Logitech Z2300 فکر کنم بین 155 تا 160 هزار تومان باشه. توی این رده قیمت چیزی که صدای بلندی داشته باشه و دالبی هم باشه فکر نمی کنم پیدا کنید!
Logitech Z2300 فکر کنم بین 155 تا 160 هزار تومان باشه. توی این رده قیمت چیزی که صدای بلندی داشته باشه و دالبی هم باشه فکر نمی کنم پیدا کنید!
دوست عزیز من نمیدونم نمایندگی مینگو دقیقا کجاست
اما تو رنج قمیت شما مدل های بسیار خوب و قویی داره
واقعا پر قدرت!
نظر دوستان رو اسپیکر های charston چیه ؟
من یه مدلش رو دارم 70 تومن خریدم واقعا صدای محشری داره طوری که تا آخر که زیادش میکنی هیچ صدای اضافی و خر خری شنیده نمیشه تو باس هم که معرکس حالا نمیدونم مدلهای بالاتری هم تو ایران وجود داره یا نه
اگه پیداش کردی بهم خبر بده
ببینم صداش تو مهمونی کم نمیاره
ارمان...........اسمش به فارسی چی میشه..لوجیتک؟؟؟
میرم دنبالش یه تست ازش بگیرم ببینم صداش چطوریه
لاجیتک....
خوب من رفتم امروز علائدین...
عکس زیر مربوط به میکرولب (سینمای خانوادگی به قول یارو) با قیمت 145 تومن...........البته مجبور شدم عکسی از کاتالوگش بگیرم
و این یکی با قیمت140 تومن....ولی عجب صدایی داشت... از 5 متریش داشتم کر میشدم.....اسم مارکشم JAZZ.اما مطابق معمول دالبی نیستن..
.
.خوب از مدل میکرولب صداش چه جوریاس جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایندگی مینگو و مارک های مشابه اون که صداهای خیلی نافذی دارن بیشتر تو طبقه دوم پاساژ علاالدینه
اره خوب قیمتیم دارن..سینمای خانوادگی میکرولب رو میداد150..تو سایت رایانه زده بود110 تومن!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم به خدا تا حالا نشده که تست کنم ولی میدونم صداش رو تا آخر نمیشه زیاد واقعا بلند و با کیفیت هستش بدنش هم mdf هستشببینم صداش تو مهمونی کم نمیاره
چرا نمیشه صداشو تا اخر زیاد کرد؟؟؟؟؟ نکنه به خر خر میوفته؟؟؟ راستی کدوم مدل رو اصلا میگی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)