تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: درخواست آموزش : نحوه لايه سازي براي انيميشن

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

هومن جون لایه جدید درست کردن رو یاد گرفتم دمت گرم ولی تو قسمت layerلایه جدید رو که درست میکنم یه عکس شطرنجی رو به عنوان بک گراند لایه 2 نشون میده و دیگری بازهم روی هر لایه کاری انجام میدم روی همه ی لایه ها انجام میشه
    پست 9 نا مفهوم بود بی زحمت موضوع را عمیق تر بگو بفهمم
    دمت گرم
    با اجازه آقا هومن...
    ببين دوست من
    شما وقتي لايه جديد ايجاد كردي بايد اون لايه رو حتما" انتخاب كني و بعد تنظيمات مورد نظرت رو روش انجام بدي
    نكته ديگه اين كه ممكنه تغييرات شما فقط روي لايه مورد نظرتون اعمال شده باشه ولي چون همه لايه ها در حالت Show هستن شما متوجه اين نكته نميشين
    براي اين كه مطمئن بشيد تغييرات فقط روي لايه مورد نظرتون اعمال ميشه لايه هاي ديگه رو Hide كنيد (اون چشم كنارش رو تيك بزنيد تا بره)

داره خودمونی میشه red stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو سايت red stars

پيش فرض

دمت گرم
    ما هم بلد شديم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

به گفته ی محمد گل اضافه کنم که شطرنجی بود به خاطر شفاف بود (transparent ) بودن لایس .. که بتونی روش تغییراتی اعمال کنی بدون اینکه لایه های زیری رو از بین ببری ...

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

هومن و smhosودیگر دوستان دسستتون درد نکنه ولی من از مشکلی که دارم یه فیلم میزارم شما هم برای راه حل من هم فیلم بزارید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خسته نباشید در قسمت layer وقتی روی creat new layerکلیک میکنیم یه لایه جدید درست میشه که در قسمتlayerوقتی علامت چشم رو از کنار لایه 1 برمیداریم لایه 2 میشه یه صفحه شطرنجی
    چجوری وقتی این علامت چشم رو از کنار لایه 1 برمیداریم لایه جدید تغییر نکنه لطفا کامل توضیح بدید
    قربان شما مهران

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

خسته نباشید در قسمت layer وقتی روی creat new layerکلیک میکنیم یه لایه جدید درست میشه که در قسمتlayerوقتی علامت چشم رو از کنار لایه 1 برمیداریم لایه 2 میشه یه صفحه شطرنجی
    چجوری وقتی این علامت چشم رو از کنار لایه 1 برمیداریم لایه جدید تغییر نکنه لطفا کامل توضیح بدید
    قربان شما مهران
    شما هم خسته نباشيد...
    ببينيد وقتي علامت چشم رو از كنار لايه اي برداريد در واقع لايه رو مخفي(Hide) كرديد و نبايد هم ديده بشه
    در واقع وقتي Create New Layer رو مي زنيد يه لايه جديد با پس زمينه خالي ايجاد مي كنه (در واقع اون صفحه شطرنجي به اين معنيه كه لايه ايجاد شده خالي خاليه)
    از توضيحاتتون به نظرم رسيد مي خوايد همون لايه اول رو به صورت كپي عينا تو لايه دو داشته باشيد
    براي اين كار روي لايه مورد نظرتون كليك راست كنيد و Duplicate Layer رو انتخاب كنيد
    به اين ترتيب يه لايه جديد كه شامل موارد لايه قبلي هم هست ايجاد ميشه
    البته روش هاي ديگر Duplicate كردن:
    استفاده از كليدهاي Ctrl+j و يا كشيدن لايه مورد نظر روي دكمه Create New Layer
    به اين ترتيب اگه لايه زيري رو مخفي كنيد (و يا حتي نكنيد) لايه رويي كه كپي لايه زيري هست نمايش داده ميشه
    در واقع هميشه لايه هاي رويي روي ديگر لايه ها نمايش داده ميشه
    اميدوارم منظورم رو رسونده باشم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

محمد یه مساله ای دارم فکر کنم جالب باشه من که خیلی فوضولی کردم چیزی نفهمیدم ...

چجوری از توی یه لایه فقط یه رکن رو مخفی ( Hide ) کنم ؟

منظورم اینه لایه و اجزاش پا بر جا باشن فقط یه جزء مخفی بشه ( نه حذف یا کات ) ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان وقتی میخوام روی یک عکس فارسی تایپ کنم فارسی را جدا جدا و اشتباه مینویسد ایراد از کجاست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

سلام دوستان وقتی میخوام روی یک عکس فارسی تایپ کنم فارسی را جدا جدا و اشتباه مینویسد ایراد از کجاست
    ایراد از ساپورت نکردن فوتوشاپ شما از زبون فارسی یا ابه اصطلاح ( Middle East ) نبودن فوتوشاپ شماس ...

فکر کنم با فارسی نویس ها کارت راه بیوفته ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •