تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 221 اولاول 1234561252102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظر من خیلی مهمه تو وضوح عکس البته یه راه حلی هم باید برای فروش
    سری سی سونی اریکسون بشه !!

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظرتون با چه قیمتی وارد ایران میشن؟؟؟
    و اینکه چند باشن خریدشون معقوله؟؟؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته مطمئنا مساله كاهش قيمت و قابل خريد بودن اين گوشي هم مد نظرشون بوده.خوب اين امكانات واسه خيلي ها وجودش چندان تفاوتي نداره پس نيازي نيست كه واسش پول بدن.من فكر ميكنم دليلش اين باشه.
    درسته یه دلیلش هم میتونه این باشه ولی یه گوشی که برای کار با وب طراحی شده طرف بخواد مثلا یه عکس از یه صفحه a4 بگیره ایمیل کنه -- خوب نمیتونه باور کنید هر کی که میاد میبینه g700 فوکوس نداره تعجب میزنه برین فرومهای خارجی رو نگاه کنین .

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

گوشیهای خوبی هستن !!!
    مخصوصآ جی900 که منم عاشقش شدم ولی چون صبر نداشتم رفتم ن82 رو گرفتم !!!
    ولی گوشی بعدیم یا این خواهد بود یا پاریس که 17 ام معرفی میشه !!! البته ایکس وان هم نباید فراموش کرد !!!

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض حاجی راسته پرسپولیس قهرمان شده!!!!!!

آقا این دو تا گوشی واسه خودشون تاپیک جدا دارن --- از زمان معرفی گوشیها تو بارسلون حامد براشون تاپیک زده

در مورد g700 باید بگم واقعا از سونی اریکسون ناامید شدم --- یه اتو فوکوس نزاشته روی گوشی به این خوبی -- image stabiliser گزاشته اونوقت چیز مهمی مثل A F رو نزاشته واقعا ننگ بر سیاست تو SE !!!!

اما G900 واقعا یک اسمارت فون کامل -- تاچ اتوفوکوسش واقعا عالی عمل میکنه --- این همه امکانات 99 گرم ! طرح کلاسیک و زیبا (من عاشقش شدم) تاچ اسکرینش برای کار با انگشت بهینه شده -- هم آیکونهاش بزرگتر شده و هم با انگشت عمل میکنه (قسمت پهن انگشت نه ناخن ---قدیم باید یا با قلم میزدی یا با ناخن) --کیفیت صفحه عالی و نمایش خوب زیر نور خورشید --- صدای بلند و اسپیکر عالی ... میگن صداش بلند و با کیفیته ---دوربین عالی با امکانات --- عکساش تو روز خیلی خوبه رنگ بندی و جزئیاتش خوبه فقط یه اشکالی که بهش میگیرن اینه که تو نور کم یه ذره عکساش نویز داره ( خوب دیگه اسمش اسمارت فونه نه کمرا فون ) --- شارژ خفنی داره -- پلیر واکمنو داره با رقص نور W960 به به !

