الفين جان به عكس زير نگاه كن .
![]()
اون متن داخلش ( F.C.Barcelona ) رو بايد چطور درست كرد كه متحرك باشه و به اين شكل در بياد. ( طرز حركتش رو ميگم با همون فتوشاپه و چطوري ؟؟)
الفين جان به عكس زير نگاه كن .
![]()
اون متن داخلش ( F.C.Barcelona ) رو بايد چطور درست كرد كه متحرك باشه و به اين شكل در بياد. ( طرز حركتش رو ميگم با همون فتوشاپه و چطوري ؟؟)
رضا جان خيلي راحت با Adobe Image ready
من نميدونم image ready يا لش بلدي يا نه .ولي به هر حال شما با تغيير اندازه متن در هر فريم ميتوني همچين افكتي رو بسازي.مثلا در فريم اول اندازه متن 5 در فريم دوم 10 در فريم سوم 7 و در فريم چهارم 5.اگر اينرو چند بار تكرار كنيد افكت بالا بدست مياد
دمه همتون گرم .يه سوال اون قسمت سمت راست شكل فونتش چي چي بيد ؟
Last edited by ReZa.Duff; 28-11-2005 at 04:14.
خيلي حيلي دمتون گرم مخصوصآ اون پي دي اف كه خيلي حال داد
قابلي نداشت.اون فونت از نوع pixel font هست.نمونه هايي از اين نوع فونت رو ميتونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كنيد
مهدي و الفين جان ازتون ممنونم .
با اين دو تا نرم افزار هم يكم كار كردم. تازه فهميدم از چه قراره.
از بابت لينك اون آموزش هم ممنون.
يكي از اين بروبچ حرفه اي يه لطفي مي كنه براي من يه امضا بسازه كه براي avant browser باشه . سمت راستش رو هم خوب مي دونيد ديگه : avant user اگه متحرک باشه که چه بهتر .
من خودم يکي ساختم ولي خيلي در پيته....
![]()
Last edited by ReZa.Duff; 28-11-2005 at 04:14.
لوگوي اين برنامه رو من ندارم.اگه ممكنه بزار ,به چشم درست ميكنم برات!
خيلي ممنون رضاي عزيز . بفرما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت مي خوام يه چيزه نميز از اب دراد . خودتون ديگه بهتر مي دونيد. مي خوام اون مربع رو با منحني هاش تميز cut کني
بازم مرسي
Last edited by ReZa.Duff; 28-11-2005 at 04:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)