خیلی ممنون از لطفتون ...
خیلی ممنون از لطفتون ...
كسي سيو هاي ين بازي رو داره؟
من تا وسطش رفته بودم ولي به دلايلي همش پاك شد!
یکی از بچه ها شماره سریال بزاره ممنون من شماره را ندارم کمک کنید
سلام محسن جاننوشته شده توسط MOH333EN
شما درخواستتون رو در يك تاپيك هم مطرح كنيد كافيه و دوستان حتما اگه بتونند بهتون كمك ميكنند
ممنون
اينا رو امتحان كنيد ببينيد كارتون رو راه ميندازه !![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي امين جان عالي بود آره جواب داد خدا خيرت بده
من يه سوال دارم :
چرا تو ايران از اين بازي استقبال زيادي نشده ؟؟
تو فرومهاي مختلف ايراني سر زدم تاپيكهاي كمي در مورد اين بازي بود .
اگرم بود معمولا خيلي كم استقبال بوده .
ولي در مورد يه سري بازي هاي ديگه تاپيكهاي زياد و شلوغي هست .
در حالي كه به نظر من بازي فوق العاده ايه .و امتياز بالايي هم تو گيم اسپوت آورده بود.
من كه خيلي خوشم اومد و تو بهترين بازيهاي 2005به اين بازي راي دادم.
دوست عزیز من این بازی رو همین 3 روز پیش تموم کردم.دلایل اینکه طرفدار پیدا نکردند از نظر من ایناند:
1.امکان سخت افزاری بالا
2.محیط کسل کننده و تکراری بازی
3.موضوعی تقریبا نامفهوم
4.سخت بودن زیاد از حد بازی.به طوری که باید بعد 2 یا 3 مرحله سراغ کد تقلب بری
تکراری شدن محیط بازی رو قبول دارم .نوشته شده توسط Gilopa
ولی فکر میکنم میشه بازی رو در حد خوب و قابل تحمل اجرا کرد با اینکه سیستم فوقالعاده بالایی نداشته باشیم .
من رو مد معمولیش که بازی میکنم تا الانش که زیاد سخت نبوده .نمیدونم بعدن چقدر سخت میشه . ولی بیشتر از دو سه مرحله گذروندم.
بنظرم کارهای گروه کماندویی دشمن و کارهای خودمون جالب ساخته شده . مثلا اینکه دشمن در موقع خطر و اضطرار با پشتک توی شیشه میپره و در حالیکه شیشه ها خرد میشن خودشو پشت پنجره اتاق مخفی میکنه ...
و خلاصه یه سری کارای حرفه ای و کماندویی ازین قبیل و نکات دیگه ...
یا اسلو میشن ....
البته هر بازی نقاط ضعفی داره و از طرفی قشنگیهایی هم داره . واسه من که قشنگی هاش به ضعفهاش میچربید .
این دیگه به سلیقه افراد هم بستگی داره . ولی نمیدونم چطور شده یهو اکثر ایرانیا بیخیال این بازی شدن.
در سال 2005 هم به عنوان بهترین شوتر انتخاب شد.
اگه همه این ایرادهایی که شما میگین وارد باشه که خیلی ها تو دنیا باید ازین بازی دلسرد شده باشند چه برسه به بازی بازهای حرفه ای که مشکل پسند ترند.
ولی یوزرها هم که تو سایتها امتیاز خیلی خوبی رو به این بازی دادن .
و فکر میکنم تو دنیا با استقبال عمومی روبرو شده .(البته دقیق نمیدونم )
چیزی که برام سواله و عجیبه اینه که چرا تو ایران اینطوری شده؟
آخه این اولین بار نیست که همچین اتفاقی رو میبینم و با یه چند تا بازی پرطرفدار دیگه دنیا هم یه همچین اتفاقی افتاد تو ایران .
برام جنبه سوال و کنجکاوی داره .
بقیه هم ایرادات همین دوستمون رو دارن و همچنین ایرادات دیگه ؟
نوشته شده توسط pandemonium
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی من گفتم اینا نظرات من.دیگران رو کاری ندارم.
ولی اینو میدونم که مردم ما بازیها رو برای سرگرمی میخوان وفقط میخوان یه بازی دستشون بیاد یعنی اینکه به گرافیک بازی اهمیت نمیدند جز کسانی مثل من و شما که تو اینترنت زیاد گشت میزنیم.همینطور در نظر بگیر که این بازی تو فصلی اومده که بچه ها زیاد دنبال بازی نمیرند .و یه دلیل که به نظرم میتونه مهمترین دلیل باشه اینه که متاسفانه بازیهای جدید فوقالعاده تخیلی شدند و همش تو محیط های تاریک و دلسرد هستش.بر اساس تحقیق خودم در میان دوستام فکر کنم ایرانیها زیاد این بازیها رو نمیپسندند.خود منم همینطوری هستم زیاد از بازیهای تاریک و بازیهایی که آدمها در زیر لباسهای عجیب مخفی میشند خوشم نمیاد.
این بازی رو تا آخر بازی کن میبینی که زیاد جالب تموم نمیشه و اگرم زبونت خوب نباشه (یکی از دلایل دیگه برای بازی)از موضوع سر در نمیاری .!
صحنه آخر داخل هلیکوپتر نشون داد که این بازی ادامه دار و باید منتظر سری های بعدی بازی باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)