تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: G900 در ایران

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیزم زمان فعلا تعیین کننده اش نیست.مهم اینه ک کی تو ایران زیاد میشه.و این رو نمیشه دقیق حدس زد.شاید 2-3 هفته بگذره و زیاد نشده باشه پس افت قیمتی این چنین فاحش نمیکنه شایدم تو 2 هفته هر مغازه یکی داشته باشه که میشه 300!!!
    این که مزاح بود.اما فکر کنم یک ماه و نیم دیگه به 500 برسه
    از کی تا حالا تو تحلیلگر سیاسی اقتصادی شدی ؟! پاشو برو درستو بخون پاشــــو!!(خشایار) اوه اوه چه نبریده قیمت گفته 615 تومن -- هیج جای دنیا فروشنده هاش اینقدر دزد نیستن به جز ایران !! بنده تخمین میزنم تا 1 ماه دیگه قیمتش 480 تومن میشه -- میگی نه ؟--- -- خوب بگو نه به من چه مثله اینکه همه قصد خرید دارن ؟ مصطفی بسم الله صندوق قرض الحسنه رو راه بنداز

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خداییش من خفن تو کف این گوشی موندم.با قیمت خیلی خوبی وارد بازار میشه.واقعا توپه اما کاش که از سری واکمن می بود اونوقت دیگه آخرش میشد.در اینکه در ایران فروشنده ها دزدند هیچ شکی نیست همه به دنبال این شدند که چطوری و از چه راهی دزدی بکنند بعضی وقتا...ولش کن هر چی بگیم فایده نداره باید بسوزیم و بسازیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید دو تا شد.

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از کی تا حالا تو تحلیلگر سیاسی اقتصادی شدی ؟! پاشو برو درستو بخون پاشــــو!!(خشایار) اوه اوه چه نبریده قیمت گفته 615 تومن -- هیج جای دنیا فروشنده هاش اینقدر دزد نیستن به جز ایران !! بنده تخمین میزنم تا 1 ماه دیگه قیمتش 480 تومن میشه -- میگی نه ؟--- -- خوب بگو نه به من چه مثله اینکه همه قصد خرید دارن ؟ مصطفی بسم الله صندوق قرض الحسنه رو راه بنداز
    اهم اهمپسر جان یکی از 24 مدرک من علوم سیاسی بیدهخودت پاشو درست رو بخون.جان حمید نباشه جان الکسنادر تو 3 روز 7 تا عمومی باید امتحان بدم.نکته انحرافیش هم اینه که از هر چی عمومی و حفظی هست بدم میاد
    راستی تو که زبانت خوبه میایی جای من امتحان بدی؟گریمت میکنم شبیه من بشی .منم قول میدم یه وام با بهره ی زیر 40 درصد بهت بدم...خوبه؟اینم رفاقتی دیگه.چون تویی
    خداییش من خفن تو کف این گوشی موندم.با قیمت خیلی خوبی وارد بازار میشه.واقعا توپه اما کاش که از سری واکمن می بود اونوقت دیگه آخرش میشد.در اینکه در ایران فروشنده ها دزدند هیچ شکی نیست همه به دنبال این شدند که چطوری و از چه راهی دزدی بکنند بعضی وقتا...ولش کن هر چی بگیم فایده نداره باید بسوزیم و بسازیم.
    جدا درست میگید جفتتون
    والله منم دیگه میخوام تا جایی که ممکنه از ایران گوشی نگیرم...رفیق فابریکم داره میره دبی.سعی میکنم تو زمانی که اون برمیگرده بگم گوشی واسه منم بگیرهیا اگه نشد به فک و فامیل هامون که عید میان بگم واسم بگیرن.بهتر نیست؟اخه قیمتهای جهانی خداییش توپه.تو همین اخبار جدید گوشی گفتم..مثلا ان 82 که بهراد خرید 450 دلاره یعنی نزدیک 400 تومن..خیلی عالی هستش دیگه
    -----
    با اینکه جی 900 خیلی وسوسه کننده هست من از الان دارم پول جمع میکنم واسه شاخ گوشی ها....اکس واناگه پولم نرسه دیگه جز پاکت پی سی پول واسه گوشی نمیدم...اخه همین جی 900 هم اشکال خیلی داره که چی ادم 500 بده واسه یه همچین گوشی که فرداش نه پس فرداش 200 تومن از سرش مییوفته؟!!!...اکس پریا بیا بقل بابایی مشتفا
    Last edited by mostafa_khan001; 10-06-2008 at 21:53.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعا توپه اما کاش که از سری واکمن می بود
    مگاباس رو داره بعد صداش باکیفیت و بلند هست در ایرفون از w960 میگن بلندتره و همچنین در اسپیکر صدای باکیفیتی داره --- کمبود واکمن احساس نمیشه --- همونطور که gsmarena گفته این گوشی بهترین های واکمن و سایبرشات رو یه جا تو خودش داره --- بعدشم uiq 3 که هک شده دیگه راحت میشه روش واکن 3 رو نصب کرد صداشم هک کرد --- دیگه غصه نداره !!

