تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: گوشی زیر ۱۴۰ بلوتوث دار و امکان کارت حافظه

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون دوستان
    خوب این گوشی رو واسه برادارم میخواستم.............و ظاهرا مثل اینکه میخواست گوشیش تاشو یا کشوئی نباشه............در مجموع همونطوری که خیلی از دوستان هم گفته بودن 3500 بهترین نزدیکترین رقیبش توی سونی اریکسون k550 هست که قیمتش بالای ۱۵۰ هست معمولا اونم جنس چینی در حالی که نوکیای ۳۵۰۰ آلمانی رو با ۲ مگ دوربین گرفتم ۱۲۵ تومن.
    از هر نظر گوشی خوبیه با این رنج قیمت و امکانات.............
    موزیکش قابل قبوله البته توی حداکثر صدا یکم نویز داره.........طراحیش هم خوبه.......گوشی باریکیه و از عقب و کنار خوشگله از روبرو هم بد نیست....
    بزرگترین ایرادش صفحه نمایش کوچیکش هست که توی این رنج قیمت همشون همینطورن فقط صفحه نمایش k550 ویژگیهای بهتری داشت.........

فقط دوستان یه سوال و اون اینکه من توی پکیجش کابل USB رو ندیدم همینطور سی دی pcsuit رو البته گوشی سری ۴۰ هست و جاوا ولی آیا واقعا توی پکیجهائي که ایران ارائه میشن..........کابل یو اس بی وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه نداره لطفا یه راهنمائي راجع به خریدش بکنین......

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه نکته خوب
    خیلی از رم ریدرها از کابل miniUSB استفاده میکنن.........فکر کنم بشه ازونا استفاده کرد واسه همینه که توی پکیج گوشی کابل USB رو نداشتن چون میشه گفت یه کابل عمومیه و مشتری خودش از هر مارکی که دوست داشت میتونه بخره و یه کابل اختصاصی نیست.

اینجا هم یه مقایسه بین گوشی های تقریبا هم تراز هست (دوربین بالای ۱.۳ و رم خور و بلوتوث دار و ترجیحا طراحی تاشو نباشه-----که w300 هست استثنا)
    و اینکه قیمت زیر ۱۴۰ و حتی ۱۳۰ باشه که مثلا k550 که بالای ۱۵۰ تومن هست (معمولا حدود ۱۵۵) عملا حذف میکنه
    قیمت ۳۱۱۰ هم حدود ۱۲۰ تومن هست قیمت ۳۵۰۰ هم اکثر مغازه ها بار اول میگن ۱۳۰ ولی قیمت مقطوع میشه ۱۲۵ خرید....
    J700 که کمتر از دو تای قبلی دیده میشد فکر کنم قیمتی حدود ۱۴۰ تومن داشت.....بهرحال با در نظر گرفتن شرایط فکر میکنم ۳۵۰۰ انتخاب خوبی بوده...........
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by GnuHDL; 10-06-2008 at 23:33.

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوستان
    خوب این گوشی رو واسه برادارم میخواستم.............و ظاهرا مثل اینکه میخواست گوشیش تاشو یا کشوئی نباشه............در مجموع همونطوری که خیلی از دوستان هم گفته بودن 3500 بهترین نزدیکترین رقیبش توی سونی اریکسون k550 هست که قیمتش بالای ۱۵۰ هست معمولا اونم جنس چینی در حالی که نوکیای ۳۵۰۰ آلمانی رو با ۲ مگ دوربین گرفتم ۱۲۵ تومن.
    موزیکش قابل قبوله البته توی حداکثر صدا یکم نویز داره.........طراحیش هم خوبه.......گوشی باریکیه و از عقب و کنار خوشگله از روبرو هم بد نیست....
    بزرگترین ایرادش صفحه نمایش کوچیکش هست که توی این رنج قیمت همشون همینطورن فقط صفحه نمایش k550 ویژگیهای بهتری داشت.........

فقط دوستان یه سوال و اون اینکه من توی پکیجش کابل USB رو ندیدم همینطور سی دی pcsuit رو البته گوشی سری ۴۰ هست و جاوا ولی آیا واقعا توی پکیجهائي که ایران ارائه میشن..........کابل یو اس بی وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بی شک تو اون رنج بهترین گوشی رو انتخاب کردی دوست عزیز
    نمیدونم ابنها کابل یو اس بی دارن که ما نمی بینیم (دزدیده میشن) یا اینکه کارخانهای نداره

کابل یو اس بی رو میخوای چیکار
    برو یه رم ریدر 4 هزار تومن میفروشن همه جا هست بخر با خیال راحت استفاده کن
    سرعتشم بالاست

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

بهترین انتخاب رو کردی مطمئن باش
    رابط کاربری 3500 راحته و عالی هستش
    مبارک باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون دوستان

مبارک باشه بهترین گزینه رو انتخاب کردی
    در ضمن توی ایران گوشی های نوکیا کابل USB و سی دی PC Suite ندارن اما اگه از کشور دیگه بگیری گارانتی اتصالات همه چیز را رور بهت میده

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان ممنون.
    یادمه دیشب یه سایت چک کردم (نمیدونم ایرانی بود یا خارجی) ولی توی حمتویات جعبه ش خبری ازین کابل USB نبود....بهرحال خیالم راحته که حداقل پکیجهای ایرانی این یکی رو ندارن
    این گوشی هم سری ۴۰ هست و جاوا و سیمبیان نداره و همونجوری که گفتم پورت USB عمومیه (miniUSB) شاید واسه اینه..........
    به قول ehsssssan یه رم ریدر میگیرم خیال داداش و خودمو بقیه ملتو راحت میکنم.........نه ازین جهت که رم گوشی در بیارم که متاسفانه یکی از عیبهای گوشیه (رم زیر باتری هست) ازین جهت که میتونم کابل رم ریدر رو به گوشی وصل کنم.......

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •