لحظه شماری میکرد.
بعد از سری یک دو بازی دیگه به این نام اومدند که امکانات خوبی رو به بازی اضافه کردند که مث سربازان عرب و مناطق گرم سیری و جنگهای تاریخی که بازی زیبایی بود و همچنین افزایش پیدا کردن دشمنان .
سری2:در سری 2 داستان و شکل و گرافیک و کلا بازی عوض شد درجه سختی بسیار بالا رفت و افت فریم وحشتناکی رو داشت و ادم را دیوانه میکرد در جنگها واقعآ انقدر بد کار شده بود که ادم دیوانه میشد و تنها نقطه قوتش امکاناتش بود و هیچ نکته مثبتی وجود نداشت گیم پلی بازی انقدر بد بود که قابل تحمل نبود و دیگر ان سیر زیبای گذشته را نداشت .
اندازه ها هم بسیار نامتناسب بودند اندازه دیوارهای قلعه و خود قلعه و وسایل جنگی و غیره گرچه واقعآ اگر روی گیم پلی بازی کار میشد یک بازی گیرا و جذاب را داشتیم که انطور نشد
یکی از نکات خوب بازی که من دوسش داشتم این بود که مثل واقعیت داخل برج ها خالی بود و داخل انها جنگ انجام میشد ویا داخل کاخ اصلی.
و با این کار کمی از مشکلات قلعه سازی رفع شده بود ولی خوب ساختن یک قلعه باشکوه با دالان های زیبا و قلعه چند طبقه هنوز ارزوی هست که براورده نشده است.
سری3:این سری خییلی از مشکلات سری 2 را رفع کرده بود و ضمن بالابردن گرافیک و افزایش سرعت گیم پلی و جذاب نمودن بازی افت فریم کمتری نیز داشت و باید بگم خدمت دوستان که بازی که شاید دیگر مشکل دزد و موشها و فاضلاب که بازی را دیوانه وار مشکل میساخت و دیوان عالی و مجازات گران دیگر نیازی نبود و بازی بسیار روون شده بود ولی خوب اون نقطه مثبت سری 2 را نداشت و اون هم فضای خالی داخل قلعه بود مانند نمای داخلی برجها .
در کل بازی از 1به 2 سیر نزولی را داشت و از 2به 3 باز صعود کرد ولی خوب جای خودرا نتوانست که بدست اورد و هنوز هم از انجام قسمت اول این سری احساس لذت میکنم.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه
شما هم نظرتون رو بفرستین.
يادش بخير من ورژن فارسيشم گرفته بودم خيلي با حال بود
سرباز كماندار عرب!!!دي:
[QUOTE]
به نظر من این بازی جزو محبوب ترین بازی هاست اکثر گیم پلیرهای حرفه ای باهاش
کلی حال کردن من هر روز باهاش بازی می کنم هر روز شدت علاقه ای که به این بازی
داشتم باعث شد علاوه بر سیستم منزل یه لپ تاپ تهیه کنم تا در زمانی که برای
مدتی درمنزل نیستم بی نصیب از این بازی نمونم . یادش بخیر اولین روز نصب این بازی ........
اما سئوال :
1- درقسمت که اقدام به تولید نقشه جدید می کنیم آیا می توانیم در نقشه های جدیدی
که خودمون درست کردیم با شخصیت های بازی مبارزه بکنیم؟ اگه بله لطفا راهنمایی بکنید ؟
باتشکر از دوستان و آرزوی موفقیت برای شما
يه بازيه استراتژيك كه در اون شما در نقش يك لورد قرون وسطي با دشمنان پدرتان كه با شما نيز دشمنند مقابله مي كنيد.
در اين بازي قدرت ساخت قلعه,سربازهاي گوناگون آن زمان,و كارهاي ديگر لازم براي اداره يك قلعه و زمين فيودالي خود را داريد.
در كل بسيار جزاب و مفرح.(توصيه ميشود)![]()
![]()
راستي يه چيز يادم رفت بگم كه 8 تا يار جديد هم اومده كه كلا با 8 تاي قبلي 16 تا ميشن.
سلام دوست من
میشه عکس هاشون رو بزاری![]()
این نسخه کی منتشر شده ؟
من همه نسخه هاشو بازی کردم stronghold 2 و stronghold legends و جنگهای صلیبی ،
این نسخه بعد از اینا منتشر شده؟
سلام دوست من
این نسخه منتشر شوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)