ولی فکر نمیکم راهی داشته باشه !!!
ولی فکر نمیکم راهی داشته باشه !!!
بالاخر كار نشد نداره ! منم افتادم دنبالش ببينم به نتيجه مي رسم يا نه !
این کار به این راحتیا شدنی نیست .
به يه جا هايي رسيدم ... كاملا كه جواب داد روش رو همين جا مي ذارم.....
کار نشد نداره دوست من ، ببین این سایت فلش هاش چند قطعه ای هست ، یعنی متناسب با پیشروری در مراحل ، فلش های مورد نیاز تکمیلی لود میشه ( به خاطر این که تا پایان یک بازی ، مخاطب آن لاین باشه و در سایت حضور داشته باشه که به نفع سایت است ) .
برای این کار باید فلش بیس رو پیدا کنی و با گشتن تو اکشن هاش ، بقیه فلش های بازی رو جدا دانلود کنی .
من یکیش رو برات جمع کردم . بازی grow ورژن 3 . کلا 15 فلش جدا از هم بود که همه رو یه جا تو یه پوشه برات آپ لود کردم :
پوشه رو از حالت فشرده خارج کن و فلش grw رو اجرا کن ( بقیه فلش ها باید در همون پوشه باشه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اين چيزي كه شما مي گي رو سرعت لود شدن هم تاثير زيادي بايد داشته باشه چون چيزي كه لازم نيست لود نمي شه !فقط من نفهميدم الان شما آدرس فايل هاش رو چجوري استخراج كردي ؟؟! كه ما واسه بقيه بازي هاشم بكنيم ...
داخل اکشن هاش تو دستور Loadmoive نشون میده ادرسی که داره Swf لود میشه کجاست از اونجا میشه پیدا کرد ولی کار اسونی نیست صرف نداره .
Blackfox درست میگه ...
فایل اصلی رو با نرم افزار SWF Decompiler باز کنید و تو قسمت Action دنبال آدرس بقیه فایل ها بگردید ... یا با Find خود نرم افزار www یا Http رو سرچ کنید ....
ولی اگه با Xml آدرس دهی شده باشه کار سخت تر میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)