ولي فكر نكنم اين جوري باشه . من 82 امتحان دادم ولي 83 قبول شدم ! اونم با تراز 6500 شهرستانم قبول شدم . ولي يكي از آشنا ها پارسال با 5500 تهران قبول شد . الان شركت كننده ها كمتر شدن .
بابت برنامه ها هم ممنون . به نظر جالب ميان .
ولي فكر نكنم اين جوري باشه . من 82 امتحان دادم ولي 83 قبول شدم ! اونم با تراز 6500 شهرستانم قبول شدم . ولي يكي از آشنا ها پارسال با 5500 تهران قبول شد . الان شركت كننده ها كمتر شدن .
بابت برنامه ها هم ممنون . به نظر جالب ميان .
نمیدونم والا! اون بازی castle رو اگه فهمیدین چطوریه به منم بگین!
PSPVC 2.7 psp video converter
Size: 6.49MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Stakker PSP Idol Edition
Description:
MK2k's Stakker PSP — Idol Edition.
Heavily physics-based Gameplay Online Score System
view and upload your best attempts to mess with the best in the world! You can also point your web browser to ] GameShare
Send this game over to your friend's PSP and have a nice fight for the first place in the online list MP3 Playback
automatically loads your music files in mp3 format from ms0:/MUSIC plays back 44kHz mp3s in all bitrates you could think of skip tracks, stop and start the player right in the game
Size: 10.89MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا لطفا بقیه دوستان هم هر چی دارن بزارن من بیشتر برنامه و بازی میزارم شما اگه تونستین والپیپر و تم بزارین با این کار تاپیک فعال میشه
Irshell 3.9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bookr این برنامه با محیط گرافیکی برای اجرای فایل های PDF در psp هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه ممکنه طریقه نصب و اجرای این برنامه ها را برای ما تازه وارد ها بگو.
ممنون.
کدومشو میخوای
Last edited by ali_ranger22; 15-06-2008 at 19:15.
Xmb editor 2یه برنامه برای ادیت کردن XMB البته حجمش بالاست 45 مگ دانلود:</p>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_ranger22; 15-06-2008 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)