نه این میل من نیست میل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
نه این میل من نیست میل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
من زمانی که عضو شدم با این آیدی عضو شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این آیدی اصلا مال من نیست(اونی که شما نوشتید)
من این ایمیل رو در سایت سرچ کردم هیچ یوزری با این ایمیل ثبت نامی انجام نداده
f.kh0935[at]yahoo.com
در پروفایل شما همون ایمیلی که عرض کردم وجود داره ... متاسفانه امکان تغییرش هم وجود نداره !
اما من با همین آیدی عضو شدم فقطم یکی از دوستام پسوردم روداشت
ممکنه کاره اون باشه ؟؟اگه اون پسورد و عوض کرده باشه می شه کاریش کرد؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
پس حتما کار دوستتون هست که علاوه بر تغییر پسورد - آدرس ایمیل رو هم عوض کرده که شما نمیتونید بازیابی کنید
باید با دوستتون تماس بگیرید برای این مورد ...
آخه اون میگه کار من نیست شایدم دروغ می گه ولی آخه دلیلی برای این کار نداره
اگه مدير انجمن بودي ميشد گفت از تغيير پسورد شما يه سودي ميبره ولي حلا كه عضو جديد هستيد ... ميتونه كار اون باشه؟ بهش اعتماد داريد؟
دوست گرامی شما میستوانید از مدیر کاربر سوال کنید ولی به احتمال زیاد شما را اخراج کرده باشند
مدير كاربر كيه؟ تازه مگه كاري كرده كه اخراجش كرده باشند؟
Last edited by Havbb; 14-06-2008 at 11:38.
سلام
منم میخواستم بدونم مدیر کاربر دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعدم من کاری نکردم که بهخوان اخراجم کنند؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
در مورد دوستمم من سعی می کنم به همه اعتماد کنم تا حالا هم بد ندیدم
می دونید سیستم دوستم ویروسی شده بود من بهش گفتم p30world یک انجمن داره که هرکس مشکلی داره همه با دل وجون بهت کمک می کنند اونم گفت حالا که من عضو نیستم تو نام کاربری وپسوردت رو بده تا من مشکلم وحل کنم منم بهش دادم بعداز یک هفته هر کار کردم نتونستم دیگه با شناسم بیام بالا
حالا به نظر شما به غیر از دوستم که منم نمی دونم چه منفعتی این کار می تونه براش داشته باشه دیگه کار کی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)