به نظر من خیلی مهمه تو وضوح عکس البته یه راه حلی هم باید برای فروش
سری سی سونی اریکسون بشه !!
به نظر من خیلی مهمه تو وضوح عکس البته یه راه حلی هم باید برای فروش
سری سی سونی اریکسون بشه !!
به نظرتون با چه قیمتی وارد ایران میشن؟؟؟
و اینکه چند باشن خریدشون معقوله؟؟؟
درسته یه دلیلش هم میتونه این باشه ولی یه گوشی که برای کار با وب طراحی شده طرف بخواد مثلا یه عکس از یه صفحه a4 بگیره ایمیل کنه -- خوب نمیتونه باور کنید هر کی که میاد میبینه g700 فوکوس نداره تعجب میزنه برین فرومهای خارجی رو نگاه کنین .البته مطمئنا مساله كاهش قيمت و قابل خريد بودن اين گوشي هم مد نظرشون بوده.خوب اين امكانات واسه خيلي ها وجودش چندان تفاوتي نداره پس نيازي نيست كه واسش پول بدن.من فكر ميكنم دليلش اين باشه.
گوشیهای خوبی هستن !!!
مخصوصآ جی900 که منم عاشقش شدم ولی چون صبر نداشتم رفتم ن82 رو گرفتم !!!
ولی گوشی بعدیم یا این خواهد بود یا پاریس که 17 ام معرفی میشه !!! البته ایکس وان هم نباید فراموش کرد !!!
بلند بگو..مرگ بر....(من محافظه کارم کاملش رو نمیگم
)
ما که عادت کرده ایم هر دفعه این se یه جوری نا امیدمون کنه.اتو فوکوس که خوبه.چرا حرف از فیلم برداریش نمیزنید که........
اقای الکساندر الکی دفاع نکن.اتفاقا من خیلی از این هات سواپ استفاده کردم همیشه.فکر کن!واسه مموری در اوردن گوشیتون باید خاموش کنی!(دارم میزنم تو سر مال زود تر ارزون بشه)
-------
بعدشم تو مگه امتحان نداری؟برو درسهات رو بخون!!!
چند میادش که الله اعلم.اولش حتما نجومیه.اما قیمت مناسبش کمی کمتر از ان 95 8 گیگ و نزدیک ان 95 معمولی باشه.عالیه
به قول شاعر گفتنی:
se فروش دست تو رو شده برام.se کمپانی خوبی بود به خاطر تو بد شده
مزاح کردیییییییم
شاد باشید و ترم اخر هرگز نباشید![]()
من که خفن توی کف جی900 موندم حتی موبایل ریویو که از دبلیو960 خلی بد گفته از این گوشی خیلی تعریفکرده در مورد صداش هم گفتن که در حد پی1 هست.من که خیلی تو کفشم خدا کنه که زودتر بیاد و تا سه ماه دیگه به مرز 400-450برسه که بتونیم بخریمش.
مرگ بر ---**&& ### دست به گیرنده هاتون نزنین اشکال از دماغ فرستندست
از سر جالیز چه خبر ؟فیلم برداریش که دیگه خوبه گیر نده qvga 30 فریم ----خوب باید دفاع کنیم دیگه -- تو که مرتد شدی سونی رو ول کردی -- ای نامرد باری به هر جهت
-- نون به نرخ روز خور ! (اصلا معنیش چیه
)
آخ گفتی یه سی چل تا امتحان دهن صاف کن دارم ولی درسم نمیاد (همش تقصیر g900 اه)
والا قیمت جهانیش حول و حوش 460 دلار و ایناست حالا میگیم تو ایران باید حول و حوش 450 تومن بیاد (قاچاقی) که بعد از یک یا دو ماه میاد رو 400 که قیمت معقولیه --- البته نه برای جیب من ---منتظرم بیاد رو 300مصطفی قضیه ی w960 یادته ؟
![]()
محتویات جعبه :
1گوشی g900
1عدد باتری
1عدد شارژر
2عدد قلم
1عدد CD ROM
1عدد دفترچه
اینم تاچ اتوفوکوس :
![]()
گوشی کی وارد بازار میشه؟
حیف که optical zoom نداره!
راستی چرا سونی هیچ وقت سیمبین سری 60 نمیزنه و همیشه یو ای کیو استفاده میکنه؟
مموری کارت روش نیست ؟
هندزفری اش از کدوم نوعیه ؟ سری دابلیو یا عادی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)