من اینجام واسه اینکه از تاپیک متریال و تکسچرم دفاع کنم
هر چی در توان دارم میذارم خوبه؟![]()
من اینجام واسه اینکه از تاپیک متریال و تکسچرم دفاع کنم
هر چی در توان دارم میذارم خوبه؟![]()
سلام...
کارت خوبه
یکم هم بیشتر کار کنی
عالی تر میشه
^موفق باشی^
اقا کارت خوبه
بهترین آموزش Help مکس هست
همه چی داره
مرسی خدا از دهنت بشنوه
ممنون
تایید میشه
منظورم فارسیه
عالیه
اینم یکی دیگه ولی چند تا سوال دارم
فضارو با ستاره هاش چه طوری طراحی کنم با plane میشه یا باید از اتمسفر یا فاگ استفاده بشه
و چه طور باید به خورشید جلوه نورانی داد ؟ render.efects که نیست؟
ممنون
ببخشید مستر عزیز شما از Anime هم چیزی بلدی؟( بخاطر آواتار و امضاتون میگم؟)
آی دی من هست می تونین پخ بدین ممنون میشم![]()
سلام
توی تاپیک متریال و تکسچر آموزش ساخت نئون هست که می تونین ازش واسه خورشید استفاده کنین.
می تونین از lense Effects و یه نور Omni هم برای خورشید کار بکشید.
در آخر می تونین برای فضا از تصویر Space که خود تری دی داره استفاده کنین ( می تونین از اینترنت بگیرین من الآن یه نمونه میذارم)
منظورتون متحرک سازیه؟؟؟ببخشید یه خورده خنکم(:
lense efect تو قسمته render effect هستش اره؟
سلام
اونایی که نوشته دارن باید ویرایش شن در ضمن اینا رو میشه بک گراوند کرد و یا یه کره دور محیط ساخت اینو داد بهش البته من پلن رو پیشنهاد می کنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم از سحابی های اینطوری استفاده می کنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم از حالت ساده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم بدرد بخورنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)