اینو می دونم ولی واسه من کم حجم بودن هم مهم هست..من i900 هم خیلی دوست دارم ولی قیمت پایه میگن 1100 دلار![]()
اینو می دونم ولی واسه من کم حجم بودن هم مهم هست..من i900 هم خیلی دوست دارم ولی قیمت پایه میگن 1100 دلار![]()
عزیزم اشتباه متوجه شده ایی
1100 دلار سنگاپور که میشه حدودا 730-740 دلار امریکا و معادل تقریبا 700 هزار تومن مامیبینی چه قیمت خوبی واسه شروع داره؟
![]()
من سنگاپورش رز ندیدم............زودتر می گفتی تا من انقدر بدوبیرا بهشون نمی گفتم...![]()
یه سوال این گالری خوشکله که نشون داده از امکانات ویندوز موبایله 6.1 هستش یا فقط مخصوص این گوشیه ...؟
بعد ، قیمتش چنده ؟
فقط ماله سری دایموند و پرو هست.
البته برنامه TF3D رو از رامش بیرون آوردن اما خوب رم 128 گوشی های دیکه کشش اون رو نداره و گوشی هنگ می کنه.و کلا همون
Wisbar بهتره واسه رم 128 تا TF3D (البته جفتشون الکی رم رو مشغول می کنن واسه 128 میگم !)
825 تومن میشه فکر کنم با گارانتی.
من هم همین قیمتا شنیدم..
آیا این گوشی فارسی رو ساپورت میکنه؟ کلا ویندوز موبایل 6.1 میونه ش با فارسی چطوره؟ خوبه یا بد...
شما چند بار اینو می پرسین.....صبر داشته باشید بچه هایی که دارن جواب میدن.........pro و diamond از لحاظ نرم افزاری یکیند.
آره میدونم منم واسه همین اینجا هم پرسیدم چون میدونم فرق نرم افزاری باهم ندارند. سوال منم چون نرم افزاری
هست فرقی نمیکنه در کدوم کلوپ بهش جاب داده بشه. فقط یکی جواب بده...
حالا این ویندوز مبایل 6.1 فارسی رو ساپورت میکنه؟ اگر نه راه حلش چی هست چون واقعا برام مهمه این فارسی
خوندنش. نمیخوام که منوهاش فارسی باشه چون اصلا خوشمم نمیاد. فقط میخوام فارسی رو در هر برنامه ای
بتونه بخونه... مثلا ورد .. سایت اینترنتی... پی دی اف ... اس ام اس و غیره...
دوستام رو دایموند نصب نتونستن بکنن ارور میده اصلا کار نمی کنه و بعضا ویندوز بالا نمی آد.
فعلا خبری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)