سلام...
به نظر منم از رینگ اسپرت بزرگ و جیگر مدل کنی
خیلی توپ تر می شه
منتظریم
^موفق باشی^
سلام...
به نظر منم از رینگ اسپرت بزرگ و جیگر مدل کنی
خیلی توپ تر می شه
منتظریم
^موفق باشی^
خوب شما چرا از جزییات به کلیات میری؟؟؟ اول باید بدنه رو میساختی.... ولی به هر حال خوب شده... منتظر بقیه اش هستیم...
خوب شده ولی به نظر من اول برو سراغ بدنش چون وقتی بدنش رو بسازی اونوقت ممکنه چرخاش بهش نخوره
ولی درکل خوبه موفق باشی .
هی ماشین بسازین دل من رو بسوزونین
این متریالش رو هم یاد منم بده ... همین ته قابلمه رو
تا اینجاش که خوب شده ... فقط یه رینگ خوشگل هم واسش بزار
موفق باشی
سلام به دوستان گلم ممنون از نظراتتون. من دارم بدنه رو شروع می کنم. لاستیکم گذاشتم تا تریپ کلی ماشینو نشون بدم چون اینهونه دویست شیشهآریا جون چشم یه رینگم میندازم. این صندوق عقبشه با بقیش 10 دقیقه مدلم شد چون خیلی خراب کردم
20 دقیقه چیدنش ببینین تا بعداً بقیشم بذارم :
اگه دقت کنین الآن بیشتر ته قابلمه به چش می خورهشرمنده اگه چیزی مفهوم نیست ولی کامل بشه خوشگل میشه.
سارینا جون این دومین ماشینه منه دلت واسه چی بسوزهاولیش یه مزدا آر ایکس 80 بود که بعد از ساختن یه 206 ازش درومد مثه ژیان
خلاصه خراب شد. واسه این می خوام وقت بذارم. برای قابلمه هه هم دو تا راه داری راه دوم اینه که برری به تاپیک متریال و تکسچر :
اولینشم اینه که بری به این آدرس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومیم زود تر گفتم که برین اونجا نظر بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام...
میدونی چرا 206 در اومد چون از بد جایی شروع می کنی حداقل باید اولش از
شاسی یا بدنه بالا بری تا از همون اول معلوم بشه که چیه
مثل اینکه قبل از ساختن ساختمون داری در و پنجره رو میزاری
اینجوری که نمیشه...
ادامه بده ببینم چی میشه خیلی دلم می خواد ببینم چی از آب در میاد
تو میتونی
راستی اسمت چیه ؟
^موفق باشی^
آریا جان من اون ماشینو با یه بلو پرینت ساختم که تنظیم نبود در ضمن با آموزش پیش رفتم نمیدونم چرا شد 206نه می دونم ، ناوارد بودم و ناشی خوب شد خاور نشد
حالا ایشالله این بترکونه
منم محمدم خیلیم مخلصماست
![]()
سلام...
ایشالا این یکی خاور نشه
آخه خوب داری پیش میری
ببینیم چی میشه دیگه
^موفق باشی^
سلام محمد جان میدونم چرا اول جزئیاتو درست میکنی چون یه مقدار عجولی منم مثل خودتم دوست دارم هی ته کارو ببینم .....ولی دمت گرم تا الان که خوب شده بساز ببینیم تهش چی مشه.....اشکالاشم که بچه ها گفتن فقط تمام وقتتو روش بزار و ناامید نشو ....دمتم گرم منتظر ادامه ی کار هستم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)