g900 اونطور که خبر دارم امروز release شده
این نسخه از firmware گوشی g900 هنوز بتا هستش ولی با این وجود ترکیب رنگ خوبی داره و مطمئن باشید که توی اپدیت بعدی کیفیت دوربین و... باز هم بهتر میشه
g900 اونطور که خبر دارم امروز release شده
این نسخه از firmware گوشی g900 هنوز بتا هستش ولی با این وجود ترکیب رنگ خوبی داره و مطمئن باشید که توی اپدیت بعدی کیفیت دوربین و... باز هم بهتر میشه
دوستان من این هفته سنگاپور بودم اونجا جی900 بود تا حدودی با اون کار کردم درکل گوشیه جالبیه مخصوصا فوکوس نقطه ایش که کار کردن با اون خیلی باحاله
کلا گوشی سرعت خوبی داشت و کار کردن با اون مثل پی1 راحته و حتی به خاطر داشتن صفحه کلید و جوی استیک خیلی راحت میشه با اون کار کرد گوشی سرعت نسبتا خوبی داره ضمنا قیمتش هم فکر کنم به پول ایران نزدیک 460تومن میشد که برای شروع عالیه
Last edited by corey; 29-05-2008 at 09:43.
اگه قیمتش که 460 باشه واقعا عالیه و میتونه سونی اریکسون رو توی سال2008 نجات بده.عکساش هم که واقعا خوب بود و اگه نسخه ی جدیدش بیاد بهتر هم خواهد شد.دمت سونی گرم
به به لذت بردیم
اقا شما دیگه چرا.460 سنگاپور بوده اینجا حداقل با 100 تومن افزایش قیمت شروع میشه.میگید نه؟نگاه کن حالا....!
نه بابا مگه قاچاقچیان محترم اجازه میدن !!!
راستی قیافه اش چطور بود تو دست خودش بهتر بود یا مثل دابلیو 960 عکس هاش !!
460 عالیه برای شروع. با توجه به سابقه اس ای این گوشی تا چند وقت دیگه میرسه به زیر 400 که اون موقع رقیب میطلبه.
قیافش که خوب و خشگل بود اما زیادی سادست و البته همین سادگیش باعث شده که قشنگ باشه
ولی کار کردن باهاش به خاطر داشتن جوی استیک نسبت به پی1 خیلی راحت تره
راستی gsmarena قیمت فروش این گوشی 340یورو و جی700 265یورو اعلام کرده که برای شروع عالیه
به نظر من جفتشون خوب عکس گرفتن من خودمk850 دارم با عکساش خیلی حال میکنم. سونی اریکسون هرجور عکس بندازه باز از نوکیا خیلی بهتره. تو اینترنت همه جا جار زدند که n95 عکساش بهتر از k850 است ولی تا حالا حداقل هفت،هشت تا n95 روشو کم کردم با همین گوشیم. به جار زدن نیست باید تو عمل دید کی به کیه.
به به !!!
460 تومن
عالی بید !!!
باز هم ما رفتیم در سنگر سونی اریکسون.
واقعا عالی هستش الان جی810 با قیمت خیلی کاذبی میخواد وارد بازار بشه یا مثلا یو900 که قیمتش بالای600 تومان هستش که هیچی جز زیبایی و دوربین نداره.
جی900 یک اسمارت فون به تمام معنا با ظاهری زیبا و با حجم خیلی کم 13 میلیم تر فقط قطرشه و 99 گرم وزن داره با باتری خوب.
سادگی هم میتونه زیبایی بیاره مثلا همین دبلوی950 خیلی خیلی سادست اما با این حال من تا الن هیچ گوشی رو به زیبایی و وقار و با کلاسی دبلیو950 ندیدم.نهایت توی ایران 500 بیاد بازم خوبه.قیمتهای ایران با کشورهای دیگه زیاد فرق نمیکنه دوستمون که توی هند هستش هم به من گفت تفاوت چندانی بین قمیتهای ایران و هند نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)