آقا با عرض معذرت البته من به غلطهای املاییت اصلا کار ندارم ولی من فقط یکی دو خط از پست شما رو فهمیدم چی نوشتی! همیشه اینطوری می نویسی؟!
آقا با عرض معذرت البته من به غلطهای املاییت اصلا کار ندارم ولی من فقط یکی دو خط از پست شما رو فهمیدم چی نوشتی! همیشه اینطوری می نویسی؟!
مسیر انقلاب کجا و ما کجا.خدا خودش آخر و عاقبتمونو به خیر کنه.افسوس و صد افسوس.توی یه کتاب نوشته بود"اسلام در آخر الزمان از مغرب طلوع می کند"تنها دلیل پیشرفت اون طرفی ها به خاطر استفاده از قوانین اسلامه.
یه جای دیگه خوندم که زمان صنعتی شدن اروپا نویسنده به سفر خارجه رفته بوده و زمانی که بر می گرده ایران می گه "اسلام را در اروپا دیدم اما مسلمانی ندیدم و در حالی که مسلمانان را در ایران میبینم اما اثری از اسلام نیست"![]()
بحث , بحث حسادت نیست . اینقدر سطحی نگاه نکن .
فقط و فقط بنظر من بحث حسادته و بحث اینه که ما ایرانی جماعت عادت کردیم به اینکه بدون زحمت و تلاش توقع زیاد داشته باشیم که بیشترش نتیجه ی اقتصاد مریض مملکته که طرف یکشبه 100 متر زمینش از 100 هزار تومن میرسه به 100 میلیون تومن!!!!!!!!
جوون 20 ساله تا دو تا ماشین توی خیابون به چشمش میبینه دوست داره بنز S کلاس زیر پاش باشه در غیر اینصورت جامعه ظالم هست و اختلاف طبقاتی داره!!!!!! اینا همه اراجیفیه که نتیجه ی آموزش کتابهای درسیه که نباید قشر ثروتمند در جامعه باشه و اسم ثروتمند شده مرفه بی درد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجای دنیا اینطوریه؟؟؟؟؟
همه جای دنیا قشر ثروتمند و متوسط و ضعیف وجود داره اما توی ایران همه پرتوقعن و میخوان نابرده رنج میباخ سوار بشن!!!!!!!!!!
همه جا اینطوری هست فقط ایران نیست که .یعنی تمام مشکلات ایران تمام شد که گیر دادن به ماشین سواری پولدارا.بقول خودم پول دارن نوش جونشون.کی بدش میاد تو خیابون ماشین خوب نبینه اصلا ادم روزش خوب میشه.
مطلب جالبی بود ولی این اختلاف اجتماعی فقط مختص به ایران یست همه جا همینطوره(بالاخره تو هر کشوری فقیر و پولدار وجود داره) ولی تو ایران چند برابره.
ای آقا ماشین خفن نخواستیم. شکر و تاید و برنج واجب تره
با ای وضع مملکت داری تا سال دیگه نسل آریایی منقرض نشه شانس آوردیم.
مردم جهان بچه هاشون دارن اتم میشکافن ما اینجا هلکو تلک دنبال شکر!
راست می گن. هر کی پول داره و ماشین باکلاس نوش جونش. خوش به حالش.
پول دارن نوش جونشون.کی بدش میاد تو خیابون ماشین خوب نبینه اصلا ادم روزش خوب میشه.کاملا موافقمراست می گن. هر کی پول داره و ماشین باکلاس نوش جونش. خوش به حالش.
تمومش کنین دیگه این بحث منحرف رو
خوب مسلما از تعالیم کمونیزم هست...![]()
مشکل فکر ماست.این که عادت کردیم کتاب نخونده و تحقیق نکرده درباره یک زمینه صحبت کنیم(خودم جزو همین دسته هستم).ولی سعی می کنم اطلاعاتم رو زیاد کنم. جناب پینک پنتر اینا اثرات کمونیست نیست.چین مثالی از کمونیست امروزی هست.حکم رانت خواری و پارتی بازی در کمونیست چیزی جر اعدام نیست.مثلما قانون از کجا آورده ای برای همه یکسان است چه کارگر چه کارمند چه وزیر.اما اینجا نه قانون گذار هست نه قانون نه مجری.مثال :آقای شهرام جزایری-آقای قیر ایران(این روزها سر وصدای کمبود قیر بلند شده )-سازنده برج های دوقلو در شیراز و رابطه حسنه ایشون با جناب حداد عادل رئیس مجلس وقت.(تماما مستند و واقعی و قابل پیگیری) این بحث ماشین و خونه و مد روز و این چیزا طبیعیه پول باد آورده(تماما از راه دلالی-شغل اصلیه مردم ایران در این عصر) باید اینطوری خرج بشه چون زحمتی بابتش نکشیدی.این مساله نه با پست من نه شما ونه دیگری حل می شه.فقط یه چیز مهم هست و اونم اینه که اینقدر آگاه باشی که هر چیزی رو بهت عرضه کردن درجا قبول نکنی.یکم فکر کنیم ببینیم چقدر فکر می کنیم!! آیا اصلا از این اصل تمایز انسان و حیوان استفاده می کنیم."اللهم اکرمنی بنور الفهم"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)