مطمئنا گوشی بعدی من اینه مخصوصا اون رنگ قرمز تیره چی میگن بهش زرشگیش واقعا زیباست !
    بلند بگو..مرگ بر....(من محافظه کارم کاملش رو نمیگم)
    ما که عادت کرده ایم هر دفعه این se یه جوری نا امیدمون کنه.اتو فوکوس که خوبه.چرا حرف از فیلم برداریش نمیزنید که........
    همون w810 که هات سواپ هست من سالی یه بار هم در نمیارم مموریو --ولی خوب اگه بود بهتر بود (ها؟)--- فکر کنم زیر باتریش مموری میخوره --- جالبه g702 ولی هات سواپ هست ....
    اقای الکساندر الکی دفاع نکن.اتفاقا من خیلی از این هات سواپ استفاده کردم همیشه.فکر کن!واسه مموری در اوردن گوشیتون باید خاموش کنی!(دارم میزنم تو سر مال زود تر ارزون بشه)
    -------
    بعدشم تو مگه امتحان نداری؟برو درسهات رو بخون!!!
    به نظرتون با چه قیمتی وارد ایران میشن؟؟؟
    و اینکه چند باشن خریدشون معقوله؟؟؟
    چند میادش که الله اعلم.اولش حتما نجومیه.اما قیمت مناسبش کمی کمتر از ان 95 8 گیگ و نزدیک ان 95 معمولی باشه.عالیه
    گوشیهای خوبی هستن !!!
    مخصوصآ جی900 که منم عاشقش شدم ولی چون صبر نداشتم رفتم ن82 رو گرفتم !!!
    ولی گوشی بعدیم یا این خواهد بود یا پاریس که 17 ام معرفی میشه !!! البته ایکس وان هم نباید فراموش کرد !!!
    به قول شاعر گفتنی:
    se فروش دست تو رو شده برام.se کمپانی خوبی بود به خاطر تو بد شده

مزاح کردیییییییم
    شاد باشید و ترم اخر هرگز نباشید

6. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من که خفن توی کف جی900 موندم حتی موبایل ریویو که از دبلیو960 خلی بد گفته از این گوشی خیلی تعریفکرده در مورد صداش هم گفتن که در حد پی1 هست.من که خیلی تو کفشم خدا کنه که زودتر بیاد و تا سه ماه دیگه به مرز 400-450برسه که بتونیم بخریمش.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

6 خدا میدونست که حقشه --- به لطف یزدان و.... بی خیال خودت چطوری ؟

بلند بگو..مرگ بر....(من محافظه کارم کاملش رو نمیگم)
    ما که عادت کرده ایم هر دفعه این se یه جوری نا امیدمون کنه.اتو فوکوس که خوبه.چرا حرف از فیلم برداریش نمیزنید که........

اقای الکساندر الکی دفاع نکن.اتفاقا من خیلی از این هات سواپ استفاده کردم همیشه.فکر کن!واسه مموری در اوردن گوشیتون باید خاموش کنی!(دارم میزنم تو سر مال زود تر ارزون بشه)
    -------
    بعدشم تو مگه امتحان نداری؟برو درسهات رو بخون!!!

چند میادش که الله اعلم.اولش حتما نجومیه.اما قیمت مناسبش کمی کمتر از ان 95 8 گیگ و نزدیک ان 95 معمولی باشه.عالیه
    مرگ بر ---**&& ### دست به گیرنده هاتون نزنین اشکال از دماغ فرستندست

از سر جالیز چه خبر ؟ فیلم برداریش که دیگه خوبه گیر نده qvga 30 فریم ----خوب باید دفاع کنیم دیگه -- تو که مرتد شدی سونی رو ول کردی -- ای نامرد باری به هر جهت -- نون به نرخ روز خور ! (اصلا معنیش چیه )

آخ گفتی یه سی چل تا امتحان دهن صاف کن دارم ولی درسم نمیاد (همش تقصیر g900 اه)

والا قیمت جهانیش حول و حوش 460 دلار و ایناست حالا میگیم تو ایران باید حول و حوش 450 تومن بیاد (قاچاقی) که بعد از یک یا دو ماه میاد رو 400 که قیمت معقولیه --- البته نه برای جیب من ---منتظرم بیاد رو 300 مصطفی قضیه ی w960 یادته ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

محتویات جعبه :

1گوشی g900
    1عدد باتری
    1عدد شارژر
    2عدد قلم
    1عدد CD ROM
    1عدد دفترچه

اینم تاچ اتوفوکوس :

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

گوشی کی وارد بازار میشه؟

حیف که optical zoom نداره!

راستی چرا سونی هیچ وقت سیمبین سری 60 نمیزنه و همیشه یو ای کیو استفاده میکنه؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مموری کارت روش نیست ؟
    هندزفری اش از کدوم نوعیه ؟ سری دابلیو یا عادی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •