شما پدر فتوشاپ رو در آوردي يا فتوشاپ ... ( اين كه كاري نداشت جيگر ...مشكل اينجاست كه ماها عادت كرديم كه كمتر از فكر خودمون كار بكشيم و خلاق باشيم وگر نه ... )
شما پدر فتوشاپ رو در آوردي يا فتوشاپ ... ( اين كه كاري نداشت جيگر ...مشكل اينجاست كه ماها عادت كرديم كه كمتر از فكر خودمون كار بكشيم و خلاق باشيم وگر نه ... )
عزيز ممکنه که بعضی مسائل ساده باشند ولی بعضی مواقع آدميزد در همون لحظه اول راه حلی به نظرش نميرسه. شما هم ايشون رو ملامت نکن لطفا چون ممکنه براي هر شخصی اينگونه مشکلت پيش بياد...نوشته شده توسط KhalijefarS
متشكرم رفقا،
راستش من با براش ميانه خوشي ندارم، وگرنه خودم راه حلش رو پيدا ميكردم، به هر حال، خيلي لطف كرديد،
ميرم كه امتحان كنم، اگر مشكلي داشتم خبرتون ميكنم...
ممنون
متاسفم اگه برداشت بدی شد ..منظور من فقط اینه که میشه با یه کم دقت به خیلی چیزای دیگه هم رسید ( خودم رو هم میگم )
سلام دوستان !
من اینجا تازه عضو شدم . فکر می کنم من روشی برای ایجاد خط چین پیدا کرده باشم می تونید کارم رو این زیر ببینید
(برای 300dpi هم جواب میده )
××××××××××××××××××××××××
××××××××××××××××××××××××
Last edited by lib-lord; 11-12-2005 at 22:52.
سلام
دوست گرامي بنده اون لينك ها رو برداشتم . اگر زحمتي نيست . اون آموزش رو تو همين تاپيك قرار بدين .
قربانت : شاهين كينگ
1. ابتدا يك فايل جديد با مشخصات 10در 10 px بصورت transparent ايجاد مي کنيم
2 . سپس آنرا بشکل زير رنگ آميزي کنيد :
![]()
3 . آنگاه مسير زير را دنبال کنيد :
Edit > Define pattern
4 . براي اين پترن نامي انتخاب کنيد و ok کنيد.
5 . حالا سراغ فايلي مي رويم که مي خواهيم در آن خط چين ايجاد کنيم.محيط شكلي را كه مي خواهيم بدور آن خط چين ايجاد كنيم را با استفاده از ابزار rectangular marguee tool انتخاب مي كنيم و در لايه جديدي کپي مي کنيم
6 . سپس مسير زير را دنبال مي كنيم:
Select>Modify>Expand
مقدار 1 را تايپ کرده و ok مي کنيم
7 . حال با استفاده از کليد هاي Ctrl+Alt لايه جديد را انتخاب مي کنيم .
8 . مسير زير را دنبال کنيد :
ٍEdit>Fill
و تنظيمات را مانند شکل انجام دهيد
![]()
9 . حالا كليد هاي Ctrl+D را بزنيد تا طرح از حالت انتخاب خارج شود
اين هم نمونه کار من
![]()
جالب بود، دستتون درد نكنه، خيلي لطف كرديد...
![]()
شما مي توني يك پت در اطاف تصوير درست كني و با ابزار تايپ روي اين مسير يه بار كليك كني و همون چيزي كه آقا مهدي گفت رو روي مسير تايپ كني (- - - - - - - - - - -) اين تايپ بصورت خودكار روي مسير شما حركت مي كنه (هيچ كاره گرافيكي توي فتوشاپ بدون راه حل نيست)
60000000 تا راه گفتین ولی ماله مهدی 87 از همه بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)