اخه همین جی 900 هم اشکال خیلی داره که چی ادم 500 بده واسه یه همچین گوشی که فرداش نه پس فرداش 200 تومن از سرش مییوفته؟!!!...اکس پریا بیا بقل بابایی مشتفا
    چـــــــــی ؟!!! دیگه نبینم رو عشق من g900 عیب گذاشتی ها !! البت از لحاظ قیمت حرفت رو تایید میکنم 671 درصد !! تو و ایکس پریا ؟؟؟؟ برو اول اون w810 لگنت رو درست کن 4 ماه پیش افتاد تو مستراح چی شد راستی مصطفی ؟ درستش کردی یا درستش کردی ؟ کدوم ؟

بیا ساعت 12:30 شبی یه کاپوچینو با هم بخوریم بیا --- تازه یه سوسکم افتاده توش - اسانس عجیبی بهش داده

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مگاباس رو داره بعد صداش باکیفیت و بلند هست

چـــــــــی ؟!!! دیگه نبینم رو عشق من g900 عیب گذاشتی ها !! البت از لحاظ قیمت حرفت رو تایید میکنم 671 درصد !! تو و ایکس پریا ؟؟؟؟ برو اول اون w810 لگنت رو درست کن 4 ماه پیش افتاد تو مستراح چی شد راستی مصطفی ؟ درستش کردی یا درستش کردی ؟ کدوم ؟

بیا ساعت 12:30 شبی یه کاپوچینو با هم بخوریم بیا --- تازه یه سوسکم افتاده توش - اسانس عجیبی بهش داده
    نه هنوز درست نشدهمیخریش؟100 تومن بهت میدم ماهیانه بهره هم نمیگیرم ازشت...قبوله؟گوشی خوبی هستش ها
    لگن دبلیو 950 خودته
    خوب عیب داره دیگه ال سی دیش که کوچولوهه.سوپ داغ هم که ندارهتازه دکمه های ستونیش هم بی فاصله و پشت سر هم هستن ادم یاد اون گوشی چلغوز نوکیا چی بود؟2600 بود؟2610؟یه همچین چیزایی
    خودمونیم عجب خیانت کاری شدم هانفوذی شده ام خفن
    حالا ببین میرم خونمون رو میفروشم اکس وان میخرم
    ولمون کن بابا.ترم اخرمه ...تازه ارزوهام میخواد شکوفا بشه...تو بخور 2 تا هم بخور جای منتازه مخلفات دیگه هم خاصی بگو واست پست کنم
    نگفتی نمی یایی جای من امتحان بدی؟رفیق نیمه راه
    حالا که اینجوری شد من میرم (تا چند روز دیگه بای)
    شاد باشید...شارژ باشید.طرفدار المان باشید
    --------
    برای خرید گوشی وام هم خواستین با شماره ی من تماس بگیرین.اگه بگین اشنای حمید هستیم بهره ی کمتری میگیرم

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام !!!
    داش کاظم میشه روی جی 900 واکمن پلیر 3 نصب کرد و با یه پچ صدا صداشو افزایش داد !!
    تاحالا تو کلوپ هک Uiq رفتی ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر کنم سونی اریکون میخواد اولین 8مگا پیکسلی بده بازار
    با تشخیص چهره و فلش زنون و wifi و gps

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بهراد جان عزیز دل برادر بابا خائن بابا نوکیا.شوخی میکنم ایشالله چرخش واست همیشه بچرخه.بهراد جون منم شنیدم که صداش رو میشه زیاد کرد اما مطمئنم کیفیتش پایین میاد.اگه صداش زیاد بشه و توی هندسفری بلوتوث ds220 هم صداش بلند بشه خیلی خوبه.این هندسفری بلوتوث من رو کشته خداییش وسایل جانبی فقط سونی اریکسون توی سایتها اگه نگاه بکنی خیلی چیزای خفنی داره اما توی ایران پیدا نمیشه.در ضمن فکر کنم لازم به نصب واکمن 3 نباشه چون خودش واکمن 3 داره.کری جون تو رو خدا از این شوخی ها نکن قلب من ضعیفه خداییش خیلی خفنه.8 مگاپیکسل!!!!!!!!!!!!!!!!!فکر کنم سونی اریکسون دیده که توی 5 مگاها انگار زیاد فروش نکرده خواسته همون اول بره سراغ 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

داش کاظی والا الان سری جدید گوشیهای اس ای رو دیدم از نوکیا زده شدم !!! لول !!
    ولی واکمن 3 نداره جی900
    اونی که میگی مدیا سنتر هست که داره !!! واکمن 3 مخصوص واکمن هست ولی مدیاسنتر رو ک850 هم داره !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •