ولی جدا اگر کسی تونست راک را مجاز تو ایران بخونه هنر کرده!
تنها فردی که راک میزنه و مجاز میخونه رضا یزدانی است که انصافا در این بازار بلبشوی ایران آهنگهای تکی میخونه!
ولی جدا اگر کسی تونست راک را مجاز تو ایران بخونه هنر کرده!
تنها فردی که راک میزنه و مجاز میخونه رضا یزدانی است که انصافا در این بازار بلبشوی ایران آهنگهای تکی میخونه!
اولین گروه راک ایران فکر کنم گروه اوهام بود . اگه اشتباه نکنم !
سلام دوستان
یه چیزی بگم من خیلی راک گوش نمیدم و این دوستایی هم که گفتین نمیشناسم ولی شاید آهنگاشونو دانلود کنم گوش بدم
ولی به اون دوستی که گفته بودن سندی اولین رپر ایرانه باید بگم که استاد سندی، در ضمینه هیپ هاپ کار می کنن و سبک ایشون هیپ هاپه ولی اون چیزایی که تو این چن سال از هیچ کس و امثال هیچ کس شنیدیم رپ محسوب میشه
اینم بگم مرز بین هیپ هاپ و رپ خیلی باریکه و تشخیصش خیلی سخته
موفق باشید دوستان
با سلام...
پدر راک ایران کوروش یغمایی بوده که سبک راک رو وارد ایران کرده و بعد کاوه اونو ادامه داد که خیلی هم تو کارش موفق شد ....
حالا کی گفته متین راک می خونه؟
متین یه هچل هفتیه که میشه با زور چسبوندش به متال
کاوه کارش بد نیست ولی تموم آهنگ های آلبومش رو که راک نخونده
بلک کتز = راک ؟؟؟
همون طور که گفتن عنوان تاپیک و سوال نظر سنجی مناسب نیست...
ولی اگه قرار باشه من یکی رو انتخاب بکنم بین این دو نفر میگم کاوه
واقعا یه جوری میگین متین و کاوه انگار گروه های شاهکاری مثل O-Hum و DA-SH پشمن !!!
بابا اینا کارشون 100 برابر بهتر از متین و کاوه هست ... مشکل اینه که مردم ما چون راک کم گوش دادن سلیقه راکشون اومده پایین . در حالیکه الان همه در مورد رپ میتونن نظر بدن ... چون رپ خون زیاد داریم اما چون راک کم داریم سلیقه ها هم سطحشون پایینه ...
امیدوارم یه روز سبک راک ایرانی هم به جایگاه اصلیش برسه .... متین و کاوه کاراشون اصلا قوی نیست ....
نظرات دوستان جالب بود
مستفیض شدیم!
من کاری با پدر و پسر ِ راک ایران ندارم ، از بین این دو نفر 100 % کاوه رو ترجیح می دم
دوستان از نرات مستفیض گشتیم (به قول کارین جان)
حالا کسی که رضا یزدانی گوش داده بیاد نظر بده! که سبکش چه جورایی است! من که خفن حال میکنم باهاش! معدود خواننده های متفاوت در ایرانه که کار خودشو میکنه و جایگاه خودشو هم پیدا کرده!
\در راک را نمی دونم
اما از کاوه یغمایی و متین بهتر هم هست...
هادی پاکزاد
اهنگ Dr. را بشنوین حتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)