از کی تا حالا تو تحلیلگر سیاسی اقتصادی شدی ؟! پاشو برو درستو بخون پاشــــو!!(خشایارعزیزم زمان فعلا تعیین کننده اش نیست.مهم اینه ک کی تو ایران زیاد میشه.و این رو نمیشه دقیق حدس زد.شاید 2-3 هفته بگذره و زیاد نشده باشه پس افت قیمتی این چنین فاحش نمیکنه شایدم تو 2 هفته هر مغازه یکی داشته باشه که میشه 300!!!
این که مزاح بود.اما فکر کنم یک ماه و نیم دیگه به 500 برسه) اوه اوه چه نبریده قیمت گفته 615 تومن -- هیج جای دنیا فروشنده هاش اینقدر دزد نیستن به جز ایران !! بنده تخمین میزنم تا 1 ماه دیگه قیمتش 480 تومن میشه -- میگی نه ؟--- -- خوب بگو نه به من چه
مثله اینکه همه قصد خرید دارن ؟ مصطفی بسم الله صندوق قرض الحسنه رو راه بنداز
![]()

) اوه اوه چه نبریده قیمت گفته 615 تومن -- هیج جای دنیا فروشنده هاش اینقدر دزد نیستن به جز ایران !! بنده تخمین میزنم تا 1 ماه دیگه قیمتش 480 تومن میشه -- میگی نه ؟--- -- خوب بگو نه به من چه
جواب بصورت نقل قول

پسر جان یکی از 24 مدرک من علوم سیاسی بیده
خودت پاشو درست رو بخون.جان حمید نباشه جان الکسنادر تو 3 روز 7 تا عمومی باید امتحان بدم.نکته انحرافیش هم اینه که از هر چی عمومی و حفظی هست بدم میاد.gif)
...اخه همین جی 900 هم اشکال خیلی داره که چی ادم 500 بده واسه یه همچین گوشی که فرداش نه پس فرداش 200 تومن از سرش مییوفته؟!!!...اکس پریا بیا بقل بابایی مشتفا.gif)
.gif)
تازه مخلفات دیگه هم خاصی بگو واست پست کنم.gif)