تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 89

نام تاپيک: ساختن قفل رايگان ايراني

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض با تشكر از همه دوستان

آقا شرمنده امشب رفته بوديم كنسرت استاد شجريان از اونجا به ebilove هم زنگ زدم طفلي تو كار موسيقي بوده خيلي دلش ميخواست اونجا بودخلاصه نتونستم مطلب امشب رو برسونم اما از همه بينندگان وحتي تعقيب كنندگان كارمون تشكر ميكنم و بهتون نويد ميدم با اومدن تكنك برتر بتونيم سرعت كار رو بيشتر بكنيم
    اما مشتاقانه منتظر sa3er هم هستيم كه جواب پيغام مارو بده هرچند خبري از soda و bithiah هم نيست فعلا نميبينيمشون اگر كسي ديدشون سلام مارو هم برسونه
    ولي براي اينكه دست خالي نيومده باشم ميخوام چند تا برنامه كه فايلهاي تقلبي ميسازه رو معرفي كنم آخر سرم بگم چجوري ميشه دستي اونارو ساخت Dummy file يك فايل كه هيچي توش نيست ولي ما ميتونيم حجمش رو خيلي خيلي بالا ببريم هرقدر دلمون خواست اينم لينك اين برنامه ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اينم روش ساختن دستي يك فايل با حجم مجازي
    از start منوي run رو باز كنيد و دستور زير رو تايپ كنيد
    fsutil file createnew d:\1.txt 1000000000
    حالا ما يك فايل با حجم يك گيگا بايت در درايو d و باسم 1.txt داريم
    fsutil يك برنامه است توي system32 كه فايلها رو مديريت ميكنه
    دستور ما هم حاوي فرمان ساختن يك فايل با اسم خاص است حجم را هم به بايت وارد ميكنيم
    باتشكر
    اعضاي گروه ساختن قفل ايراني
    hadikhobe, ebilove, zitanix, mehdi7070, mpsjavad,bithiah,mehdidll,payman kahtar,soda, تكنيك برتر
    Last edited by hadikhobe; 30-11-2005 at 04:07.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

کسی در مورد توابع Aspi چیزی میدونه
    چون من دیدم یه سی دی ازش استفاده کرد و هیچ برنامه ای نتونست کپیش کنه
    اگه بشه ما هم از اون استفاده کنیم که خیلی عالی میشه

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    کسی در مورد توابع Aspi چیزی میدونه
    چون من دیدم یه سی دی ازش استفاده کرد و هیچ برنامه ای نتونست کپیش کنه
    اگه بشه ما هم از اون استفاده کنیم که خیلی عالی میشه
    ٍِASPI يك راه براي ارسال فرامين SCSI به دستگاههاي SCSI و ATAPI است كه در ويندوزهاي 95 و 98 و ME به صورت Bundle اجازه نشرش توسط مايكروسافت از شركت آداپتك گرفته شده و وجود داره . در ويندوزهاي بر پايه NT مايكروسافت لايه SPTI رو براي اينكار معرفي كرده كه براي دسترسي به امنيت بيشتر نيازمند Admin Level User است. البته راههاي ديگري مثل ReadFile و يا IOCTL هاي مربوط به سي دي در ويندوزهاي بر پايه ان تي براي ارسال بعضي از اين فرامين وجود داره كه با يوزرهاي با دسترسي معمولي كار ميكنند اما همه كار رو بلد نيستند بكنند . چون مايكروسافت معتقده اگر قراره از چيزي استفاده كنيد بايد حتما توسط مايكروسافت براتون نوشته بشه .

آخيش دلم خنك شد ... حسابي در مورد NT و Microsoft و Adaptec و SPTI تبليغ كردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    منظورم اینا نبود در واقع تا این حدودا رو خودم میدونستم
    اگه واضحتر بگم شرکت رویاگران نرم افزار با استفاده از این تابع قفلی روی سی دی گذاشته بود که هنوز با هیچ یک از نرم افزار ها کپی نشد

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    سلام دوست خوبم
    منظورم اینا نبود در واقع تا این حدودا رو خودم میدونستم
    اگه واضحتر بگم شرکت رویاگران نرم افزار با استفاده از این تابع قفلی روی سی دی گذاشته بود که هنوز با هیچ یک از نرم افزار ها کپی نشد
    خيلي از مواقع ايجاد يك كپي به قول خارجي ها 1:1 غير ممكنه . ASPI فقط راهيه براي ارسال دستورات SCSI و نه بيشتر. هيچ ربطي هم به قدرت يك قفل نداره . حقيقتا از روشي كه در قفل هاي نگهبان استفاده شده خيلي خوشم اومد. فايل رو باز ميكنه و Seek ميكنه به Offset اي از فايل كه در يك Session ديگه است. نه ASPI ميخواد نه Admin User تحت شبكه اجرا ميشه و كپي هم نميشه . هنوز هم من توجيه نيستم كه شما ميخواهيد سي دي كپي كنيد يا مي خواهيد قفل بسازيد‌ ( منظورم شخص شما نيست ، به طور كلي ميگم )
    نرم افزارهاي خاص رو براي منظورهاي خاص ميشه استفاده كرد. مثلا با اينكه CD-Cops رو به هيچ طريقي نميشه ازش كپي 1:1 گرفت اما ميشه با Daemon Tools شبيه سازيش كرد.

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    فكر كنم بهتر باشه مشخص كنيد كه مي خواهيد از طريق برنامه نويسي به نوشتن/چك كردن قفل بپردازيد يا فقط با دستكاري Toc و كارهاي مشابه اقدام به نوشتن قفل كنيد.
    يك نكته اينكه فكر كنم هميشه بايد راهي رو بگذاريد كه بشه از تويه برنامه ها به وجود/عدم وجود قفل پي برد.

استفاده از قفلهاي تلفني/ اينترنتي يا به عبارتي Activationاي در اين چند ساله بيشتر شده. استفاده از اين نوع حفاظت باعث افزايش كنترل بر تعداد استفاده ها و همچنين به دست آوردن تعداد دقيقتر كاربران مي شود.
    به نظر من اگر توابع كنترل بصورت خوبي نوشته/محافظت شده باشند اين نوع قفلها داراي كارايي و امنيت بالايي خواهند بود.
    Last edited by NoneForce; 02-12-2005 at 09:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 با سلام

با سلام به همه دوستان من از persiankitty و soda تشكر ميكنم كه مرتب به اينجا سر ميزنند و مطلب مينويسند
    بعضي از دوستان از نا معين بودن روش كار گله دارند كه من هم احساس ميكنم تا حدودي اينجوري شده البته بايد يك چيز رو در نظر بگيريم كه ما نيومديم قفل سفارش بديم اومديم اول بگيم قفلمون چه خصوصياتي داشته باشه ببينيد هر قفلي يك كار خاصي ميكنه اما به نظر من يك قفل خوب قفلي است كه تمام خصوصيات رو داشته باشه مثلا كار بر قفلمون بخواد فايلهاشو مخفي كنه يا ميخواد اونارو رمز گذاري كنه ميخواد كپي نشه ميخواد روي فايل اجرائي قفل بزاره يا هر كار ديگه اي هر كار خواست بتونه بكنه اگر منظور اين بود كه ما بقول يكي از عزيزان از روي يك قفل كپي بزنيم كه خيلي راحت بود اما ببينيد من در اون سوالاتيكه مطرح كردم چندين مسير مهار كردن برنامه هاي رايت رو هم گذاشتم اگر دوستمون به تاپيك اول رفته بودند ميديدند كه منتقل كردن اطلاعات به track صفر راهي است براي برنامه هائي مثل كلون سي دي ( البته اگر درست اجرا بشه ) پس ما بايد بتونيم ترك بسازيم يا هر چيز ديگه اي هدف ساختن يك قفل محدود نيست كه مثلا فقط رايت نشه بلكه به نظر من يك برنامه همه كاره بسازيم كه هر امكاني رو به كاربرش بده من شديدا در حال نوشتن مقاله رمز گذاري هستم قسمت اولش رو اينجا ميزارم كه نگن الكي ميگه بعد من الان بايد فصل سه پايان نامه ‌ام را بنويسم ممكنه كمتر مطلب داشته باشم اما اگر ميخواهيد كاملا مطالب رو بصورت حضوري جمع و جور كنيم يك قرار كنفرانس توي ياهو بزاريم همه با هم در موردش صحبت كنيم با تشكر
    اعضاي گروه قفل رايگان ايراني
    hadikhobe,,persiankitty, ebilove, zitanix, mehdi7070, mpsjavad,bithiah,mehdidll,payman kahtar,soda, تكنيك برتر

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 قسمت اول

دليل انجام رمز گذاري دور نگه داشتن اطلاعات از چشم افراد ديگر است . پيشينه رمزگذاري به هزاران سال پيش برميگردد به طوري كه نقل مي‌كنند ژوليوس سزار در نامه‌هاي محرمانه خود از حروف رمزي استفاده ميكرده است روش او به اينصورت بوده كه كه به جاي هر حرف از پنجمين حرف بعدي استفاده ميكرده مثلا بجاي الف از ث استفاده مي‌كرده هرچند اين نوع رمز گذاري بسيار ساده است و امكان كشف آن بسيار راحت اما براي آن زمان يك ابتكار بسيار جالب بوده بعلاوه اين روش پايه و اساس رمزگذاري قرار گرفته است
    بر خلاف گذشته كه فقط دولتها وسياست مدارها از رمز گذاري استفاده مي‌كردند امروزه افراد زيادي از روشهاي رمز گذاري اطلاعات استفاده ميكنند
    حالا رمز گذاريها چگونه كار مي‌كنند مفهوم پشت اين كار بسيار ساده است –غير قابل دسترس نمودن اطلاعات براي ديگران بجز افراد مجاز . براي اينكار از روشهاي رمزگذاري (cryptography ) استفاده مي‌شود . يك بخش ساده رمزگذاري استفاده از روشهاي رياضي براي تغيير اطلاعات معمولي به اطلاعات رمزگذاري شده است . قسمت سخت‌تر كار باز كردن اطلاعات رمزگذاري شده توسط فرد مورد نظر است .
    دو روش كلي رمزگذاري وجود دارد
    1- روش خصوصي يا symmetric
    2- و روش عمومي يا asymmetric
    قبل از بوجود آمدن روش عمومي در سال 1976 روش خصوصي تنها روش رمزگذاري بود دراين روش هر دو طرف ميبايست از يك كليد واحد برخوردار باشند
    نماي كلي رمزگذاري conventional پنج بخش مهم دارد :
    1- اطلاعات اوليه كه بايد رمزگذاري شود
    2- الگوريتم پنهاني يا رمزگذاري كردن كه عمليات رياضي را بر روي اطلاعات اوليه انجام مي‌دهد
    3- كليد رمز – ورودي الگوريتم است كه نحوه انجام عمليات را مشخص مي‌كند
    4- اطلاعات رمزگذاري شده
    5- و الگوريتم بازكننده رمزگذاري كه اطلاعات رمزگذاري شده را به حالت اوليه بر مي‌گرداند
    وقتي از اين روش استفاده مي شود بايد اطمينان حاصل شود كه هر دو نفر گيرنده و فرستنده كليد يكساني دارند و مسئله دوم اين است كه بايد از الگوريتمهاي بسيار قوي استفاده نمايند
    دو روش براي شكستن اين نوع الگوريتم‌ها وجود دارد يك استفاده از روش تصادفي و بي‌هدف كه در آن داده‌ها را به كامپيوتر ميدهيم تا روشهاي مختلف رمزگذاري را شناسائي كند اين روش بسيار وقت‌گير وخسته كننده است روش دوم استفاده از cryptoanalysis است كه در اين روش فرد رمز شكن سعي ميكند با پيدا كردن كليد يا همان الگوريتم رمز گذاري قفل را باز كند
    روش دوم رمز گذاري يا همان public نوعي از رمزگذاري است كه درآن فرد فرستنده وگيرنده از كليدهاي متفاوتي براي باز كردن رمز استفاده ميكنند يك كليد شامل اعداد و كاركترهائي است كه براي رمز‌گذاري يا رمز برداري از اطلاعات مورد استفاده قرار ميگيرد
    رمز گذاري عمومي شامل پنج بخش است
    1- اطلاعات اوليه كه بايد رمزگذاري شود
    2- الگوريتم پنهاني يا رمزگذاري كردن كه عمليات رياضي را بر روي اطلاعات اوليه انجام مي‌دهد
    3- كليد رمز عمومي و خصوصي – اين روش دو جفت كليد دارد كه يكي براي رمز گذاري و ديگري براي رمز برداري استفاده ميشود
    4- اطلاعات رمزگذاري شده
    5- الگوريتم بازكننده رمزگذاري كه اطلاعات رمزگذاري شده را به حالت اوليه بر مي‌گرداند
    Last edited by hadikhobe; 02-12-2005 at 10:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط persiankitty
    خيلي از مواقع ايجاد يك كپي به قول خارجي ها 1:1 غير ممكنه . ASPI فقط راهيه براي ارسال دستورات SCSI و نه بيشتر. هيچ ربطي هم به قدرت يك قفل نداره . حقيقتا از روشي كه در قفل هاي نگهبان استفاده شده خيلي خوشم اومد. فايل رو باز ميكنه و Seek ميكنه به Offset اي از فايل كه در يك Session ديگه است. نه ASPI ميخواد نه Admin User تحت شبكه اجرا ميشه و كپي هم نميشه . هنوز هم من توجيه نيستم كه شما ميخواهيد سي دي كپي كنيد يا مي خواهيد قفل بسازيد‌ ( منظورم شخص شما نيست ، به طور كلي ميگم )
    نرم افزارهاي خاص رو براي منظورهاي خاص ميشه استفاده كرد. مثلا با اينكه CD-Cops رو به هيچ طريقي نميشه ازش كپي 1:1 گرفت اما ميشه با Daemon Tools شبيه سازيش كرد.
    سلام دوست عزیز
    ممنون که جواب دادی
    اما من نمی دونم چرا نمی تونم منظورم رو خوب برسونم
    ببین یه همچین مشخصاتی رو در نظر بگیر
    شما یه فایل اجرایی داری
    که یه صفحه می آره که بعد از زدن Yes میره برای چک کردن قفل و اگه Aspi 4.71 یا بالاتر روی ویندوز نصب نباشه خود بخود برنامه بسته میشه
    اما وقتی Aspi نصبه انگار که از توابع ASPI برای خوندن سی دی و فهمیدن اینکه سی دی اصل نیست استفاده میکنه میگه که سی دی اصل نیست و سی دی اصل رو بزار
    خوب حالا گرفتید که چرا این سوالات رو می پرسم

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز
    ما كارمون رو شروع كرديم و به نظر من كه تا حالا هم بد پيش نرفتيم

ياداوري
    ما در اينجا بايد در ابتدا تمامي قفل هارو بررسي كنيم
    وسپس با اگاهي كافي نصبت به ايراد قفلهاي موجود اقدام به تصحيح و ساخت نماييم
    همه ميدونيم كه گزاشتن يك صد به تنهايي كافي نيست
    به همين منظور بايداقدام به ايجاد صد هاي متفاوتي در مقابل كپي برداري كنيم
    از تركيب فقل هاي موجود براي ساخت يكي از فرسايشي ترين نوع قفل ها كمك بگيريم

فرض ابتدايي ما اين است كه يك فايل
    داريم و بدون باز كردن اين فايل دسترسي به برنامه ها ميسر نيست
    -----------------------------------------------------------------------
    از روشهاي قديمي و تقريبا منسوخ شده

استفاده از فايلهايي كه حجم فايلهاي سيدي رومجازي بالا نشون بده
    مخفي كردن فايل اصلي در سيدي
    گزاشتن كنتور براي محدوديت نصب
    و.........................
    ------------------------------------------------------------------------
    قفل هاي ناموفق موجود در بازار

نگهبان
    شتاب
    پرولاگ
    گاردين
    وقفل هيي كه روي اين سيدي ها بوده نوعشون رو نميدونم

درج 2
    نارسيس
    مكس
    و..........................

هر دوتا ليستم ناقصه كمك كنيد تا كامل بشه
    همشون شكسته شدن اما سخت و اسون هم دارن
    -------------------------------------------------------------------------
    چراواقعا همه اونها با اون همه سرمايه گزاري موفق نبودند؟
    جواب سوالم رو نميخواهم اما فقط بايد از اشتباهات انها درس بگيريم
    و راهي رو كه اونا اشتباه رفتن تكرار نكنيم
    بايد تمامي نكات قوت و ضعف اونا رو بشناسيم
    ================================================== =====================

قفل نرم افزاري پرولاگ

اين قفل جهت تامين امنيت نرم افزار شما از روش شماره سريال و کدفعال سازي استفاده ميکند

نرم افزارقفل پرولاک به صورت تريال
    راهنماي استفاده از پرولاک

بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •