سلام
من دانلود كردم .مشكلي نداشت.
سلام
من دانلود كردم .مشكلي نداشت.
احتمالا بله مشکلی نداره ولی رپیذشر با من قهره سر به سرم میذاره !
سلام.
اينكه گفتيد فقط آدرس عكس رو ذخيره كنم،من اينكارو كردم:
اول تو sql server نوع ستون عكس رو varchar كردم.بعد هم تو دستور sqlcommand مثلا همچين كدي گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكه اسم عكس رو ذخيره مي كنه.براي نمايش عكس در گريد ويو هم از طريق gridview tasks يك imagefield ساختم و DataImageUrlField رو برابر همون ستون image قرار دادم.dataimageurlformatstring رو هم آدرس پوشه اي كه عكسام هست كردم .مثلا :
G:\\Documents and Settings\\My Documents\\My Pictures\\{0}.jpg
اينا درسته يا نه؟اگه درست نيست لطفا روش درستشو بگين اگر هم هست پس چرا عكسها رو تو gridview نشون نمي ده؟
نه نه نه
اون فرمت نیازی نیست .
سلام
(اميدوارم درست متوجه شده باشم)مثلا اگه مشخصات عكسي photo01.jpg باشه،همينم ذخيره مي شه.مشكلش چيه؟خوب دوست عزیز عکس ها رو با چه اسمی ذخیره میکنی ؟
تا اونجايي كه من فهميدم يا از اون فرمت بايد استفاده كرد يا از Eval ،كه البته هيچ كدومشون جواب ندادن.نه نه نه
اون فرمت نیازی نیست .
این رو به تمپلیت کدتون اضافه کنید :
تمومه مگه نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله تمومه.البته در صورتي كه عكسها هم دقيقا تو مسير صفحه پيش فرض باشن و تو پوشه ديگه اي ذخيره نشده باشن و گرنه جواب نميده و بايد از Eval استفاده كنم.اگه مثلا عكسها رو تو پوشه IMG بريزم دستورش اين ميشه
درسته ديگه؟ولي نمي دونم چرا جواب نمي دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gipsi; 03-06-2008 at 21:53.
نه دیگه اگه url عکس رو درست ذخیره کرده باشید فرمت نیازی نیست
آدرس عکس میشه این : اگه تو روت باشه image.jpg اگه تو پوشه img باشه : img/image.jpg
اگه به این صورت ذخیره شده باشه eval بدون فرمت استرینگ جواب میده
و دیگر هیچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)