پسورد فایل فشرده هم اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل فشرده هم اینه:
چی بگم ؟ !
نه وقتشو دارم کمک کنم نه دلم میاد کمک نکنم !
این اولیشو بگیر بقیش عین همینه
هرجا گفت فقط خواندنی متد set رو برای اون پراپرتی ننویس
اینم اونی که عدد میخوند
اون آخریش هم 5 برمیگردونه اگه تو ویژوال استودیو دیباگش کنید مقدار متغیر تو هر مرحله معلومهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا
اینجا محل انجام تمرینها و پروژه های دانشگاه و سایر موسسات آموزش آلی (!) نیست
ولی راهنمایی گرفتن اشکالی نداره . یه سعی میکردین ! اگه هم تمرینا مال خودتون نیست برید بگید صاحابش بیاد ! نه اینکه خیلی + ام ! عذاب وجدان میگیرم ازین کارای خلاف میکنم !! کار بدیه ها ! وای وای وای !!
این استاد گرامی داره زور میزنه بهتون سی شارپ یاد بده خب برین یاد بگیرین !
البته آخر ترم بسات انجمن C گرمه ! هر از چند گاهی یه استاد با مرام میخواد به بچه ها حال بده سی شارپ درس میده اونوقت یکی گذرش اینجا میفته !
نصیحت هم تموم شد !
شرمنده دیــــگه وقت ندارم ..( یکی نیست بگه آخه به جای نصیحت میرفتی 4 تا تمرین دیگه حل میکردی !! )
موفق باشید![]()
مرسی ultimator جان.Ok حق با شماست.ولی اینا پروژه دانشگاهم نیست.استاد چنتا سوال داده گفته جوابشو پیدا کنین واسه آخر ترم بخونین ولی چون من تو مسابقات دانشگاه بودم اکثر جلسات رو نبودم از اونطرفم درس دادن این استاد به درد خودش میخورد.چون حتی 1نفرم ذره ای از C# یاد نگرفت.همه موندن که این سوالا رو چیکار کنن؟الانم دیگه مزاحم شما نمیشم دوست عزیز.همینقدرم خیلی لطف کردین واقعا شرمنده.اگه انتظاره زیادی داشتم معذرت میخوام.دیگه مزاحمتون نمیشم ultimator جان.واقعا شرمنده و مرسی.ّ
Last edited by vodka; 26-05-2008 at 07:25.
شرمنده قصد جسارت نداشتم با اون مثال اولی اکثرشون قابل حله ولی اگه هر کدوم مشکل بود بگید حتما جوابشون رو میگم
نه بابااین چه حرفیه .ultimator عزیز من اصلا چیزی از C# نمیدونم واسه همین بقیه جوابها رو هم بلد نیستم همین سوالیم که جواب دادیو باید حفظ کنم تو امتحان بنویسم ولی دیگه مزاحم شما نمیشم.همین قدرم خیلی لطف کردین.واقعا دستتون درد نکنه.خیلی گلی.مرسی.
راستی من C# بلد نیستم ولی خوب یه کم کامپایل کردن بلدم.جواب سوال دومی کامل نیست.
دومیش یعنی کدوم ؟
اونی که عدد میخوند.سوال گفته اگر عدد 1 بود رشته "یک" –اگر 2 بود رشته "دو"- اگر 3 بود رشته "سه" را نمایش دهد یعنی 3تا رشته هم باید تعریف شه و یه عدد از ورودی گرفته شه.البته جواب شما ناقص نسیت چون سورس اصلی برنامه رو نوشتید فقط ورودی تعریف نکردین که فکر کنم تو امتحانا نیازی نباشه.دست گلت درد نکنه.
ورودیش n ـه دیگه ! ( toStr(int n هرکی بخاد تابع رو فراخونی کنه مینویسه
که اونوقت n میشه 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا این تو امتحان نیازه که نوشتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)