الان شما مشکلت چیه؟؟
اینکه چرا تاپیک اینجاست؟؟ یا اینکه چجوری عکسو تو موهو استخونبندی کنی؟؟
خب گفتم که راهشو؛ بعید میدونم غیر از این راهی باشه، چون به قول خودت "نمیتونه point های یک عکس را شنسایی کنه"
الان شما مشکلت چیه؟؟
اینکه چرا تاپیک اینجاست؟؟ یا اینکه چجوری عکسو تو موهو استخونبندی کنی؟؟
خب گفتم که راهشو؛ بعید میدونم غیر از این راهی باشه، چون به قول خودت "نمیتونه point های یک عکس را شنسایی کنه"
به نام خدا
Carl جانسلام..
فکر میکنم تنها راهش همونتیکه تیکه کردن عکس باشه
یعنی تو فتوشاپ از هر جاییش که میخوای تکون بخوره، یه خروجی PNG با بک ترنسپرنت بگیر
بعد که تو موهو آوردیش، هر کدومو Translate کن تا به نتیجه برسی
میشه یکم بیشتر توضیح بدی
ترنسپرنت چیه؟؟
با اجازه آقا محمود... ببين دوست من منظور جناب كارل اينه كه تصويري كه مي خواي وارد moho كني توي فوتوشاپ مثلا كله شو با ابزار select انتخاب كني، بعد copy كني، حالا File> New يه صفحه جديد باز مي كني، Background رو روي حالت Transparent تنظيم مي كني(در اين حالت بكگراند به صورت شطرنجي نمايش داده ميشه كه در حقيقت بدون بكگرانده) خب حالا Paste رو انجام ميدي تا اون تصوير كله توي پنجره جديد نمايش داده بشه حالا از منوي File> Save as فرمت Png رو انتخاب ميكني و سيو ميكني. بقيه اعضاي بدنش رو هم به همين ترتيب جدا مي كني و جدا جدا وارد moho مي كني و اونوقت كارهايي رو كه مي خواي روش انجام ميدي. اميدوارم منظورم رو گرفته باشي.
تأیید میشه!!
مشکل دیگهای امیدوارم پیش نیاد
به نام خدا
ممنون smohs من حرفه ای نیستم اما دیگه تا این حد هم عقب افتاده نیستم که یه همچین کاری را بلد نباشم اما خوب اسمش را نمیدونستم به هرحال ممنونبا اجازه آقا محمود... ببين دوست من منظور جناب كارل اينه كه تصويري كه مي خواي وارد moho كني توي فوتوشاپ مثلا كله شو با ابزار select انتخاب كني، بعد copy كني، حالا File> New يه صفحه جديد باز مي كني، Background رو روي حالت Transparent تنظيم مي كني(در اين حالت بكگراند به صورت شطرنجي نمايش داده ميشه كه در حقيقت بدون بكگرانده) خب حالا Paste رو انجام ميدي تا اون تصوير كله توي پنجره جديد نمايش داده بشه حالا از منوي File> Save as فرمت Png رو انتخاب ميكني و سيو ميكني. بقيه اعضاي بدنش رو هم به همين ترتيب جدا مي كني و جدا جدا وارد moho مي كني و اونوقت كارهايي رو كه مي خواي روش انجام ميدي. اميدوارم منظورم رو گرفته باشي.
این کارها را هم قبلا کردم پس زمینه را حذف کردم و شکلی را که میخواستم با فرمتهای png و حتی gif هم ذخیره کردم با فرمت gif ذخیره کردم تا پس زمینه که حذف شده باقی بمونه اما دو تا مشکل من سرجاش موند و فرقی نکرد بازهم نمیتونم عکس را که وارد میشه را ویرایش کنم مثلا یک تکه اش را ببرم یا پاک کنم یا رنگ کنم و مشکل دوم هم اینه که هرعکسی را که وارد میکنم که پس زمینه اش حذف شده در همه حالتها به رنگ سفید باقی میمونه
اگر میشه این دوتا سئوال را هم جواب بدید
سلام
ببخشیدا من از اینا سر در نمیارمولی من با Anime Studio کار کردم هم طراحیش قویه و هم انیمیشنش البته زیاد کار نکردم گفتم معرفی کنم شاید از Animation Studio بهتر باشه
![]()
راستش من اين نرم افزارو ندارم و با توجه به حجمش امكان دانلودش هم برام مقدور نيست واسه همين فقط ميتونم بهتون پيشنهاد كنم اگه با انگليسي آشنايي دارين يه سري به فروم همين نرم افزار بزنين شايد مشكلتون حل بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفكر كنم منظور ايشون هم همين Anime Studio بوده
اگه شما آشنايي دارين ببينيد مي تونين به دوستمون كمك كنين؟
دوستمون جواب کاملی داد
توضیحات تکمیلی : ذخیره فایل به پسوند PNG به شما کمک میکنه که کادر کلی عکس شامل قشمتهایی بشه که تصویر وجود داره نه پس زمینه .....
از قسمت new layer از پنل layers می تونین لایه ی images رو انتخاب کن و به صورت مجزا در لایه های مختلف داخل برنامه کنید توجه داشته باش دوسته من که به مرور زمان و تجربه متوجه میشید که چه قسمتهایی رو جدا کنید مثلا بنا به انیمیشن دست انسان یه 4 قسمت انگشت - از انگشت تا مچ - مچ تا آرنج و- آرنج تا کتف تقسیم میشه ..... برای دیدن آناتومی بدن و مفصل بندی انسان و حیوان
به اینجا ارجع بشید و سوال کنید
آموزش انیم استادیو anime studio -----> Mohoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز این تاپیک ماله حداقل 6 ماهه پیشه
چون واسه 6 ماه پیشه نباید جواب بدیم !@!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)