تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: چرا وضعیت انیمیشن در ایران اینطوریه؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه *MASTER*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیلش رو نمیدونم یه بار هم پرسیدم گفتند که هرچه مسخره تر باشه بیننده بیشتری داره....ما که نفهمیدیم...
    از نظر سخت افزار هیچ مشگلی ندارند نمیدونم چه دلیلی داره که با منتال ری کاراشون رو رندر نمیگیرند...
    گرچه اینرو مطمعا هستم که اونهایی که اونجا کار میکنند تو همه چیز استادند بجز رندر...اصلا نمیدوند منتال ری چی هست..اما تو مدلینگ و این چیزها می ترکونند..

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یک نصیحت از من برای هر کسی که داره این پست رو میخونه...بچه ها من بد شما رو نمیخوام ...یا نمیخوام ادعا کنم بیشتر شما تا به حال تو محیط کار نبودین پس به این نکته مهم توجه کنید برای خودتون خوبه . اگه میخواین یه حقوق خوب بگیرید, تو بحث جلوه های ویژه و مدلینگ خودتون رو قوی کنید این چیزی هست که هرکی تو این مملکت بلد باشه رو هوا میبرنش...

کـاربـر بـاسـابـقـه AriA jOhaRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونمون........

پيش فرض

این یک نصیحت از من برای هر کسی که داره این پست رو میخونه...بچه ها من بد شما رو نمیخوام ...یا نمیخوام ادعا کنم بیشتر شما تا به حال تو محیط کار نبودین پس به این نکته مهم توجه کنید برای خودتون خوبه . اگه میخواین یه حقوق خوب بگیرید, تو بحث جلوه های ویژه و مدلینگ خودتون رو قوی کنید این چیزی هست که هرکی تو این مملکت بلد باشه رو هوا میبرنش...

سلام...

ممنون مستر جان از نصیحتت
    حتما روی اینا بیشتر باید توجه کرد تا بری جلو
    همینه دیگه باید تحمل کرد
    زیاد خودتون رو ناراحت نکنید دوستان

^موفق باشید^

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من علاوه بر رندر تو ساخت ماده و بافت اشیا هم ایراد دارن..... البته مدل هاشون هم چنگی به دل نمیزنه.... حتی یه آناتومی ساده بدن شخصیت های کارتونی رو هم درست در نمیارن.... به حرکات صورت دقت کنید میفهمید منظروم چیه... اگه مثل ماهیچه های بدن بسازند حرکات صورت طبیعی میشه.... حتی این کار رو هم درست انجام نمیدن.... خدا عاقبت ما ایرانی ها رو به خیر کنه....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام...

ممنون مستر جان از نصیحتت
    حتما روی اینا بیشتر باید توجه کرد تا بری جلو
    همینه دیگه باید تحمل کرد
    زیاد خودتون رو ناراحت نکنید دوستان

^موفق باشید^
    اتفاقا به نظر من نباید بی تفاوت بود... ما نسبت به همه چیز بیتفاوتیم.... داریم میشیم سیب زمینی..... جدی میگم.... ما اگه دغدغه ای نداشته باشیم که دیگه محرکی برای پیشرفت نداریم.....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب این خیلی منطقی هست که کسی در این مملکت به جایی نمیرسه...مثلا فرض کنید آقای حبیب زرگر پور تو ایرن میموند چه اتفاقی براش می افتاد؟؟؟؟ الان معتاد افتاده بود بغل جوب....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب این خیلی منطقی هست که کسی در این مملکت به جایی نمیرسه...مثلا فرض کنید آقای حبیب زرگر پور تو ایرن میموند چه اتفاقی براش می افتاد؟؟؟؟ الان معتاد افتاده بود بغل جوب....
    نه... منظورم اینه که چرا این همه حرفه ای که تو این انجمن ها هستن ، کسی کاری انجام نمیده؟؟؟ یعنی کار گیرشون نمیاد؟؟؟ حتما یه پارتی لازمه؟؟؟؟

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام بحث و دیدم مشتاق شدم منم چند نکته ای رو ذکر کنم....
    ببینید بچه ها ما ایرانی ها تو خونمونه که دنبال کاره راحتیم مثلا همین کارتون سازی یا انیمیشن...تو کشور های پپیشرفته ماننده هند که برنامه نویسیشون در حد بسیار قوی هستش میرن یه برنامه ی گرافیکی جدید میسازن یا مثلا برای ساخت فیلم terminator که حتما همه دیدید برای ساخت جلوه های ویژه ی اون نیومدن از مایا یا 3dmax استفاده کنن بجاش اومدن یه برنامه ی گرافیکی جدید که نسبت به اون کار هایی که میخوان انجام بدن مانور بیشتری داشته باشن...
    ولی ما ایرانی ها منتظره لغمه ی آماده ایم پش خدمون میگیم حالا این برنامه ی 3dmax هستش چرا بیام برنامه ی جدید طراحی کنیم خوب وقتی رو همین اصول میرن جلو میبینیم که طرف یه انیمیشن مثل همین داداش سیاه درست کرده ولی حالت بهم میخوره خیلی خشک و بی روحه برای چی برای اینکه برنامه منعطف نیست....
    مثلا همین کارتون شرک که نیومدن همشو با 3dmax یا maya بسازن اومدن براش یه برنامه ی جدید نوشتن...
    ولی به قول یکی از دوستان تا بوده همین بوده تا وقتی که اون بالا سری ها دارن میخورن به فکر ما ها نیستن چرا چون میگن کاره مارو را میندازه چی کار به بقیه داریم ....ولی خدا خیرشون نده ....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارتی حرف درستی زدی ,همه چیز در ایران با پارتی هست..این کسانی که در صدا و سیما هستن نصو شما هم معلومات ندارند فقط پارتی...اما تو خارج که این حرفها نیست فقط باید کار بلد باشین...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بهزاد جان ما که قرار نیست برنامه نویسی کنیم.... این کار خیلی پیچیده است... کلی هندسه قوی لازمه....
    کمتر فیلمی هم هست که یه برنامه جدا میسازن براش.... بهترین فیلمها رو با همین برنامه ها ساختن... مثلا Xmen که با 3ds max ساختن....
    بحث اینه که چرا اگه افرادی هستن که کار بلد هستن پس چرا وضع انیمیشن در ایران اینطوریه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •