تنت میخواره هانذار اینجا خون و خون ریزی راه بیافته....شانس بیاری این متعصبا اینو نبینن وگرنه دخلت اومده.....
![]()
تنت میخواره هانذار اینجا خون و خون ریزی راه بیافته....شانس بیاری این متعصبا اینو نبینن وگرنه دخلت اومده.....
![]()
یادم رفت بگم کارت خوب شده....
من با این حرف شما 100 در صد مخالفم و اونایی هم که هی میگم مایا مایا نمیدونن که 3D max زود تر از مایا ساخته شد من رفیقم برنامه نویسه میگفت برنامه مکس و مایا رو با ++C نوشتن و اکثر فایهای مایا از همون فایلهای مکس استفاده شده
در ضمن کارت هم خیلی قشنگه موفق باشی
دوستان لطفا این بحث بین مایا و مکسو بیخیال شین دیگه
از هر لحاظ هر دو برنامه یکسان هستن
چیزی که مهمه نمونه کارا هستن که باید از خودت در وکنی ، اگه نمونه کارات خوب باشه جذبت میکنند
و اما مکس چیزی کم نداره ، همون طوری که میدونید خیلی از بازی های بزرگو با مکس ساختن ، و پرفروش ترین نرم افزار جهان هم مکسه ، به قول نیکلاس قدیمی تر هم هست و ...
پس بیخیال شید انقده نا امید نکنید بچه ها رو
هر کس نرم افزاره خودشو ادامه بده
قربانه همتون
تایید میشه
ممنون
سلام مستر جان زدی تو کار مایا ولم نمیکنی....بحث مایا و 3dmax راه انداختی پس منم یه نظری بدم امروزه مکس و مایا دارن با هم بالا میان چه بسا این دو برنامه با هم ادغام نشن ولی باید بگم که ورژن های بالا تر 3dmax امکاناتی داره که maya رو داره میخوره.....الان مکی و مایا دو تا رقیب هم هستن و برای اینکه از هم کم نیارن هر روز به برنامه هاشون تیکه تیکه اضافه میکنن و کاملش میکنن و برای همین دو برنامه از نظر امکانات خیلی شبیه هم هستن.....
در ضمن کارت خیلی باهال شده زود پیشرفت کردی خوب ایراداشم بچه ها گفتن ......موفق باشی
سلام امین چطوری؟باید اعتراف کنم با اینکه ما یکی دو هفته هستش که داریم با مایا کار میکنیم اولین کارت عالی شده فقط نورش کمه اونم به خاطر اینه که از lcd استفاده میکنی.ببین به نظر من ما کار درستی کردیم که max رو بیخیال شدیم چسبیدیم به مایا راستی همونطور که میدونی من کنکور دارم و نمیتونم بیام تو p30world.به اعضای گروه بگو که بعدا با هم چت میکنیم.سلام منو به همه اعضا برسون.موفق باشی
شما ببخشید حالا چرا انقدر عصبانی میشی , متعصب کیلو چنده...
از نظرت هم ممنون.
ممنون که 100% مخالفیت , حالا نمیشد کمتر مخالف باشی...از نظرت هم ممنون.
منم موافقم هادی جان از نظری هم که دادی بسیار سپاس گذارم....
چه کنیم دیگه بعد از 5 سال کار با 3d max انقدر زد حال خوردیم از این استادها و بقیه که بیخیال شدیم...از نظری هم که دادی ممنونم.
سلام ممد جون چطوری نمیدونی چقدر تنهام تو که رفتی ما اینجا موندیم بی کس , آره دیگه باید بیخال میشدیم.
وقتی صبا بیاد بگه فقط مایا کار دیگه هر آدمی باشه بیخیال 3d میشه.حالا بیا خوبی کن تجربتو به بقیه هم بگو کی باور میکنه...از نظرت هم ممنون
سلام دوستان
به نظر من حرف امین درسته .
چرا؟؟
چون هر نرم افزاری هر چه قدر هم حرفه ای باشه یک زمان حیاطی داره و مطمينا" با گذشته زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی و مخصوصا تو دوره ما که سرعت پیشرفت علم بسیار بالاست. هیچ وقت نباید به یک نرم افزار اکتفا کرد.درسته 3D Max قدیمی تره ولی دیگه دورانش گذشته و الان مایا سرعت کار رو بالا برده و یک سری ویژگی هایی داره که 100% 3D Max نداره که اگر داشت مطمین باش هیچ وقت ساخته نمی شد و این بگم الان اکثر گروها و شرکت های بزرگ دنیا از نرم افزار مایا استفاده می کنن .
حالا دو حالت داره :
1- یکی رو می بینی عشق 3D Max داره و نمی خواد پیش رفت کنه و این نرم افزار واسه تفریح می خواد.
2- یکی دیگه هم می بینی که انیمیشن سازی می کنه تا بتونه تو این دنیای علم و تکنولوژی اینده خودش رو بسازه و سری تو سرا بلند کنه و با دنیا پیش بره قایدتا" به یک نرم افزار قدیمی هکتفا نمی کنه.
خلاصه 3D Max دیگه قدیمی شده و باید با نرم افزارای جدید تر کار کرد و مایا هم از جمله این نرم افزار هاست
و تونسته خودشو خوب نشون بده.
باز این بحث قدیمی رو پیش کشیدین؟ جون من تو همین فوروم یه سرچی بزننی ببینین چند تا مطلب پیدا میکنین؟؟!!
مکس بهتر است یا مایا؟؟ مایا سوسک تر است یا مکس؟؟ ول کنین بابا دیگه.
خدایی کدوم یکی از ماها از 10 درصد ابزارای هر کدومشون بیشتر استفاده کردیم؟؟؟
ولی خودمونیم با مایا بیشتر حال میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)