تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: سوالهای ابتدایی

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

بازی مثل crysis گرافیک 512 میخواد
    حالا من اگر بخوام این بازی با آخرین درجه گرافیک بازی کنم چه کارت گرافیکی بگیرم؟
    هنوز کارتی تولید نشده که به صورت کامل این بازی رو در حالت آخرین درجه ممکن با میزان 60 فریم یا بالاتر اجرا کنه.کریسس یک بازی سنگین هست و اگه اشتباه نکنم AA آن تا 16X هست.

اول باید به معماری گرافیکی یا همان GPU کارت توجه داشت. سپس به مشخصات دیگه مانند GPU Clock - GPU memory - Shader -Memory bundwich - pixel and texture Filrate و همچنین نوع حافظه به کار رفته در کارت توجه داشت.که مثلا Nvidia بر اساس مشخصات یاد شده کارتها رو به ترتیب از ضعیف به قوی طبقه بندی کرده که GS از GTS ضعیفتر هست.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گفتم كه ميزان رم به قدرت گرافيك بستگي نداره و مهم سرعت رمه اما ميزان رم بايد كافي باشه حالا وقتشه با مدلهاي مختلف گرافيك آشنا بشه در مورد Ati يه نفر همينجا پرسيده بود جوابش دادم اما در مورد جيفورس
    1-سري 5000
    2-سري 6000
    3-سري 7000
    4-سري 8000
    5- سري 9000
    هرچي سري ساخت جديدتر باشه گرافيك يه مقدار قويتر ميشه ولي مهمترين پارامترش اضافه شده جلوه ها ي جديد هست. اما اونچه قدرت يه گرافيك رو مشخص ميكنه رقم دوم اينها است مثلا 8800 قويتر از 8600 هست. 8600 قويتر از 7600 هست درسته كه هردوشون قدرتشون 600 هست ولي چون سري 8000 جديدتره يه مقدار قويتر هست.
    بعد ش واسه قدرت بين كارتهاي مشابه بايد سراغ پسوند بري مثلا 8800gt قويتر از 8800gs هست.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •