پسر حرف نداره !!! خیلی خدا شده .... دمت گرم ....
فقط دندوناش کمی کوچیکن ... فک جمجمه و قسمت زیر چشمش میتونست بهتر باشه ...
در کل عالیه !
پسر حرف نداره !!! خیلی خدا شده .... دمت گرم ....
فقط دندوناش کمی کوچیکن ... فک جمجمه و قسمت زیر چشمش میتونست بهتر باشه ...
در کل عالیه !
سلام
کار قشنگی شده مدل سازی خیلی خوبه ولی خیلی شبیه مدل اصلی نیست
دندونهاش یخورده ریزه متریالشم خیلی به فلز نمیزنه
دکمه تشکر
ای ول بهزاد عالی شده
:اسمایل کف کردن
این بهترین کارت شده انشالله بازم کارای خدا بزاری دوست جون
بهزاد عالی شده..... خیلی قشنگه.... رندرت هم خیلی طبیعی شده.... حالا برای کار بعدی چی میخوای بسازی؟؟؟
سلام...
بهزاد جان ترکوندی
دستت20
خیلی قشنگ شده
حالا با این همه شاهکار
بعدی رو چی می خوای بسازی ؟
^موفق باشی^
آفرین بهزاد خیلی عالی شده فقط یکم به قرنیه چشمش glow بده خیلی تاثیر داره
سلام.
دوست عزیز آفرین.
یکی از بهترین کارهایی شده که تو این انجمن دیدم...
موفق باشی
ممنون رفیق عزیز
ممنون نیکلاس جان آره تو فکرش بودم ولی این امتحانات خیلی در گیرم کرده بود برا همین یکم حول حولکی شد...
سلام حیبن جان ممنون از نظرت آره خداییش آدم اول کار مشتاقانه شروع میکنه به آخرش که میرسه دیگه حسه اینو نداره که کارو تموم کنه....
ممنون سارینا جان ....در مورد امتحاناتم باید بگم از این فکرا نکن چون هیچی نخوندم که خوب بشم.
ممنون رفیق
ممنون از نظر لطفته....
سلام نه بابا 20 ماله حرفه ای ها هستش نمره ی من زیره 10 فعلا باید از استادام کار یاد بگیرم....
ممنون از نظرت آره درست میگی دندوناش خیلی کوچیک شده و در مورد صوتم باید بگم دیگه شرمنده حال نداشتم دیگه روش کار کنم.....
سلام mahsoft جان ممنون از نظرت ....بله رنگ دندوناش خوب نشده ماده ای که انتخاب کردم به خاطر اینکه reflection زیاد بود رنگ صحنه رو به خودش گرفت برا همین باعث عوض شدن رنگ دندونش شد.....در مورد مدلم باید بگم که چون مین فقط روی یه بعد تصویر کار میکردم برای همین اندازه ها و ریزه کاری هارو خوب نمیتونستم ببینم برای همینه که شبیه خودش نشده ....بازم ممنون از توجهت....
ممنون دوست عزیز
سلام هادی جان باز اومدی منو امیدوار کنی هر سری تو نظر میدی من تا یه هفته اعتماد به نفسم میره بالای 100 ممنون از نظرات مفیدت انشاالله بتونم کار های بهتری درست کنم...
ممنون شهاب جان نظر لطفته استاد نور پردازی
بابا ما که کارامون به پای شما نمیرسه با اون اتاقت شاهکار کردی معلومه که نور هارو خوب میشناسی....بازم ممنون رفیق عزیز
سلام آریا جان لطف کردی نظر دادی ...
فعلا که چشمام داره در میاد از بس نشستم پشت این کامپیوتر.....حالا چشام خوب شد یه فکری میکنم.
ممنون حیمد جان خداییش دیگه حال ندارم رندر بگیرم این کامپیوتر ها هم اینقدر ضعیفه که سر هر رندر 45 دقیقه الاف شدم تازه بازم تو نور پردازی و متریال مشکل داشتم برای همین هی وسط کار رندرو قطع می کردم و دوباره رندر میگرفتم....ولی سعی میکنم یه رندر مشتی تر بزارم....
ممنون دوست عزیز ...شما رو تا حالا ندیده بودم لظف کردید نظر دادی از این که منت گذاشتید ممنون در مورد بهترین کار هم باید بگم که شما واقعا لطف داری ولی من هنوز شاگردم و کار های بهتری تو این انجمن هستش ممنون که منو قابل دونستید و نظر دادید.....
من هیچ حرفی برای گفتن ندارم. ترکوندی بابام جان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)