اين هم لينكي كه خواسته بودي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينكي كه خواسته بودي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ولی پلاگین رو بایس از کجا آپدیت کنم و دیه اینکه این ورژن با 4.9.6 خیلی فرق داره من اونو دارم
سلام
متوجه نشدم ... مگر پلاگين كار نمي كنه ...
با سلام حتما بایس ورژن 4.9.7 باشه ورژن 4.9.6 جواب نمی ده آخه سرعت اینترنت اینجا خیلی کمه و من نمی تونم دانلود کنم؟؟
درست شد مرسی ولی کرکشو ندارین و دیه اینکه ما چطو بفهمیم فریم ورک دات نت نصب شده یا نه مرسی و همچنین اگه یه فایل باشه دیه اونو کپی نکنه مرسی من منتظرم
شماره سريال :
Emai l: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code :1-274938-415
Mp3Unlock :1-415-4522
با اين نمونه اي که گذاشتم بايد بتوني اينکار رو بکني ..و دیه اینکه ما چطو بفهمیم فریم ورک دات نت نصب شده یا نه مرسی و همچنین اگه یه فایل باشه دیه اونو کپی نکنه مرسی من منتظرم
بگو کجاش مشکل داري ... تا بيشتر توضيح بدم ....
مرسی اون درست شد حالا دستور نصب فونت چیه یعنی من یه فونت رو Embedded کردم حالا می خام نصبش کنم و در صورت بودن نصب نشه مسیر فونت ها رو می خام و دستور نصب رو مرسی ممنون
من با این دستور نوشتم ولی نمی دونم چرا نصب نمی کنه
InstallFont("<Embedded>\TTahoma.ttf")
دستورت براي نصب فونت درسته .... مثلا InstallFont("<Embedded>\ZARB.TTF")حالا دستور نصب فونت چیه یعنی من یه فونت رو Embedded کردم حالا می خام نصبش کنم و در صورت بودن نصب نشه مسیر فونت ها رو می خام و دستور نصب رو مرسی ممنون
اما مسير فونتها : <Windows>+'font'
بله هست ... اگر فرصت كنم يك نمونه برات مي ذارم ...در ضمن چیزی مثه تایمر در مالتی مدیا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)