تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: photoshop در moho

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

به نام خدا
    ای بابا ما دوباره یه تاپیک زدیم انتقال داده شد
    آخه من نمیدونم MOHO چه ربطی به گرافیک سه بعدی داره که فرستادن به بخش گرافیک سه بعدی
    من این تاپیکو در فوتوشاپ زدم برای اینکه دیدم این سئوالو فقط ممکنه بچه های فوتوشاپ یا فلش جواب بدن
    خوب در مورد سوالم
    MOHO نرم افزار ساخت انمیشین دوبعدی که نام جدیدش Animation studio هست امتیاز این نرم افزار اینه که میتونه عمکسهای دوبعدی را استخوان گذاری کنه و به راحتی بشه با اونها انیمیشن دوبعدی ساخت
    اما این استخوانها برای متحرک کردن عکس باید point (نقطه ها) شکل دوبعدی را شناسایی کنن برای همین نمیتونن عکسهای معمولی را استخوان گذاری کننن چون نمیتونن point های یک عکس را شنسایی کنن مگر عکسهایی که توسط خود نرم افزار طراحی شده باشه و مشکل اینجاست که خود نرم افزار از لحاظ طراحی خیلی ضعیفه
    من این سئوالو در بخش فوتوشاپ پرسیدم ببینم کسی از فتوشاپ کارها بلده من چوری یک عکس را که در فوتوشاپ طراحی کردم مثلا یک آدم را چطوری به moho بفرستم که moho بتونه piont هاش را بخونه مثلا باید از برنامه خاصی استفاده کنم یا با فرمت خاصی از فتوشاپ خروجی بگیرم
    خوب امیدوارم با این توضیحات بهتر فهمیده باشید حالا مقامات مسئوال به من بگین این چه دخلی داشت به گرافیک سه بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟
    الان شما مشکلت چیه؟؟

اینکه چرا تاپیک اینجاست؟؟ یا اینکه چجوری عکسو تو موهو استخون‌بندی کنی؟؟

خب گفتم که راهشو؛ بعید می‌دونم غیر از این راهی باشه، چون به قول خودت "نمیتونه point های یک عکس را شنسایی کنه"

داره خودمونی میشه Max2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نام خدا
    سلام..

فکر می‌کنم تنها راهش همونتیکه تیکه کردن عکس باشه

یعنی تو فتوشاپ از هر جایی‌ش که می‌خوای تکون بخوره، یه خروجی PNG با بک ترنسپرنت بگیر

بعد که تو موهو آوردی‌ش، هر کدومو Translate کن تا به نتیجه برسی
    Carl جان
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی
    ترنسپرنت چیه؟؟

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

به نام خدا

Carl جان
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی
    ترنسپرنت چیه؟؟
    با اجازه آقا محمود... ببين دوست من منظور جناب كارل اينه كه تصويري كه مي خواي وارد moho كني توي فوتوشاپ مثلا كله شو با ابزار select انتخاب كني، بعد copy كني، حالا File> New يه صفحه جديد باز مي كني، Background رو روي حالت Transparent تنظيم مي كني(در اين حالت بكگراند به صورت شطرنجي نمايش داده ميشه كه در حقيقت بدون بكگرانده) خب حالا Paste رو انجام ميدي تا اون تصوير كله توي پنجره جديد نمايش داده بشه حالا از منوي File> Save as فرمت Png رو انتخاب ميكني و سيو ميكني. بقيه اعضاي بدنش رو هم به همين ترتيب جدا مي كني و جدا جدا وارد moho مي كني و اونوقت كارهايي رو كه مي خواي روش انجام ميدي. اميدوارم منظورم رو گرفته باشي.

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

با اجازه آقا محمود... ببين دوست من منظور جناب كارل اينه كه تصويري كه مي خواي وارد moho كني توي فوتوشاپ مثلا كله شو با ابزار select انتخاب كني، بعد copy كني، حالا File> New يه صفحه جديد باز مي كني، Background رو روي حالت Transparent تنظيم مي كني(در اين حالت بكگراند به صورت شطرنجي نمايش داده ميشه كه در حقيقت بدون بكگرانده) خب حالا Paste رو انجام ميدي تا اون تصوير كله توي پنجره جديد نمايش داده بشه حالا از منوي File> Save as فرمت Png رو انتخاب ميكني و سيو ميكني. بقيه اعضاي بدنش رو هم به همين ترتيب جدا مي كني و جدا جدا وارد moho مي كني و اونوقت كارهايي رو كه مي خواي روش انجام ميدي. اميدوارم منظورم رو گرفته باشي.
    تأیید می‌شه!!

مشکل دیگه‌ای امیدوارم پیش نیاد

داره خودمونی میشه Max2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نام خدا

ممنون smohs من حرفه ای نیستم اما دیگه تا این حد هم عقب افتاده نیستم که یه همچین کاری را بلد نباشم اما خوب اسمش را نمیدونستم به هرحال ممنون
    این کارها را هم قبلا کردم پس زمینه را حذف کردم و شکلی را که میخواستم با فرمتهای png و حتی gif هم ذخیره کردم با فرمت gif ذخیره کردم تا پس زمینه که حذف شده باقی بمونه اما دو تا مشکل من سرجاش موند و فرقی نکرد بازهم نمیتونم عکس را که وارد میشه را ویرایش کنم مثلا یک تکه اش را ببرم یا پاک کنم یا رنگ کنم و مشکل دوم هم اینه که هرعکسی را که وارد میکنم که پس زمینه اش حذف شده در همه حالتها به رنگ سفید باقی میمونه
    اگر میشه این دوتا سئوال را هم جواب بدید

پروفشنال MRHArtsClube's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    پارسلند

پيش فرض

سلام
    ببخشیدا من از اینا سر در نمیارم ولی من با Anime Studio کار کردم هم طراحیش قویه و هم انیمیشنش البته زیاد کار نکردم گفتم معرفی کنم شاید از Animation Studio بهتر باشه

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

به نام خدا

ممنون smohs من حرفه ای نیستم اما دیگه تا این حد هم عقب افتاده نیستم که یه همچین کاری را بلد نباشم اما خوب اسمش را نمیدونستم به هرحال ممنون
    این کارها را هم قبلا کردم پس زمینه را حذف کردم و شکلی را که میخواستم با فرمتهای png و حتی gif هم ذخیره کردم با فرمت gif ذخیره کردم تا پس زمینه که حذف شده باقی بمونه اما دو تا مشکل من سرجاش موند و فرقی نکرد بازهم نمیتونم عکس را که وارد میشه را ویرایش کنم مثلا یک تکه اش را ببرم یا پاک کنم یا رنگ کنم و مشکل دوم هم اینه که هرعکسی را که وارد میکنم که پس زمینه اش حذف شده در همه حالتها به رنگ سفید باقی میمونه
    اگر میشه این دوتا سئوال را هم جواب بدید
    راستش من اين نرم افزارو ندارم و با توجه به حجمش امكان دانلودش هم برام مقدور نيست واسه همين فقط ميتونم بهتون پيشنهاد كنم اگه با انگليسي آشنايي دارين يه سري به فروم همين نرم افزار بزنين شايد مشكلتون حل بشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ببخشیدا من از اینا سر در نمیارم ولی من با Anime Studio کار کردم هم طراحیش قویه و هم انیمیشنش البته زیاد کار نکردم گفتم معرفی کنم شاید از Animation Studio بهتر باشه
    فكر كنم منظور ايشون هم همين Anime Studio بوده
    اگه شما آشنايي دارين ببينيد مي تونين به دوستمون كمك كنين؟

داره خودمونی میشه fery_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..

فکر می‌کنم تنها راهش همونتیکه تیکه کردن عکس باشه

یعنی تو فتوشاپ از هر جایی‌ش که می‌خوای تکون بخوره، یه خروجی PNG با بک ترنسپرنت بگیر

بعد که تو موهو آوردی‌ش، هر کدومو Translate کن تا به نتیجه برسی
    دوستمون جواب کاملی داد
    توضیحات تکمیلی : ذخیره فایل به پسوند PNG به شما کمک میکنه که کادر کلی عکس شامل قشمتهایی بشه که تصویر وجود داره نه پس زمینه .....
    از قسمت new layer از پنل layers می تونین لایه ی images رو انتخاب کن و به صورت مجزا در لایه های مختلف داخل برنامه کنید توجه داشته باش دوسته من که به مرور زمان و تجربه متوجه میشید که چه قسمتهایی رو جدا کنید مثلا بنا به انیمیشن دست انسان یه 4 قسمت انگشت - از انگشت تا مچ - مچ تا آرنج و- آرنج تا کتف تقسیم میشه ..... برای دیدن آناتومی بدن و مفصل بندی انسان و حیوان
    به اینجا ارجع بشید و سوال کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش انیم استادیو anime studio -----> Moho

آخر فروم باز Dark Kingdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

دوست عزیز این تاپیک ماله حداقل 6 ماهه پیشه

10. این کاربر از Dark Kingdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fery_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز این تاپیک ماله حداقل 6 ماهه پیشه

چون واسه 6 ماه پیشه نباید جواب بدیم !@!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •